ja kad sam dizao prebacivao sam lovu na tekući, a procedura je da je minimalna isplata 50 eura, trebaš im poslati presliku dokumenta na kojoj se vidi tvoja slika i podaci i za par dana ti je lova na tekućem, tako je kod nas u Hrvatskoj jer mi nemamo poslovnica a ne znam kako je drugdjeElvirRahimic je napisao/la:Kako se podiže novac sa wwin-a?
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
- diplomatija
- Kontakt:
E kod nas u vogosci ne rade kerovi, sigurno ona radnica isključila da moze rahat pušiti, ima nekih zagondzija kod nje hah
Dok sam ja igrao a to je bilo do prije pola godine, moglo se tako, a manji iznosi tipa 15-20 eura su se mogli isplatiti u poslovnica (govorim o BIH) s tim da je minimalna bila 5 eura. Tamo se ode negdje i klikne isplata, pa poslovnica, i uz to dobijes kod, sa kojim podignes pare, nakon sto ti odobre(obicno dan-dva traje) a da li su ti odobrili mozes provjeriti isto na stranici...Jel jos uvijek tako ne znamzgmiky je napisao/la:ja kad sam dizao prebacivao sam lovu na tekući, a procedura je da je minimalna isplata 50 eura, trebaš im poslati presliku dokumenta na kojoj se vidi tvoja slika i podaci i za par dana ti je lova na tekućem, tako je kod nas u Hrvatskoj jer mi nemamo poslovnica a ne znam kako je drugdjeElvirRahimic je napisao/la:Kako se podiže novac sa wwin-a?
EDIT: Sada sam gledao, i kad se ulogujes odes na moj racun, pa sa lijeve strane imas isplata kliknes, i onda izaberes poslovnica ili neki drugi nacin, sve ima objasnjeno fino i pratis upute i to je to

Jest qurceva i komplikovana ova bh play kladionica, oznake retardirane, umjesto da mi stavi bpd2 ona stavi bpg2..sad mi treba washington vise od 98 umjesto new york vise od 92
1946
-
- Kontakt:
JDSuns je napisao/la:Dok sam ja igrao a to je bilo do prije pola godine, moglo se tako, a manji iznosi tipa 15-20 eura su se mogli isplatiti u poslovnica (govorim o BIH) s tim da je minimalna bila 5 eura. Tamo se ode negdje i klikne isplata, pa poslovnica, i uz to dobijes kod, sa kojim podignes pare, nakon sto ti odobre(obicno dan-dva traje) a da li su ti odobrili mozes provjeriti isto na stranici...Jel jos uvijek tako ne znamzgmiky je napisao/la:ja kad sam dizao prebacivao sam lovu na tekući, a procedura je da je minimalna isplata 50 eura, trebaš im poslati presliku dokumenta na kojoj se vidi tvoja slika i podaci i za par dana ti je lova na tekućem, tako je kod nas u Hrvatskoj jer mi nemamo poslovnica a ne znam kako je drugdjeElvirRahimic je napisao/la:Kako se podiže novac sa wwin-a?
EDIT: Sada sam gledao, i kad se ulogujes odes na moj racun, pa sa lijeve strane imas isplata kliknes, i onda izaberes poslovnica ili neki drugi nacin, sve ima objasnjeno fino i pratis upute i to je to
Hvala,ljudi

http://prntscr.com/5ksg8q" onclick="window.open(this.href);return false; i jos na 2 listica imam njega, pa eto kakve sam srece ne bi cudilo da bude under
Koliko je Max Bet dominantniji od svih ostalih kladionica

- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Ma i ja cu ga over igrat,odmoran je,nije igrao proslu tekmu plus jucerasnji slobodan dan.Viper je napisao/la:Bryant dignut over na 2.00Trpa Kobe 40+

Ja sam maloprije došao iz Lutrije i evo kakve su im graniceJanez je napisao/la:Raja ajde ko ima blizu Lutriju neka nam trkne da vidi kakve su granice za NBA ne mogu da nam otvorim i vidim preko weba, a imaju sigurno u poslovnicama.Hvala unaprijed

Westbrook je na 28,5 gdje je u Wwinu na 30,5 npr.

Lutrija.
Da imaju online kladjenje kod njih bi sve igro.

1946
Evo prvi put veceras usao u maxbet i odigrao neke igrace na 2KM i pise mi na vrhu tiketa stanje na racunu 2,47 KM . Zna li neko sta im to znaci ?
steta sto im ne radi na web stranici da vidimo igraceHead je napisao/la:Lutrija.![]()

do kad radi lutrija do 20,00 ?
Evo listić iz Wwina. Presmiješne granice u odnosu na Lutriju BiH !orbit je napisao/la:Ja sam maloprije došao iz Lutrije i evo kakve su im graniceJanez je napisao/la:Raja ajde ko ima blizu Lutriju neka nam trkne da vidi kakve su granice za NBA ne mogu da nam otvorim i vidim preko weba, a imaju sigurno u poslovnicama.Hvala unaprijed
![]()
Westbrook je na 28,5 gdje je u Wwinu na 30,5 npr.

sretno nam svima!

Hvala vam momci budem i ja do Lutrije otišao super im je ponuda.

Imam osjećaj da će 70% parova sa ova 2 moja listića ići UNDER-i tako da, znate šta vam je činiti. 

znači da ti je stavila članski broj od nekoga i taj neko ima toliko na svojoj kartici, a prilikom uplate 5% se stavlja na karticu i kada se nabere do marke možeš iskoristiti da neplačaš, tj da uplatiš listić na markuCurry je napisao/la:Evo prvi put veceras usao u maxbet i odigrao neke igrace na 2KM i pise mi na vrhu tiketa stanje na racunu 2,47 KM . Zna li neko sta im to znaci ?
nema potpisa
-
- Kontakt:
Nece care, bit ce ovo vcrs odlicnoorbit je napisao/la:Imam osjećaj da će 70% parova sa ova 2 moja listića ići UNDER-i tako da, znate šta vam je činiti.

Ja sam uplatio u Bet-live/u, nisu loše margine ..
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Mozda grijesim, ali ja ne vidim nesto Carmela sa vecim brojem poena.orbit je napisao/la:Imam osjećaj da će 70% parova sa ova 2 moja listića ići UNDER-i tako da, znate šta vam je činiti.
Ima prilicno skroman sut ove sezone, i da bi otisao na 25+ cini mi se treba uzet najmanje 20 lopti i opaliti
Wash. igra odlicno odbranu, ne jure i ovo ne misli mda ce biti revijalna utakmica.
Sreca pa ne igra JR, onda bih hladno odigrao -, ovak osam samo preskocio...
sretno svima, pogotovo ovima sa underima

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Hvala kraljuAdmir_Sa je napisao/la:znači da ti je stavila članski broj od nekoga i taj neko ima toliko na svojoj kartici, a prilikom uplate 5% se stavlja na karticu i kada se nabere do marke možeš iskoristiti da neplačaš, tj da uplatiš listić na markuCurry je napisao/la:Evo prvi put veceras usao u maxbet i odigrao neke igrace na 2KM i pise mi na vrhu tiketa stanje na racunu 2,47 KM . Zna li neko sta im to znaci ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.