Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Marchisio
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Marchisio » 30 sep 2013, 19:06

Realno i nije nemoguće. Malo teže odlazak Conte-a al odlazak Pirla je vjerovatan , meni je postalo mrsko gledati ga kako se vuče po terenu. Pa da počnemo igrati sa nekom modernijom formacijom.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 30 sep 2013, 19:22

Ma dajte kakve su to gluposti odlazak Contea :lol: ... IMa on jos da ostvori snama dok neode negdje van ...

Jaoo nesto me malo trema fata sada pred turcima.. Mancini ce sigurno igrati zatvoreno i ici na X... A imaju i Drogbu koji zna zabiti iz nicega..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 30 sep 2013, 19:24

svaka cast konteu ali juvetu treba loma trener jaceg klaibra ,prekaljeni koji je vec mnogo prosao istina danas nema mnogo takvih
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 sep 2013, 19:28

PEP je napisao/la:svaka cast konteu ali juvetu treba loma trener jaceg klaibra ,prekaljeni koji je vec mnogo prosao istina danas nema mnogo takvih
ma kakvi za nas trenutno nema boljeg trenera moguceg, samo sto covjek nema igrace za LP. a serie a cemo opet uzeti kako tako..

i juventus ne moze trenirat nikad stranac, samo Talijan. A Conte je usuditi cu se da kazem trenutno najbolji Italijan. Mi bi nakon njega samo mogli dole..

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 30 sep 2013, 19:31

PEP je napisao/la:svaka cast konteu ali juvetu treba loma trener jaceg klaibra ,prekaljeni koji je vec mnogo prosao istina danas nema mnogo takvih
jel tebi fakat cilj svaki put ispasti glup ?

a to oko Contea i Prandellija, ima par sedmica ja sam nesto kontao da bi se moglo desiti.. i sve je realnije.. Contea *ebe uprava sa transferima, Prandelli je vec trebao biti trener.. realno upravi bi bio bolji Cesare jer ne zahtijeva kao Conte, ali to odma znaci duplo slabiji Juve i odlazak oca ovog Juventusa
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 30 sep 2013, 19:39

Tebi treba terapija za Juve jos ne znam.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 30 sep 2013, 19:41

EnzoFerrari je napisao/la:
Tebi treba terapija za Juve jos ne znam.
Sta ti znas o kalibru :S
Max Allegri

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 30 sep 2013, 19:45

Pogba TS"we all want to win this game certainly after the bloody draw in Copenhagen" ;)

Ma kakvi ne mogu zamisliti ovaj Juve bez Contea ne jos uglavnom... Nema od toga nista tako da to mozete odma baciti u vodu..

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 30 sep 2013, 19:48

Kad bi Conte otisao ja bi hlado sarajliju Petkovića stavio na klupu.

pendjercity
Kontakt:

Post Postao/la pendjercity » 30 sep 2013, 20:00

Glupo je reci bilo sta protiv Pogbine igre, covjek je vrhunski. Ali, ali, ali..... Da moze odigrati svaku poziciju u timu, a pogotovo biti kreator - nazalost nije u stanju. Mozemo se sami hvaliti, ali vidi se kreativnost Juventusa kad je Pirlo na klupi...
Pogba, po meni, a pratim Juve duze nego sto pojedini ovdje imaju godina, igra vec sada kao Viera ili Emerson u najboljim izdanjima... Vracat se predaleko nema potrebe posto je sistem igre bio skroz drugaciji.

U moje vrijeme kad bi neko napuco loptu onako bez ikakvog smisla, ostali bi rekli "k'o bek" - a mene su nasi bocni igraci na jucerasnjoj utakmici bas posjecali na nekadasnje bekove (tipa krmpotica iz zvezde)... Asamoa (izuzev jedne povratne i onog pokusaja udarca) svaki put kad dobije loptu kompletan stadion se koncentise na njegovu lijevu nogu...
Tuce je svojevremeno imao biciklo, ili Baljic iz Zelje, i prolazili su, jer je video snimak i milion ponavljanja bio luksuz... Sad kad Asa primi loptu, odbranbeni igrac mu otvori jednu stranu? Kod Lichta je ista fora, samo druga noga???
Po meni je lose forsirati igrace tamo gdje im i nije najjaca pozicija.

Moramo, odnosno moraju oni koji se pitaju i odlucuju, konacno otvoriti oci i skontati da nesto bas i nije u najboljem redu... Mucimo se i patimo se...
Onda zakljucimo, da igramo koliko je dovoljno za tri boda... Hajmo se lagati...
Lako se odricemo fenomenalnog podmlatka, a nekima nam je tesko reci cao (npr. De Celje)
..........
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Volim te BOSNO !!!

J@72

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 30 sep 2013, 20:09

Ja mislim da ova ekipa Juventusa ni na šta ne liči i pobjeđuje tako što kupuje utakmice, uvaženi kolega @PEP će se složiti sa ovom konstantacijom. :lol:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 30 sep 2013, 20:10

Conteu otkaz i vratiti Del Nerija... najljepše smo s njim igrali 8-)

Protiv Galate neće biti nimalo lahko, Yilmaz i Drogba su odlični i biće ogromna opasnost.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 30 sep 2013, 20:25

Dodje covjek kaze svoje misljenje i onda se pojave bogovi ove teme Enzo ferari@ i Italia @ m.ma ti je glupa,pa i ti moras,kao i ostala bagra djecurlija ,koji odma prave selekciju samo zato jer im se nesvidja da neko ima drugacije misljenje od njih ,ako vam se ne svidja ne citajte, prema tome **** ako hocte normalno diskutovati ,ako cete se igrati djeciji igrica ko sto se uobicajno igrate postedite me gluposti.

Moje misljenje sto se tice kontea da je veoma dobar trener ispekao je zanat u ligi kao sto je Serija A ,covjek ju je prekucao i tome kapu skidam,normalan slijed nakon toga je teznja za vecim izazovom a to je upravo LP .Prosle sezone je napravio dobar rezultat u pomenutom takmicenju cak i vise nego sto se to ocekivalo,dalje nisu mogli jer su naisli na objektivno jacu momcad kasnije prvaka Evrope,da je mozda drugaciji zrijeb bio moglo bi biti svega .Ove godine konte i juve su bogatiji za godinu iskustava i to je + za ovaj juve ,uz par jos vrrhunskih igraca ovaj juve ce za sezonu max.dvije ravnopravno konkurirati na duze staze glavnim favoritima bayernu i barci,realu,celskom .Ove sezone je po meni max.juvea cetvrtfinale ,ako bude srece u zrijebu i srece moze se daleko.

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 30 sep 2013, 20:41

Sta to opet doktor pogresne tablete propisao ccc.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 30 sep 2013, 21:30

PEP je napisao/la:Dodje covjek kaze svoje misljenje i onda se pojave bogovi ove teme Enzo ferari@ i Italia @ m.ma ti je glupa,pa i ti moras,kao i ostala bagra djecurlija ,koji odma prave selekciju samo zato jer im se nesvidja da neko ima drugacije misljenje od njih ,ako vam se ne svidja ne citajte, prema tome **** ako hocte normalno diskutovati ,ako cete se igrati djeciji igrica ko sto se uobicajno igrate postedite me gluposti.

Moje misljenje sto se tice kontea da je veoma dobar trener ispekao je zanat u ligi kao sto je Serija A ,covjek ju je prekucao i tome kapu skidam,normalan slijed nakon toga je teznja za vecim izazovom a to je upravo LP .Prosle sezone je napravio dobar rezultat u pomenutom takmicenju cak i vise nego sto se to ocekivalo,dalje nisu mogli jer su naisli na objektivno jacu momcad kasnije prvaka Evrope,da je mozda drugaciji zrijeb bio moglo bi biti svega .Ove godine konte i juve su bogatiji za godinu iskustava i to je + za ovaj juve ,uz par jos vrrhunskih igraca ovaj juve ce za sezonu max.dvije ravnopravno konkurirati na duze staze glavnim favoritima bayernu i barci,realu,celskom .Ove sezone je po meni max.juvea cetvrtfinale ,ako bude srece u zrijebu i srece moze se daleko.
tvoje misljenje je ok i upravu si

ali ti si cisti provokator i na ovu temu dolazis da provociras bez ikakve potrebe..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 30 sep 2013, 21:49

Italia je napisao/la:
PEP je napisao/la:Dodje covjek kaze svoje misljenje i onda se pojave bogovi ove teme Enzo ferari@ i Italia @ m.ma ti je glupa,pa i ti moras,kao i ostala bagra djecurlija ,koji odma prave selekciju samo zato jer im se nesvidja da neko ima drugacije misljenje od njih ,ako vam se ne svidja ne citajte, prema tome **** ako hocte normalno diskutovati ,ako cete se igrati djeciji igrica ko sto se uobicajno igrate postedite me gluposti.

tvoje misljenje je ok i upravu si

ali ti si cisti provokator i na ovu temu dolazis da provociras bez ikakve potrebe..

Ajde da raskrtimo jednom za svagda ,istina jedan period sam bio prava napast i bila je neka vrsta provokacije s moje strane a i vi ste bili nasjeli ,cisto malo da zivne forum :D , a zaista namjera mi nije bila jer imam respect prema klubu kao sto je juve , cjenim povjest,trofeje ,uspjehe ovog kluba to juve ima zato je jedan od najvecih svih vremena .

Sto se mene tice ,a ne bi radi pojedinih forumasa ,onim pravim iskrenim normalnim navijacima ,forumasima PDF juventusa izvinjavam se ako sam bilo kojim svojim gestom uvrijedio ili isprovocirao ,te da mi to nije bila namjera .

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 01 okt 2013, 06:49

Prije par dana si bio ovdje i srao po Juventusu sto se tice historije nakon Farsopolia a sada se povlacis,, prejake su te tablete za tebe ;)

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 01 okt 2013, 11:46

AvantiSignora je napisao/la:Prije par dana si bio ovdje i srao po Juventusu sto se tice historije nakon Farsopolia a sada se povlacis,, prejake su te tablete za tebe ;)

Molim :shock: ,ja cjenim juventus na osnovu proslosti sto je uradio i osvojio sve do famoznog calcopolia, ipak su to godine i godine uspjeha ,to ga cini velikim klubom to se ne moze izbristati teik tako.Sto se tice samog calcopolia tu je juve sam sebi skocio u stomak to im nije trebalo zbog ugleda i velicine koju su stvorili u proslosti
al kazem juve je bio i ostao Veliki klub.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 01 okt 2013, 15:53

Čak i Nikola Komazec navija za Juve :mrgreen:
Allegri je gospodin!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 01 okt 2013, 17:38

Conte razmišlja ko će početi između Pogbe i Marche, navodno su obojica umorni i trebaju odmor, jedan jer stalno igra, drugi jer je nakon povrede često igrao.

Mislim da ne smije biti sumnje i da moraju najbolji igrati, a Pogba je nezamjenjiv trenutno i potrebniji ukoliko želimo pobjedu.

Sutra je najbitniji meč u 2013 godini.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.