nummaLFCŽ je napisao/la:JAAAAAAAAAAAOOOOO GLEEEEEEN !
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Auuu golčine.Samo što sam uključio stream,tek došao kući i palim stream Glen prima loptu i zabija.
Bravo majstore.
odmah prikaza Rodgersa kako piše nešto u bločić i to me odmah podsjeti na Rafu

Bravo majstore.

You'll never walk alone.
u inat @feri pošto on nije fan našeg glena

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Još se frajer i ne raduje ko Rafa.VolimLiverpool je napisao/la:Auuu golčine.Samo što sam uključio stream,tek došao kući i palim stream Glen prima loptu i zabija.![]()
Bravo majstore.

Carlo postavi onaj klip kada se izvode penali protiv Chelsija a Rafa gleda na sat.

A pazi Rodgersa, nesmije da izvadi Aggera nego vadi Skrtela.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Je li ovaj Downing pipnuo loptu desnom nogom veceras ?
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- Zenichanin
- Kontakt:
Desnu cuva da gol da s njomnummaLFCŽ je napisao/la:Je li ovaj Downing pipnuo loptu desnom nogom veceras ?

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Sutra, oko 1.Rolex312 je napisao/la:Kad je izvlacenje ?
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Šteta što i Suarez zabio da okonča super igru, zaslužio je i on gol no nema veze.
Cudi me da Carrolla nije ubacio... Je li Suarez asistent kod sva tri gola ?
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Liverpool mi djeluje odlično sada kada je većina ekipe na okupu, ekipa sve vrijeme diktira tempo, vidio sam dobre kretnje bez lopte. Svi su djelovali požrtvovano, nadam se da će i protiv realno jačih ekipa u EPL pokazivati ovakvu igru.
Someone's mouth said paint them all red.
odlicna igra samo to mogu reci 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Jos je i Gerrarda stavio odma' iza Pistolera isto sto je uradio Rafa s njim i judom . Msm da od onda kad smo razmontirali besiktas nismo ovako dobro odigrali protiv male ekipeHenderson je napisao/la:Još se frajer i ne raduje ko Rafa.VolimLiverpool je napisao/la:Auuu golčine.Samo što sam uključio stream,tek došao kući i palim stream Glen prima loptu i zabija.![]()
Bravo majstore.
odmah prikaza Rodgersa kako piše nešto u bločić i to me odmah podsjeti na Rafu![]()
Carlo postavi onaj klip kada se izvode penali protiv Chelsija a Rafa gleda na sat.

@JoeAOfficial
Long day today which finished with watching Liverpool at Anfield have my medical with #LFC tomorrow.
welcome
)
Long day today which finished with watching Liverpool at Anfield have my medical with #LFC tomorrow.
welcome

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Poredis Besiktas i Gomel ?fanatic je napisao/la:Jos je i Gerrarda stavio odma' iza Pistolera isto sto je uradio Rafa s njim i judom . Msm da od onda kad smo razmontirali besiktas nismo ovako dobro odigrali protiv male ekipeHenderson je napisao/la:Još se frajer i ne raduje ko Rafa.VolimLiverpool je napisao/la:Auuu golčine.Samo što sam uključio stream,tek došao kući i palim stream Glen prima loptu i zabija.![]()
Bravo majstore.
odmah prikaza Rodgersa kako piše nešto u bločić i to me odmah podsjeti na Rafu![]()
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
- reds_forever
- Kontakt:
Fina pobjeda, al meni ova evropska liga vise nema znacenje, ne moze nam doci LFC na Kosevo....tuge ove 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- reds_forever
- Kontakt:
Ne daj Boze da nam je to najava sezoneRolex312 je napisao/la:Nek smo mi stativu pogodili.

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Eziz Allamov @Ezizallamov
Brendan Rodgers confirms that Liverpool have agreed a fee for Joe Allen.
fake, nije to allengaston je napisao/la:@JoeAOfficial
welcome)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Jaoo nema scumova na temi,shvatili da ih stizemo u broju titula ove sezone
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.