1:1............45% (Fanimo)
1:0............3%
Ulozi otvoreni do 01.03. 15h

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Historicar je napisao/la: ↑28 feb 2021, 17:48Kone danas otvorile tribinu na njihovom pomocnom, puna bila, gledali njihov zadnji trening.
Pa mogli bi i naši nekad onaj Butmir otvoriti.Par ljudi sa Ilidže mi je pričalo, da su probali uci da pogledaju trening, čuvar se prema njima ophodio kao da su ratni zločinci.MortemHz je napisao/la: ↑28 feb 2021, 17:52Historicar je napisao/la: ↑28 feb 2021, 17:48Kone danas otvorile tribinu na njihovom pomocnom, puna bila, gledali njihov zadnji trening.![]()
Nisu ljudi svjesni svoje ne svijesti!!
Brz oporavak druzeBordolav je napisao/la: ↑28 feb 2021, 18:12Nisu ljudi svjesni svoje ne svijesti!!
Danas mi je prvi dan da sebi dolazim od Corone, a drzi me 10dana
Mozete misliti kakav bi trag ostavila na ekipi?!
A gdje je jos uz to sto ti Imunintet padne na nulu, pa ni za kurca nisi.
A da ne govorim o fudbal.
Moramo se maksimalno profesionalno ponasati kao Klub.
Upravu si, brz oporavak.Bordolav je napisao/la: ↑28 feb 2021, 18:12Nisu ljudi svjesni svoje ne svijesti!!
I tako ti dođe bilo ko i gleda šta uigravaš. O čemu li ti razmišljaš druže kad njih uzimaš za primjer "kako bi nešto mogli"...Historicar je napisao/la: ↑28 feb 2021, 17:59Pa mogli bi i naši nekad onaj Butmir otvoriti.Par ljudi sa Ilidže mi je pričalo, da su probali uci da pogledaju trening, čuvar se prema njima ophodio kao da su ratni zločinci.MortemHz je napisao/la: ↑28 feb 2021, 17:52Historicar je napisao/la: ↑28 feb 2021, 17:48Kone danas otvorile tribinu na njihovom pomocnom, puna bila, gledali njihov zadnji trening.![]()
Da sevratis u normaluBordolav je napisao/la: ↑28 feb 2021, 18:12Nisu ljudi svjesni svoje ne svijesti!!
Nasa pobjeda sutra aBd je 90% titula, jer imamo dovoljnu razliku a imas iza sebe 5 ekipa koji ce se izmedju sebe krviti...vedinjo98 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 18:26To za manjak prijateljskih stoji, ali vidjecemo. Nadam se da Vinko zna sta radi, te da necemo ponoviti nesto slabiji pocetak polusezone kao na ljeto.
Ocekujem da ce sutra procijeniti ko je najspremniji u ovom trenutku da igra, pa da aBd pobijedimo.
Nece se nista rjesiti ovim derbijem, ali ce on definitivno odrediti dalji tok prvenstva. Nikog nije briga kako cemo igrati i hocel to da bude lijepo, samo je bitna POBJEDA pa makar i minimalna.
Kako je rjesavas?Bordolav je napisao/la: ↑28 feb 2021, 18:12Nisu ljudi svjesni svoje ne svijesti!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajdohordas, macahz i 37 gostiju.