FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I kao u +,.. a kazne samo takve.
prva je u Mostaru...DrinaLights je napisao/la:Lagano braco po boji, 3-0 na Kosevu i onda u Zapadnom odigrati rutinski.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Uefa zapravo pare koje treba da ti isplati nekome , namiri kroz kazne. 40 hiljada eura za baklje , blokirane stepenice, parole uvredljive sadržine i ulazak ne službenih lica na teren nakon sudijskog zvižduka, smiješno. Dobro nam još nisu naplatili kaznu što je padala kiša i što su igrači pljuvali po terenu.
U novi boj...
Jamak: Nije loše, Sarajevo je mnogo gore prošlo
Jao paćenika u p.m

Jao paćenika u p.m

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Otkud ti info da je prva u Mostaru.Imaš i na ss ba 10.10. u Sarajevu prva tekma.mma_hz je napisao/la:prva je u Mostaru...DrinaLights je napisao/la:Lagano braco po boji, 3-0 na Kosevu i onda u Zapadnom odigrati rutinski.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
http://fksinfo.com/novosti/sa-zrinjskim ... 2001...sad" onclick="window.open(this.href);return false; nezz ko laze ..acovic1 je napisao/la:Otkud ti info da je prva u Mostaru.Imaš i na ss ba 10.10. u Sarajevu prva tekma.mma_hz je napisao/la:prva je u Mostaru...DrinaLights je napisao/la:Lagano braco po boji, 3-0 na Kosevu i onda u Zapadnom odigrati rutinski.

FK SARAJEVO.
Ma ja sam se nadao da ćemo njih dobiti da ih ubijemo ko mraz paprikuneurofunk je napisao/la:Jamak: Nije loše, Sarajevo je mnogo gore prošlo
Jao paćenika u p.m![]()
![]()

U novi boj...
Otkud ti info da je prva u Mostaru.Imaš i na ss ba 10.10. u Sarajevu prva tekma.[/quote]
http://fksinfo.com/novosti/sa-zrinjskim ... 2001...sad" onclick="window.open(this.href);return false; nezz ko laze ..
[/quote]
Očito na raznim portalima različite informacije.Vidjet ćemo šta je točno,ali mislim da je za ovaj par dosta bitno tko je domaćin u uzvratu.
http://fksinfo.com/novosti/sa-zrinjskim ... 2001...sad" onclick="window.open(this.href);return false; nezz ko laze ..

Očito na raznim portalima različite informacije.Vidjet ćemo šta je točno,ali mislim da je za ovaj par dosta bitno tko je domaćin u uzvratu.
http://fksinfo.com/novosti/sa-zrinjskim ... 2001...sad" onclick="window.open(this.href);return false; nezz ko laze ..acovic1 je napisao/la:Otkud ti info da je prva u Mostaru.Imaš i na ss ba 10.10. u Sarajevu prva tekma.

Očito na raznim portalima različite informacije.Vidjet ćemo šta je točno,ali mislim da je za ovaj par dosta bitno tko je domaćin u uzvratu.[/quote]
Vrlo,vrlo bitno...jer nema neke prevelike razlike u kvalitetu..

FK SARAJEVO.
- SarajlijaTM
Uh euforije jbt,nadajte se da su vam makar igraci na zemlji. Fino igrate,mora se priznati,mada pravi testovi tek dolaze. Mada ovo mi nekako lici na par godina unazad,samo sto ste ove godine najvise uzletili i sve se uzima lako ce mo...
Neko napisa rasturanje sirokog sad i zrinskog u kupu,ako budu obije tekme po 1:0 nabijte se nogom u guzicu
Neko napisa rasturanje sirokog sad i zrinskog u kupu,ako budu obije tekme po 1:0 nabijte se nogom u guzicu

Ovdje je vjerojatno došlo do neke zamjene domaćinstava jer bi po ovom rasporedu Sarajevo i Željo igrali isti dan svoje utkamice u Sarajevu a u uzvratu u Mostaru bi igrali Velež i Zvjezda i Zrinja i Sarajevi također isti dan .Možda je to razlog različitih informacija o terminima i domaćinstvima.
Nije bitno gdje je prva tekma. Recimo igrati prvu u gostima može biti dobro a i nemora, tako da se ne treba tim opterećavati.
U novi boj...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
40k ojra 

powerplay je napisao/la:Nije bitno gdje je prva tekma. Recimo igrati prvu u gostima može biti dobro a i nemora, tako da se ne treba tim opterećavati.

http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
- Evolution87
- Kontakt:
zrinjski dobio najtezeg moguceg protivnika
U Mostaru prvu utakmicu odigrati nerijseno uz dati gol i u revansu sve rijesiti
Zar nije ova mafija iz Nyona malo pretjerala sa kaznom
Ipak 40.000e je previse 

Zar nije ova mafija iz Nyona malo pretjerala sa kaznom

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Je*** vam najmilije,picke iz UEFE!
Idemooooooo !!! Sarajevoooooo
**** iz uefe.pa nismo nikog ubili jebote.40 milja za sta mamicu vam ****.
.
.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakva ****

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, mercurial, perodeformero i 47 gostiju.