FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Braveheart23
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Braveheart23 » 06 nov 2014, 11:22

Nerminovic je napisao/la:Prijavljen sam fan klub, tako da uvijek imam priliku da nabavim karte za bilo koju utakmicu. Ako neko konta da ide slijedecu godinu, moze se napraviti ekipu za Minhen. :bih:

I ako su avionske karte po 40KM, sto da ne? :opaopa:
Bude karti i pred stadionom sto raja prodaje pa istoj cijeni sto su oni platili... ja sam bio na FCB - City i vidio sam ih vise sto prodaju, i bas pitam jednog koliko su mu karte, veli po kupovnoj cijeni.
a ja svoju platim 20€ skuplje :x

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 06 nov 2014, 11:24

:cry:
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 06 nov 2014, 11:25

Nerminovic je napisao/la:
Braveheart23 je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Od juna naredne godine sa Tuzlanskog aerodroma krece linija za Minhen i to po mizernoj cijeni od 40 KM.

Vjerujem da ce ovo svima olaksati, pogotovo onim koji namjeravaju ici na utakmice.

Avion ce letjeti ponedjeljkom i petkom.
Memmingen nije Minhen! 120 km imas do minhena, valja onda bus ili voz uganjati koji ces platiti sigurno dodatnih 40 maraka...
Koliko je 10 eura u KM?
Kakvo ti je to pitanje? nesto nisi razumio?

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 06 nov 2014, 11:25

Omerbavarac je napisao/la:Od juna naredne godine sa Tuzlanskog aerodroma krece linija za Minhen i to po mizernoj cijeni od 40 KM.

Vjerujem da ce ovo svima olaksati, pogotovo onim koji namjeravaju ici na utakmice.

Omo, ovo je vijest za mustuluka :njanjanja: Znam da je WizzAir potpisao ugovor sa tuzlanskim aerodromom i da su dodali Minken, ali nisam znao koja je cijena :thumbup:
Nerminovic je napisao/la:Prijavljen sam fan klub, tako da uvijek imam priliku da nabavim karte za bilo koju utakmicu. Ako neko konta da ide slijedecu godinu, moze se napraviti ekipu za Minhen
Nerko, pisemo i pamtimo tvoju ideju i prijedlog :clap:

Sinosnju tekmu nisam gledao, ali vidim da smo svi zadovoljni kako je nasa ekipa odigrala. No, ono sto meni bode oci je sljedece cinjenica:
- ekipe iz BL su skoro sve vodece u svojim grupama - jedino je Schalke drugi u grupi
- od svih engleskih ekipa, samo je Chelsea vodeci, s tim sto ni City ni Liverpool nisu sigurni za prolaz dalje
- od svih spanskih ekipa, dvije su vodece (Madridjani), a Athetic sigurno dalje nece nastaviti takmicenje

I onda mi se neko naidje i pocne pricati o nekvaliteti BL-a :nene: E ne meRe to tako. Dok je Bayo jak, jaka je i liga. Borussiji smo glat dali 37 miliona ojrica, za Neuera jos uvijek rate (bonuse) isplacujemo. Ostali koji dodji, takodjer dodju za finu svotu koja je ekipama potrebna i oni dovedu dovoljno kvalitetne zamjene. Jedini izuzak je Lewa, on je dosao dzaba i pojacao ekipu :D
Sent from my Philips Smart TV.

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 06 nov 2014, 11:29

Nerminovic je napisao/la:
Braveheart23 je napisao/la:

Memmingen nije Minhen! 120 km imas do minhena, valja onda bus ili voz uganjati koji ces platiti sigurno dodatnih 40 maraka...
Koliko je 10 eura u KM?
Da ti bolje objasnim... platis aviokartu 20 € (a neces sigurno jer pise od 20€, znaci skuplje), onda moras iz memmingena za minhen platiti 20€ Autobus, plus ako imas torbu sa sobom i ona ce ti ispast ca. 20€ u avionu... znaci 20+20+20= 60€ , a karta povratna autobusom je 60€. dok ti dodjes do aerodroma dubrave, pa vrijeme cekanja i ukrcavanje u avion plus let, plus cekanje busa za minhen iz memmingena i ostale zajebancije.... ustedio nista nisi a mozda dodjes 2-3 sata brze. Znaci jeftinije i prakticnije autobusom, bezze se zanosite... Jedino ako je nekom dozivljaj sto ce letjeti avionom, to je drugo...
Zadnja izmjena: Braveheart23, dana/u 06 nov 2014, 11:41, ukupno mijenjano 2 puta.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 nov 2014, 11:33

Alaba out 2 - 3 mjeseca, u toku dana će se znati više.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 06 nov 2014, 12:20

Pošto smo krcani sa povredama kad se odprilike vraća svaki od njih
Reina, Starke, Badstuber, Schweinstiger, Thiago, Javi Martinez, Pizzaro, Robben i Alaba

Koiko ja znam najbliži oporavku su Robben (vjerovatno već u Frankfurtu igra) i Schweinstiger (kako kažu u ekipi 22.11)
kad će ostatak ekipe na teren :?:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 nov 2014, 12:23

Reina već može trenirati.
Starke se vraća u drugom mjesecu.
Badstuber početkom decembra.
Alaba zvanično, početak drugog mjeseca.
Javi sredina drugog mjeseca.
Thiago još nepoznato, drugi ili treći mjesec.
Pizarro kraj decembra.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 06 nov 2014, 12:27

Vraćajte Contenta kako znate i umijete. :salut:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 nov 2014, 12:28

Ja mislim da se kofer dodatno placa dok se neka obicna tasna ne placa no o tom potom, cekacemo da se dogovore svi detalji pa cemo vidjeti sta i kako.

Alabi zelim sto brzi oporavak.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 nov 2014, 12:30

Taman se mnogi igrači vraća pred sami početak druge faze Lige prvaka. Pitanje je sada u kakvoj će formi biti ti igrači. Već drugu sezonu kako nam je pola tima povrijeđeno, kao da smo ukleti.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 06 nov 2014, 12:37

effe_sa je napisao/la:
autogol je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ljudi jos uvijek vjeruju u one price "Kad se vrati..."
Zar ne shvatate da nikad necemo imati 90% igraca zdravih i spremnih.Razlog je jednostavan,imamo trenera koji iz utakmice u utakmicu forsira iste igrace i koji zeli svaki put ubjedljivu pobjedu po cijenu povrede nekog od igraca... :thumbdown:
Ti baš često znaš izvaliti neku besmislicu. Pa pogledaš li ti kako treba utakmicu....Jel danas bio Muller na klupi? Jel bilo prije u prethodnim utakmicama rotacija, tipa igra Dante - odmara Boateng ili npr odmara Benatia a igra neko od ove prethodne dvojice.

A neće on pola ekipe rotirat, pa da ekipa ispadne iz ritma....Ali hajd bitno je nešto kritikovat, treba se pametan pravit.... ;)

Besmislica? Povrijedio nam se igrac koji je od mogucih 1350 minuta odigrao 1295 minuta.Samo je protiv Werdera odigrao jedno poluvrijeme,sve ostale utakmice je odradio u fullu :thumbdown:
Ali zasto zivjeti u 2015 i biti pametan,fino se vratis u doba plemena i kazes "Neko nas ukleo" :kafa:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 nov 2014, 12:41

Ova pobjeda je sad u drugom planu brine me povreda Alabe i koliko će biti van terena.Taman se vratio Ribery a sad se povrijedi Alaba baš smo kurate sreće. :|

Prvo mjesto suvereno osvojeno, sa Romom se praktično poigrali u ove dvije utakmice a ostaje nam da se sa B timom prošetamo Etihadom. :kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 06 nov 2014, 12:43

autogol je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:
autogol je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ljudi jos uvijek vjeruju u one price "Kad se vrati..."
Zar ne shvatate da nikad necemo imati 90% igraca zdravih i spremnih.Razlog je jednostavan,imamo trenera koji iz utakmice u utakmicu forsira iste igrace i koji zeli svaki put ubjedljivu pobjedu po cijenu povrede nekog od igraca... :thumbdown:
Ti baš često znaš izvaliti neku besmislicu. Pa pogledaš li ti kako treba utakmicu....Jel danas bio Muller na klupi? Jel bilo prije u prethodnim utakmicama rotacija, tipa igra Dante - odmara Boateng ili npr odmara Benatia a igra neko od ove prethodne dvojice.

A neće on pola ekipe rotirat, pa da ekipa ispadne iz ritma....Ali hajd bitno je nešto kritikovat, treba se pametan pravit.... ;)

Besmislica? Povrijedio nam se igrac koji je od mogucih 1350 minuta odigrao 1295 minuta.Samo je protiv Werdera odigrao jedno poluvrijeme,sve ostale utakmice je odradio u fullu :thumbdown:
Ali zasto zivjeti u 2015 i biti pametan,fino se vratis u doba plemena i kazes "Neko nas ukleo" :kafa:
Ja eto, Heynckes je rotirao. :mrgreen:
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 06 nov 2014, 12:43

Cestitke bavarci, ma kakav šiti on mora pasti ocekujem i tamo da ih preslusate, poslije onog sinosnjeg brukanja oni protiv ovakve masinerije nemaju sta trazit. :thumbup:
04.10.2009 !!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 06 nov 2014, 12:51

sarajlija je napisao/la:Cestitke bavarci, ma kakav šiti on mora pasti ocekujem i tamo da ih preslusate, poslije onog sinosnjeg brukanja oni protiv ovakve masinerije nemaju sta trazit. :thumbup:
Nema sanse, njima je to biti ili ne, a mi aa rezervama i cuvat cemo se povreda.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 06 nov 2014, 12:58

muamerc je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Cestitke bavarci, ma kakav šiti on mora pasti ocekujem i tamo da ih preslusate, poslije onog sinosnjeg brukanja oni protiv ovakve masinerije nemaju sta trazit. :thumbup:
Nema sanse, njima je to biti ili ne, a mi aa rezervama i cuvat cemo se povreda.
Brate moj ja ih mrzim znas i sam rivali, ali sinoc me je stoka oborila za 60 km igrao h1 i pratim utakmicu ma oni nece uopste da se trude kad gube publika im zvizdi oni nista svejedno im. ;) :|

Ne kazem ja da ce te ih vi razvalit , ali ce te pobjedit u to sam siguran opet iako imate povreda nekih kod igraca ocekujem pobjedu vas jer vas gotivim strasno poslije mufc. :) :thumbup:
04.10.2009 !!

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 06 nov 2014, 13:00

Čovječe, primjera radi kod Heynckesa si znao da igraju ovi:

Neuer - Lahm - Boa - Dante - Alaba - Martinez - Švajni - Robben - Kroos - Ribery - Mandžukić, jedino u slučaju povrede nekog od ovih Muller je uskakao, i onda dođu i kažu da kod Guardiole nema rotacija. :facepalm:
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 06 nov 2014, 13:32

Bayern@heart je napisao/la:Pošto smo krcani sa povredama kad se odprilike vraća svaki od njih
Reina, Starke, Badstuber, Schweinstiger, Thiago, Javi Martinez, Pizzaro, Robben i Alaba
Dodas im iz drugog tima stopera,desnog beka i lijevo krilo i mogu se borit za prva 4 mjesta u ligi :lol:

@autogol
Mancini je trener za tebe,ne znam sta vise hoces da rotira.Mora se znati neka okosnica tima i jarane,Pep nije izveo isti sastav ove sezone u ligi,a ti se nasao zalit da ne rotira :shock:

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 06 nov 2014, 14:10

GazijaKalesija je napisao/la:Čovječe, primjera radi kod Heynckesa si znao da igraju ovi:

Neuer - Lahm - Boa - Dante - Alaba - Martinez - Švajni - Robben - Kroos - Ribery - Mandžukić, jedino u slučaju povrede nekog od ovih Muller je uskakao, i onda dođu i kažu da kod Guardiole nema rotacija. :facepalm:
A rotirao je i Jupp, ne kao Pep ali je bilo 18-19 igrača, i znalo se ko šta igra plus nije bilo "bezglave" trke ... Ta formacija je bila formacija za velike mečeve i nije igrao Kroos ispred Mullera nego obrnuto ... Danas opet imaš na par pozicija skoro pa ista kvaliteta gdje odlučuje ukus npr. Xabi-Bastian, Xabi-Martinez, Martinez-Bastian, Muller-Gotze, Alaba-Bernat itd. pa je i logično da imaš veću šansu za rotaciju ... Jupp mogao ubaciti Contenta, Tymoščuka, Cana, Šaćira koji su realno nivo ispod prve udarne postave i imao Gustava i Gomeza koji su bili supersub ... Danas imaš 5-6 supersub, drugo što su povređeni ...

A po meni je ključno sistem Guardiole koji zahtjeva i da se igrači više troše, razvlače sa presingom, lete na igrača kada nije kod njih lopta itd tako da je i veća šansa za povrede... Da ne bude sve do sistema ima i do sreće, uostalom ja nezz šta bi bilo da svi budu zdravi, ko bi igrao a ko bi bio na klup još ko ne bi bio nikako na klupi... Pogledaš samo vezni red i sve ti je jasno :kafa:

Povreda Alabe je prilika za Rode-a, PEHa i Gaudina ...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.