Omerbavarac je napisao/la:Od juna naredne godine sa Tuzlanskog aerodroma krece linija za Minhen i to po mizernoj cijeni od 40 KM.
Vjerujem da ce ovo svima olaksati, pogotovo onim koji namjeravaju ici na utakmice.
Avion ce letjeti ponedjeljkom i petkom.
Omo, ovo je vijest za mustuluka

Znam da je WizzAir potpisao ugovor sa tuzlanskim aerodromom i da su dodali Minken, ali nisam znao koja je cijena
Nerminovic je napisao/la:Prijavljen sam fan klub, tako da uvijek imam priliku da nabavim karte za bilo koju utakmicu. Ako neko konta da ide slijedecu godinu, moze se napraviti ekipu za Minhen
Nerko, pisemo i pamtimo tvoju ideju i prijedlog
Sinosnju tekmu nisam gledao, ali vidim da smo svi zadovoljni kako je nasa ekipa odigrala. No, ono sto meni bode oci je sljedece cinjenica:
- ekipe iz BL su skoro sve vodece u svojim grupama - jedino je Schalke drugi u grupi
- od svih engleskih ekipa, samo je Chelsea vodeci, s tim sto ni City ni Liverpool nisu sigurni za prolaz dalje
- od svih spanskih ekipa, dvije su vodece (Madridjani), a Athetic sigurno dalje nece nastaviti takmicenje
I onda mi se neko naidje i pocne pricati o nekvaliteti BL-a

E ne meRe to tako. Dok je Bayo jak, jaka je i liga. Borussiji smo glat dali 37 miliona ojrica, za Neuera jos uvijek rate (bonuse) isplacujemo. Ostali koji dodji, takodjer dodju za finu svotu koja je ekipama potrebna i oni dovedu dovoljno kvalitetne zamjene. Jedini izuzak je Lewa, on je dosao dzaba i pojacao ekipu

Sent from my Philips Smart TV.