Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Klasični derbi, tvrd i žilav sa puno grešaka i nepovezanosti.
Dobar dio izrečenog na poluvremenu i dalje stoji za mene, a to je da moramo još da napredujemo, a i kiks bih podnio samo da Galatu dobijemo jer je to meč sezone već sada.
Tada moramo bolje odigrati, moramo tražiti još neka rješenja u igri jer ovo nije dovoljno, bekovi kriminalni danas.
Rutinska i zaslužena pobjeda koja je mogla biti bar 2-0 u nastavku, odbrana konačno kako treba, domaćin bez šuta u okvir gola ako se ne varam.
Galata
meč sezone.
Dobar dio izrečenog na poluvremenu i dalje stoji za mene, a to je da moramo još da napredujemo, a i kiks bih podnio samo da Galatu dobijemo jer je to meč sezone već sada.
Tada moramo bolje odigrati, moramo tražiti još neka rješenja u igri jer ovo nije dovoljno, bekovi kriminalni danas.
Rutinska i zaslužena pobjeda koja je mogla biti bar 2-0 u nastavku, odbrana konačno kako treba, domaćin bez šuta u okvir gola ako se ne varam.
Galata

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Rutinski, da je neke druga ekipa možda bi mi i bilo žao, zbog ofsajda, ali ove mesara je najslađe tako dobiti, pored onog starta na Tevezu, bilo je još nekoliko udaranje u glavu Giovinca, pa kasnije šaka u bubrege Marchisia, i još nekoliko oštriji startova. A ciganluk su ovjerili kad ne bi izbacili loptu kad dva igrača leže na zemlji, ali Mazzoleni je prekinuo igru.
Nakon gola rutinski, Juve stile!
Nakon gola rutinski, Juve stile!
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 29 sep 2013, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Rutina, majstorija Pogbe i klizeci teveza u nasem kaznenom, neprocjenjivo
Forzaa Juvee 

Max Allegri
- Burberry46
- Kontakt:
Pobjeda za pobjedom
Bravo Pogba, Torino katastrofa od ekipe, zanimljivo je bilo kad je Giovinco otisao na lijevog beka
Tevez jos jednom pokazao klasu, sad osvjezitit ekipu i spremiti se za Galatu!
JUVE!

Bravo Pogba, Torino katastrofa od ekipe, zanimljivo je bilo kad je Giovinco otisao na lijevog beka

Tevez jos jednom pokazao klasu, sad osvjezitit ekipu i spremiti se za Galatu!
JUVE!
1946
Kilava pobjeda, ali pobjeda je pobjeda.....Važno je da tako Juve gura, lagano skuplja bodove. A u gradskom derbiju je bitno slavit, pa kako god....
Ipak dojam je da je prošlosezonski Juve bio nekako svježiji, bolji.....A vidjet ćemo dalje...
Ipak dojam je da je prošlosezonski Juve bio nekako svježiji, bolji.....A vidjet ćemo dalje...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 2311_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Prošlo kolo cirkus u Veroni, danas lakrdija u Torinu. Nije mi jasno što vam sudije pomažu kad ste svakako najjači u ligi i bez toga, nek se bar malo zakuha u seriji A da bude neizvjesno.
Prošlo kolo cirkus u Veroni, danas lakrdija u Torinu. Nije mi jasno što vam sudije pomažu kad ste svakako najjači u ligi i bez toga, nek se bar malo zakuha u seriji A da bude neizvjesno.
Ne postoje pare koje Pogbu mogu platiti, jednostavno dominira, još od vremena Lionela Messia se nije pojavio ovako dominantan igrač. 
Već sada jedan od najboljih veznjaka planete, a i uskoro najbolji, dok skine Vidala.

Već sada jedan od najboljih veznjaka planete, a i uskoro najbolji, dok skine Vidala.

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 29 sep 2013, 15:00, ukupno mijenjano 2 puta.
#MaxOUT
#MaxOUT
+1Pogba je napisao/la:Ne postoje pare koje Pogbu mogu platiti, jednostavno dominira, još od vremena Lionela Messia se nije pojavio ovako dominantan igrač.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Niko ni rijeci za cist crveni karton Torina, dok eo pola sata bruje o ofsajdu kojim je Juve pobijedio. Zalosni su pojedinci na ovom forumu..
Iz aviona se vidi da je Juve bio dominatniji u svakom segmentu igre, samo srece i sudija su sprijecili vecu pobjedu...
Pogba fantazija, nema dalje...
Tevez pokazuje svaku utakmicu da vrijedi 30 miliona...
F.J.
Iz aviona se vidi da je Juve bio dominatniji u svakom segmentu igre, samo srece i sudija su sprijecili vecu pobjedu...
Pogba fantazija, nema dalje...
Tevez pokazuje svaku utakmicu da vrijedi 30 miliona...
F.J.
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Paulo Montero
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Drago mi je zbog danasnje pobjede. Samo, zao mi je sto je golu prethodio ofsajd..
Nakon vec druge velike sudijske pogreske zaredom na utakmicama Juventusa sam se poceo pitati zbog cega su uvedeni 4. i 5. sudija na terenu? Od kada ti levati iza gola stoje, desava se nevjerovatan broj pogresaka.. Nevjerovatni prekrsaji prolaze skroz nekaznjeno, za situacije u kojim uopste nema ni faula se sviraju penali i crveni kartoni... Ovakve sudije u talijanskom nogometu ce samo jos nastetiti ionako jako poljuljan status talijanske lige i talijanskog nogometa..
Nakon vec druge velike sudijske pogreske zaredom na utakmicama Juventusa sam se poceo pitati zbog cega su uvedeni 4. i 5. sudija na terenu? Od kada ti levati iza gola stoje, desava se nevjerovatan broj pogresaka.. Nevjerovatni prekrsaji prolaze skroz nekaznjeno, za situacije u kojim uopste nema ni faula se sviraju penali i crveni kartoni... Ovakve sudije u talijanskom nogometu ce samo jos nastetiti ionako jako poljuljan status talijanske lige i talijanskog nogometa..
Why so serious?!
Why so serious?!
Svakako bi Juve do kraja uzeo tri boda, samo je bilo pitanje vremena. Od pocetka drugog dijela vidio se novi pristup i gol je visio u svakom momentu... To sto je golu predhodio ofsajd, dobro je zbog kriticara i hejtera, sad nek imaju o cemu pricati...
Lijepo se snaso mladi Francuz

Lijepo se snaso mladi Francuz

Paulo Montero
Paulo Montero
- AvantiSignora
- Kontakt:
Gledajuci na ovu sliku u vezi crvenog pa ne znam kako ovo nije bilo crveni odma?? Sreca pa nije nista ozb bilo 

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Pa nije mu nogu slomio, mozda je to uslovAvantiSignora je napisao/la:Gledajuci na ovu sliku u vezi crvenog pa ne znam kako ovo nije bilo crveni odma?? Sreca pa nije nista ozb bilo

Paulo Montero
Paulo Montero
- AvantiSignora
- Kontakt:
JuveArena je napisao/la:Pa nije mu nogu slomio, mozda je to uslovAvantiSignora je napisao/la:Gledajuci na ovu sliku u vezi crvenog pa ne znam kako ovo nije bilo crveni odma?? Sreca pa nije nista ozb bilo
Izgleda da su to nova pravila..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zaza - Berrardi predvode napad Sassuola
, bolji Sassuolo, prečka Zaze.
Nema još Marronea, mislim da i dalje kuburi sa onom povredom.

Nema još Marronea, mislim da i dalje kuburi sa onom povredom.
#MaxOUT
#MaxOUT
Kilavo je ovo danas bilo, pogotovo u prvom poluvremenu.
Bitna je pobjeda i nova tri boda mada igrom ne oduševljavamo. Protiv Galate moramo ozbiljno ući u tekmu. Ima tu još nekih ''bolesti'' koje Conte mora ispravljati kako sezona bude odmicala.
Kao što neko reče mora mu otkinuti nogu da bi bio crveni.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Bitna je pobjeda i nova tri boda mada igrom ne oduševljavamo. Protiv Galate moramo ozbiljno ući u tekmu. Ima tu još nekih ''bolesti'' koje Conte mora ispravljati kako sezona bude odmicala.
Kao što neko reče mora mu otkinuti nogu da bi bio crveni.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Oficijelni sajt piše da je Tevez pod znakom pitanja za Galatu. 

#MaxOUT
#MaxOUT
Pa nakon onog starta, i budala zna da je upitan :S mamu im !Pogba je napisao/la:Oficijelni sajt piše da je Tevez pod znakom pitanja za Galatu.
Max Allegri
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Ko god je igrao fudbala zna da onaj start na Tevezu boli sutra i tek sutra vidis dal mozes 100% odigrat naredni mec.Onako "vruc" mozes i sa slomljenom kosti igrat.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.