Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jest bilo problem skupiti duplo više bodovaTzBulevar87 je napisao/la:Ne treba ih podcjenjivat ali da kazem da je bod velik' protiv posljednjoplasirane ekipe u ligi... nema sanse. Bod najmanje treba i ocekivat, sve osim poraza je realno sto se mene tice. Mi i ovakvi kakvi smo skupili smo duplo vise bodova od te Mladosti...
Eh sad, svjesni smo kakav smo mi odron od ekipe, ne zelim ni da zamislim kakav su oni
Pa oni su i bili zastitari na utakmici. Uzasno radili, gurali ljudima ruke u djepove. Slijedeci puta ce im se potrefiti zilet u djepu. Cuj uzeti upaljac!ultrasstyle_tz je napisao/la:ma to je nedopustivo bez daljnjeg da covjek nije mogao uc na tekmu i sve ono sto se desavalo i treba upravi sugerisati da je to jos jedan u nizu propusta zastitarske agencije koju bi trebalo zamijeniti jer ocigledno nisu u stanju da rade svoj posao kako treba..dobili su instrukcije i "upozorenje" da im se propusti vise ne smiju desavati jer sve ide na stetu kluba ali ocigledno da nisu u stanju to profesionalno organizovati...i onako se prica da bi Sekuritas trebao uskoro da preuzme to
Pa oni su i bili zastitari na utakmici. Uzasno radili, gurali ljudima ruke u djepove. Slijedeci puta ce im se potrefiti zilet u djepu. Cuj uzeti upaljac!Probisvjet je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:ma to je nedopustivo bez daljnjeg da covjek nije mogao uc na tekmu i sve ono sto se desavalo i treba upravi sugerisati da je to jos jedan u nizu propusta zastitarske agencije koju bi trebalo zamijeniti jer ocigledno nisu u stanju da rade svoj posao kako treba..dobili su instrukcije i "upozorenje" da im se propusti vise ne smiju desavati jer sve ide na stetu kluba ali ocigledno da nisu u stanju to profesionalno organizovati...i onako se prica da bi Sekuritas trebao uskoro da preuzme to
bod bi velik, ne iz razloga što ćemo osvojit' bod, nego što ćemo njima izbit' dva i ostavit' ih gdje jesuTzBulevar87 je napisao/la:Ne treba ih podcjenjivat ali da kazem da je bod velik' protiv posljednjoplasirane ekipe u ligi... nema sanse.
A brato nece ti ih inžinjeri stavljatProbisvjet je napisao/la:Pa oni su i bili zastitari na utakmici. Uzasno radili, gurali ljudima ruke u djepove. Slijedeci puta ce im se potrefiti zilet u djepu. Cuj uzeti upaljac!ultrasstyle_tz je napisao/la:ma to je nedopustivo bez daljnjeg da covjek nije mogao uc na tekmu i sve ono sto se desavalo i treba upravi sugerisati da je to jos jedan u nizu propusta zastitarske agencije koju bi trebalo zamijeniti jer ocigledno nisu u stanju da rade svoj posao kako treba..dobili su instrukcije i "upozorenje" da im se propusti vise ne smiju desavati jer sve ide na stetu kluba ali ocigledno da nisu u stanju to profesionalno organizovati...i onako se prica da bi Sekuritas trebao uskoro da preuzme to
Nisu me otjerali sa Tusnja igraci koji nemaju pojma, nije me otjerala ni cvaja, ni Sabovici... ali ne bih vise mogao podnijeti da mi stavljaju neskolovani smradovi ruke u djepove. Neka stavljaju ruke u gace onoj plavusi sto su je doveli!
Cetrdeset godina na Tusnju i to mi se nije desilo. E' nece moci vise!
RezervniGolman je napisao/la:A brato nece ti ih inžinjeri stavljatProbisvjet je napisao/la:Pa oni su i bili zastitari na utakmici. Uzasno radili, gurali ljudima ruke u djepove. Slijedeci puta ce im se potrefiti zilet u djepu. Cuj uzeti upaljac!ultrasstyle_tz je napisao/la:ma to je nedopustivo bez daljnjeg da covjek nije mogao uc na tekmu i sve ono sto se desavalo i treba upravi sugerisati da je to jos jedan u nizu propusta zastitarske agencije koju bi trebalo zamijeniti jer ocigledno nisu u stanju da rade svoj posao kako treba..dobili su instrukcije i "upozorenje" da im se propusti vise ne smiju desavati jer sve ide na stetu kluba ali ocigledno da nisu u stanju to profesionalno organizovati...i onako se prica da bi Sekuritas trebao uskoro da preuzme to
Nisu me otjerali sa Tusnja igraci koji nemaju pojma, nije me otjerala ni cvaja, ni Sabovici... ali ne bih vise mogao podnijeti da mi stavljaju neskolovani smradovi ruke u djepove. Neka stavljaju ruke u gace onoj plavusi sto su je doveli!
Cetrdeset godina na Tusnju i to mi se nije desilo. E' nece moci vise!![]()
![]()
pa nemaju kome ...zadnje kolo dolaze pite i tu nam poraz ne gine...nasa jedina sansa za bod je bijeljina i onaj...hhmmm...hajmo rec terenwienultras je napisao/la:ako njima barem bod neuspiju uzeti...neznam kome ce..
nada zadnja umire,ja ipak tipujem na bandovica,on mi je zadnja nadastaragarda je napisao/la:pa nemaju kome ...zadnje kolo dolaze pite i tu nam poraz ne gine...nasa jedina sansa za bod je bijeljina i onaj...hhmmm...hajmo rec terenwienultras je napisao/la:ako njima barem bod neuspiju uzeti...neznam kome ce..![]()
...oranica u Bijeljini ide u prilog i jednim i drugim,jer po kvaliteti ne zasluzuju bolje uvjete. Cak sta vise nece biti golova,pa eto i podjele bodova. Dobro je da Omic i Mehidic,odrade kartone i da nas iznenade i pobijede pitare u zadnjem kolu. Casimiro ce bez pardona , uraditi generalni remont i nadajmo se da dolazi kraj nasim mukama,te da ce Tusanj na proljece biti posjeceniji.staragarda je napisao/la:sta ocekivat od subote,Slobode i one oranice u bijeljini...najblizi smo podijeli bodova jer se ne zna koja je ekipa gora od ove dvije pa posto su hedalji i sa jedne i sa druge strane tesko ce ovdje ko znat dati gol...u svakom slucaju valja nam u bijeljinu i ispostovat sto se ispostovat da....nece tu bit necega lijepog za vidjeti al valja nam se borit,jbg...moramo im pruzit podrsku jos ova 2 kola....izgurat nekako polusezonu a onda u remont...a ima se sta radit...vidjet cemo sta nam vrijeme nosi...polusezona,skupstina,statut,Husic,buducnost kluba,nasa djeca,faraon,grad,ku.r.a.c palac....pred nama je....u bijeljinu po bod zato![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.