FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 05 nov 2014, 14:17

ne valja što se Mladost potcjenjuje, ne znam šta se desilo s njima, prošle sezone su bili stvarno dobri, niko s njima nije lako izašao na kraj :D ne znam da l' su ih napustili neki igrači, itd, uglavnom, neće bit' lako, ako krenemo opušteno u tekmu, popušit' ćemo sigurno :D ovdje se ne smije izgubit', bod je velik, a o tri da i ne pričam

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 nov 2014, 14:20

Mi da smo ostali u sastavu koji smo imali prosle sezone vjerovatno bi dobili ovu Mladost..

Jednu od prvih pripremnih utakmica sa onim sastavom na pomocnom terenu Tusnja dok ekipa nije bila ni uigrana ona proslogodisnja Mladost koja je jaca od ove je izgubila :roll:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 05 nov 2014, 14:22

Ne treba ih podcjenjivat ali da kazem da je bod velik' protiv posljednjoplasirane ekipe u ligi... nema sanse :nene:. Bod najmanje treba i ocekivat, sve osim poraza je realno sto se mene tice. Mi i ovakvi kakvi smo skupili smo duplo vise bodova od te Mladosti...

Eh sad, svjesni smo kakav smo mi odron od ekipe, ne zelim ni da zamislim kakav su oni :mrgreen:
075

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 05 nov 2014, 14:35

TzBulevar87 je napisao/la:Ne treba ih podcjenjivat ali da kazem da je bod velik' protiv posljednjoplasirane ekipe u ligi... nema sanse :nene:. Bod najmanje treba i ocekivat, sve osim poraza je realno sto se mene tice. Mi i ovakvi kakvi smo skupili smo duplo vise bodova od te Mladosti...

Eh sad, svjesni smo kakav smo mi odron od ekipe, ne zelim ni da zamislim kakav su oni :mrgreen:
Jest bilo problem skupiti duplo više bodova :mrgreen:
Fazon je što nakon ova dva kola lako mi možemo biti posljednjeplasirani.
Igramo u gostima, strašno smo loši i bod bi bio zadovoljavajući dok bi pobjeda bila ko kuća.Samo da ne gubimo utakmice od konkurenata za opstanak kako bi nam lakše bilo na proljeće.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 nov 2014, 14:38

Bod bi bio ko kuca s obzirom da smo dali jedan gol u cetri utakmice pod Portugalcem :mrgreen:

Utakmica bi mogla biti od 0 do 1 golova :rol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 nov 2014, 14:38

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma to je nedopustivo bez daljnjeg da covjek nije mogao uc na tekmu i sve ono sto se desavalo i treba upravi sugerisati da je to jos jedan u nizu propusta zastitarske agencije koju bi trebalo zamijeniti jer ocigledno nisu u stanju da rade svoj posao kako treba..dobili su instrukcije i "upozorenje" da im se propusti vise ne smiju desavati jer sve ide na stetu kluba ali ocigledno da nisu u stanju to profesionalno organizovati...i onako se prica da bi Sekuritas trebao uskoro da preuzme to
Pa oni su i bili zastitari na utakmici. Uzasno radili, gurali ljudima ruke u djepove. Slijedeci puta ce im se potrefiti zilet u djepu. Cuj uzeti upaljac!
Nisu me otjerali sa Tusnja igraci koji nemaju pojma, nije me otjerala ni cvaja, ni Sabovici... ali ne bih vise mogao podnijeti da mi stavljaju neskolovani smradovi ruke u djepove. Neka stavljaju ruke u gace onoj plavusi sto su je doveli!
Cetrdeset godina na Tusnju i to mi se nije desilo. E' nece moci vise! :stop:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 05 nov 2014, 14:50

Probisvjet je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma to je nedopustivo bez daljnjeg da covjek nije mogao uc na tekmu i sve ono sto se desavalo i treba upravi sugerisati da je to jos jedan u nizu propusta zastitarske agencije koju bi trebalo zamijeniti jer ocigledno nisu u stanju da rade svoj posao kako treba..dobili su instrukcije i "upozorenje" da im se propusti vise ne smiju desavati jer sve ide na stetu kluba ali ocigledno da nisu u stanju to profesionalno organizovati...i onako se prica da bi Sekuritas trebao uskoro da preuzme to
Pa oni su i bili zastitari na utakmici. Uzasno radili, gurali ljudima ruke u djepove. Slijedeci puta ce im se potrefiti zilet u djepu. Cuj uzeti upaljac!
Nisu me otjerali sa Tusnja igraci koji nemaju pojma, nije me otjerala ni cvaja, ni Sabovici... ali ne bih vise mogao podnijeti da mi stavljaju neskolovani smradovi ruke u djepove. Neka stavljaju ruke u gace onoj plavusi sto su je doveli!
Cetrdeset godina na Tusnju i to mi se nije desilo. E' nece moci vise! :stop:[/quote

Upravu si,preuzeli su poso,ali komesar za bezbjednost nije mogo sam odluke donjeti da nije prije toga bio sastanak sa nekim iz kluba(valjda tako ide procedura)...nesto dobro smrdi u ovom!!!
Sto se tice Mladosti tri boda ko kuca za nas...zivi bili pa vidili(ne sto smo bolji) :kafa:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 nov 2014, 15:48

kako mi je to promaklo, meni se ucini kobra i dalje...a ako je vec sekuritas , njima jeste sugerisano da se kontrole na ulazima maksimalno pojacaju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 nov 2014, 16:28

TzBulevar87 je napisao/la:Ne treba ih podcjenjivat ali da kazem da je bod velik' protiv posljednjoplasirane ekipe u ligi... nema sanse :nene:.
bod bi velik, ne iz razloga što ćemo osvojit' bod, nego što ćemo njima izbit' dva i ostavit' ih gdje jesu :mrgreen: ne bi me iznenadilo da nas pobjede, niti bih to smatrao iznenađenjem :D al' et', nadam se pobjedi, napadački, pa šta bude :D opet kažem, ne znam da l' je ovo sada prava slika Mladosti, ili im samo ide loše :D kako su trgovali u Mladosti, ako im nije otišlo puno igrača, onda očekujem da se podignu i ostanu u ligi, jer ono prošle sezone je bila dosta dobra ekipa, ako su im otišli igrači iz prošle sezone, onda bi se moglo očekivali da se ovaj sunovrat' nastavi do kraja sezone, ako se ne pojačaju na polusezoni :D za mene su mačak u vreći :mrgreen:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 05 nov 2014, 17:09

http://sportsport.ba/bh_fudbal/casimiro ... nja/144711" onclick="window.open(this.href);return false;

:njanjanja:
075

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 05 nov 2014, 17:26

A brato nece ti ih inžinjeri stavljat :urnebes: :urnebes: :rol:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 nov 2014, 18:08

RezervniGolman je napisao/la:
A brato nece ti ih inžinjeri stavljat :urnebes: :urnebes: :rol:
:stop: Nisam mislio bas na strucnu spremu. Nego ono da su odskolovani za svoj zanat. Da znaju procijeniti jel' dedo od 70 i kusur godina dosao paliti baklje i bacati upaljace dole na teren ili je jedva se gegajuci dosao da pogleda svoj klub. Slijedece sto ce oduzimati su cipele il' cizme jer neko bi se mogao sjetiti da njima gadja nekoga. :urnebes:
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 nov 2014, 18:23

Protiv Mladosti po pobjedu,od pocetka sezone nisam ocekivao pobjedu ni u jednoj utakmici(cak ni protiv Zvijezde),al sad je red vise.Uz nasu pobjedu,i Celikovu protiv Radnika moglo bi se znatno odvojit od zone ispadanja.
Nad tobom sunce najljepše sja

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 nov 2014, 23:47

sta ocekivat od subote,Slobode i one oranice u bijeljini...najblizi smo podijeli bodova jer se ne zna koja je ekipa gora od ove dvije pa posto su hedalji i sa jedne i sa druge strane tesko ce ovdje ko znat dati gol...u svakom slucaju valja nam u bijeljinu i ispostovat sto se ispostovat da....nece tu bit necega lijepog za vidjeti al valja nam se borit,jbg...moramo im pruzit podrsku jos ova 2 kola....izgurat nekako polusezonu a onda u remont...a ima se sta radit...vidjet cemo sta nam vrijeme nosi...polusezona,skupstina,statut,Husic,buducnost kluba,nasa djeca,faraon,grad,ku.r.a.c palac....pred nama je....u bijeljinu po bod zato ;) ;) :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 05 nov 2014, 23:52

ako njima barem bod neuspiju uzeti...neznam kome ce.. :?
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 nov 2014, 23:54

wienultras je napisao/la:ako njima barem bod neuspiju uzeti...neznam kome ce.. :?
pa nemaju kome ...zadnje kolo dolaze pite i tu nam poraz ne gine...nasa jedina sansa za bod je bijeljina i onaj...hhmmm...hajmo rec teren :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 05 nov 2014, 23:58

staragarda je napisao/la:
wienultras je napisao/la:ako njima barem bod neuspiju uzeti...neznam kome ce.. :?
pa nemaju kome ...zadnje kolo dolaze pite i tu nam poraz ne gine...nasa jedina sansa za bod je bijeljina i onaj...hhmmm...hajmo rec teren :urnebes: :urnebes:
nada zadnja umire,ja ipak tipujem na bandovica,on mi je zadnja nada :rol: :rol:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Glogova
Kontakt:

Post Postao/la Glogova » 06 nov 2014, 00:09

staragarda je napisao/la:sta ocekivat od subote,Slobode i one oranice u bijeljini...najblizi smo podijeli bodova jer se ne zna koja je ekipa gora od ove dvije pa posto su hedalji i sa jedne i sa druge strane tesko ce ovdje ko znat dati gol...u svakom slucaju valja nam u bijeljinu i ispostovat sto se ispostovat da....nece tu bit necega lijepog za vidjeti al valja nam se borit,jbg...moramo im pruzit podrsku jos ova 2 kola....izgurat nekako polusezonu a onda u remont...a ima se sta radit...vidjet cemo sta nam vrijeme nosi...polusezona,skupstina,statut,Husic,buducnost kluba,nasa djeca,faraon,grad,ku.r.a.c palac....pred nama je....u bijeljinu po bod zato ;) ;) :urnebes:
...oranica u Bijeljini ide u prilog i jednim i drugim,jer po kvaliteti ne zasluzuju bolje uvjete. Cak sta vise nece biti golova,pa eto i podjele bodova. Dobro je da Omic i Mehidic,odrade kartone i da nas iznenade i pobijede pitare u zadnjem kolu. Casimiro ce bez pardona , uraditi generalni remont i nadajmo se da dolazi kraj nasim mukama,te da ce Tusanj na proljece biti posjeceniji.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 06 nov 2014, 05:57

I ja sam ubijeđen da su ovo zadnje utakmice da se patimo te da nas čekaju bolja vremena.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 06 nov 2014, 08:53

Kako bi bilo dobro pobijedit ovu tekmu jer Drina , Travnik i Vitez ce da izgube ove utakmice i mi bi onda laganini bili 9. na tabeli :pray: :njanjanja: ali tesko ce to da se desi.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.