Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
NEMAHass je napisao/la:Kelneru,ima ima ...![]()
![]()
...Neg,sta mislis za vcrs, mec Tomic vs Verda,ja cenku na Verdu stavio..Ima li kakve sanse???
![]()
Zar te tol'ko nasekirala ona tvoja?Bianconeri1988 je napisao/la:Odoh spavati, glava me nešto boli![]()
Čujemo se sutra, ako preživim ovu noć
Mene poslije tekme glava zaboljela, ali skupilo se svega. Sinoc sam se zajebo, derali one haxa pa sam spavo do 1Hass je napisao/la:Bianco,da nije zbog Juventusa![]()
![]()
...Ma osvojice oni Scudeto,nemoj brinut..
:P
[youtube][/youtube]LudLo 4 je napisao/la:Treba mi jedan video,mozda Devil moze pomoci,a ako i ostali mogu nek se jave.
Trazim snimak one emisije na Pinku (pink bh) bila prije par mjeseci,gostavao onaj neki vodja Sokolova (Slavija) i jos neki tipovi pa ako neka zna kako se zove klip nek ovdje postavi ili posalje na pp.
Ljubo bi morao proci Lacka,iako to nije bezazlen protivnik.Dobra serva,cesto igra SV...A Verdasco,pa vidjet cemo,lijepo si ti t'o ''izanalizirao''Hass je napisao/la:Nemoj me plasit![]()
![]()
..Kontam,Fernando dobar server,jest da je Tomic neosporan talent,i velika nada,al iskustvo je definitivno na strani Fernanda...To bi moglo biti presudno...Verdasco nije neki defanzivac,al dok bude imao dobar procenat prvog servisa,ima nade
![]()
..Tomic takodjer ima dobar servis,medjutim zna uci u probleme s istim,a i nekad je previse nervozan,pa srlja....Sve u svemu,ima nade....Valjda
![]()
...Nego,jel moze LJubo do drugog kola???
Znas i ti sta valja.LBJ MVP je napisao/la:Ovo je grad Beograaaaaaaaaad
Je.bo te beograd.LBJ MVP je napisao/la:Ovo je grad Beograaaaaaaaaad
Jeste jeste,hvala SejtaneDevil je napisao/la:[youtube][/youtube]LudLo 4 je napisao/la:Treba mi jedan video,mozda Devil moze pomoci,a ako i ostali mogu nek se jave.
Trazim snimak one emisije na Pinku (pink bh) bila prije par mjeseci,gostavao onaj neki vodja Sokolova (Slavija) i jos neki tipovi pa ako neka zna kako se zove klip nek ovdje postavi ili posalje na pp.
[youtube][/youtube]
Jel' to ta varijanta ?
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, MaroonBjelave i 21 gost.