Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Frajer je bolji u svim segmentima koji čine jedan meč. Od disanja preko hodanja do same igre. Carlos očigledno ima preveliki respekt prema Novaku ali ako hoće da postane neko ime u tenisu već od sutra ujutro mora to mjenjati.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Kako jadan nivo tenisa.
Nakupit ce 30 GS-a s ovim jadnicima.
Nakupit ce 30 GS-a s ovim jadnicima.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vracaj federera iz penzije, bar bi koji hold imao
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
ima ovdje jos da se igra... i to dosta...
Ovo će biti najsmješnije finale ikada, ako Novak nešto ne usere
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prevelik je hajp na ovom malom, a njemu ocigledno ne odgovara, tj.ne moze se nositi s tim pritiskom u ovim godinama. Pada kad je najpotrebnije.
- akisarajevo92
- Kontakt:
I ovaj nesretnik je navodno nasljednik Nadala i trenutno broj 1 na ATP listi
Zanimljivije šah pratiti nego ovu sprdnju....idi bolan Nole u penziju, dosta i tvog.

Zanimljivije šah pratiti nego ovu sprdnju....idi bolan Nole u penziju, dosta i tvog.
Polako polako
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ja se namontirao ispred TVa, kontam biće ludih poena, dobrog tenisa, kad ono Nole ga oguli ko jabuku
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakav poklon set.
Realno, Alkaraz uopšte nije u meču. Bolji bi otpor dao Džumhur. Mora da se trgne i da finale napravi zanimljivim.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Opet ista priča kao u Francuskoj, samo što je tad uzeo set.
E, ovo je Alcaraz.
- akisarajevo92
- Kontakt:
zavisno od rezultata ovog finala prica ce ici u dva smjera: Novak ce uzeti 30 GS-a ili Novak vise nece uzeti niti jedan GS.
Don't believe the hype.
- numanumaye22
- Kontakt:
Ala prognoza bokteakisarajevo92 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:02zavisno od rezultata ovog finala prica ce ici u dva smjera: Novak ce uzeti 30 GS-a ili Novak vise nece uzeti niti jedan GS.

Pa i Novaku dosadno kad je previše bolji. 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- akisarajevo92
- Kontakt:
jasno je sta sam zelio reci klocinonumanumaye22 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:04Ala prognoza bokteakisarajevo92 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:02zavisno od rezultata ovog finala prica ce ici u dva smjera: Novak ce uzeti 30 GS-a ili Novak vise nece uzeti niti jedan GS.![]()
ako 36. godisnji Novak dobije Alcaraza onda je dojam da moze sve, ako Novak na "svom" Wimbledonu izgubi od Alcaraza koji se tek uci na travu izgledat ce kao Novak pored njega vise nece moci uzeti niti jedan GS
Don't believe the hype.
Ja bi prije rekao da je ovo ispit zrelosti za Alkaraza. Dobije li ovo pokazaće da je rame uz rame sa Novakom, a ako ne ipak če onda morati sačekati da Novak ode u penziju pa da on počne dominirati teniskom scenomakisarajevo92 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:02zavisno od rezultata ovog finala prica ce ici u dva smjera: Novak ce uzeti 30 GS-a ili Novak vise nece uzeti niti jedan GS.
- numanumaye22
- Kontakt:
Izvini strucnjakakisarajevo92 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:06jasno je sta sam zelio reci klocinonumanumaye22 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:04Ala prognoza bokteakisarajevo92 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:02zavisno od rezultata ovog finala prica ce ici u dva smjera: Novak ce uzeti 30 GS-a ili Novak vise nece uzeti niti jedan GS.![]()
ako 36. godisnji Novak dobije Alcaraza onda je dojam da moze sve, ako Novak na "svom" Wimbledonu izgubi od Alcaraza koji se tek uci na travu izgledat ce kao Novak pored njega vise nece moci uzeti niti jedan GS

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.