Dobar post ali da malo dodam za oznaceno.samosarajvo je napisao/la:Hajde molim vas da se svi izolujemo od navijaca drugih ekipa.Nemojte ih "zajebavat",nama nase njima njihovo. Napisu li nesto na nasoj temi samo ignorisite i prestat ce vjerujte a vi niposto ne pisite nista po njihovim.
Hajmo se furat medjusobno da nas dodje sto vise protiv Sirokog, ljepite plakate po svojim mahalama, zovite raju preko fb, ajmo se malo aktivirati, uprava i igraci su to zasluzili.Zovite svoje prijatelje, clanove porodice, ponudite se da im vi platite kartu ako im je skupo, sta god samo da nas bude sto je vise moguce.
Moramo pokusati napraviti euforiju ali bez pritiska, bice tesko, pretesko, ali moze se.Siguran sam da ce se igraci izolovati od svih pritisaka i dati sve od sebe u nedelju.Iskreno, malo mi se ne svidja sto je taj bordo day dan pred utakmicu ali siguran sam da ce svi pazit kako komuniciraju sa igracima.Nadam se da oni glavni nece biti tu uopste, ili ako budu neka budu kratko.
Pa sta i da izgube?Gubili smo i poslje belaja na Kosevu od Sirokog pa nista nije strasno bilo.Meni je bitno da oni poginu na terenu,a u to sam siguran da hoce, i to je ono sto moramo cjenit maksimalno, rezultat na drugom mjestu, barem meni.
Kvaka je jedna, oni ako poginu, uz malo srece, pobjeda je 99% naša.
Nama je bitno da idemo utakmicu po utakmicu, rastereceno.Evo sve i da kiksamo protiv Sirokog pobjedicemo u Travniku.
SAMO SARAJEVO!
Euforija je pogresna rijec, mozda je bolje reci pozitivni zamah (momentum), jer se to moze lako kontrolisati i odrzavati ako su ljudi emotivno stabilni.
Sada su nam rezultati dobri ali oprez nikad nije suvisan, jer slicno je bilo i prosle godine pa znamo kako je zavrsilo.
Takodje za vrhunske klubove titule bez kvalitete igre ne znace puno. Mi smo na putu da se vratimo na vrh ali nismo jos ni blizu pravog vrha. Tako da nam titula ne smije biti osnovni cilj i ne treba puno o njoj ni truniti. Nama je vaznije da svake godine 4 KVALITETNA mlada igraca budu promovisani u prvi tim, i da solidno prodamo bar jednog iskusnijeg. Da nam je Kosevo puno raje i da se igra kvalitetno. Onda ce titule doci kao i u RK Bosna a ne da strepimo protiv Leotara, Slavije i Listice.