Imao je Ryo sada lijep prodor protiv Stokea na kraju meca... Mislim da smo malo nepravedni prema njemu...

Odigrao je par utakmica u pripremama i imao jednu neusojesnu pozajmicu (Wigan) da bi sada poredili sa Walcottom... Momak jos nije imao pravu priliku tako da ove povrede i dobro dodju cisto da vidimo njega i malog Svabu Gnabrya od ceka su. Imace oni lijepih minuta. Mislim da bi vec od sutra trebali da testiraju se svi ovi igraci koji jos nisu dobili pravu priliku a zasluzuju... Danas na slikama od treninga vidim Eisfelda u timu.

Da smo kompletni sutasnje rotacije nebi bile problem ali mislim da zbog novonastale situacije ovaj kikiriki kup se moze zrtvovati. On je uglavnom uvjek sluzio za testiranje ovih klinaca!

Nadam se da Wenger nece zajebati stvar i izvesti ovaj prvi tim da rizikuje povredu i dodatni umor pred 2 opake utakmice?
Sutra sastav po meni treba da bude:
--------------------Fabinski(ili Viviano)-----------------
Jenkinson------Koss---------------Verma--------Nacho (fali nam 4 stoper a i da vidimo ovaj tandem TV-KOSS)
-------------------Arteta----------Frimpong-------------
Gnabry------------------Eisfeld----------------------Ryo (ili Arteta umjesto Eisfelda a na njegovo mjesto Flamini)
--------------------------Bandera-------------------------
Staviti na klupu i Ramseya,Sagnu,Wilsherea,Girouda ako bude potrebno...
A evo jos jednog samuraja. Doduse ovaj nije iz Japana nego Danske... Bandrea san