FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad je Severina vidjela snijeg u maju mogli bi neki i minuse vidjeti heheheheheheh
- Evolution87
- Kontakt:
rano je pricati o tituli, tek je 7 kolo, ko zna sta se jos moze desiti. Mozemo i ispastiScooTeR je napisao/la:Ti izgleda jedini normalan Pitar,ovi tvoji prerarno navalili sa titulomEvolution87 je napisao/la:Fino ovo ide, fino. Listica veoma protiv OlimpiCa, na Kosevu moraju pasti! komsinice kiksale i to nam ide u prilog i imamo 5 bodova prednosti. Samo treba polahko i nee treba se zalijetati sjetimo se samo prosle sezone

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
To je to, TEKMU PO TEKMU, BEZ EUFORIJE!Evolution87 je napisao/la:rano je pricati o tituli, tek je 7 kolo, ko zna sta se jos moze desiti. Mozemo i ispastiScooTeR je napisao/la:Ti izgleda jedini normalan Pitar,ovi tvoji prerarno navalili sa titulomEvolution87 je napisao/la:Fino ovo ide, fino. Listica veoma protiv OlimpiCa, na Kosevu moraju pasti! komsinice kiksale i to nam ide u prilog i imamo 5 bodova prednosti. Samo treba polahko i nee treba se zalijetati sjetimo se samo prosle sezoneTrenutno igramo najbolje u ligi i to pokazuje pozicija na tabeli. Sta se sve ovjde prica k'o da je 28 kolo i da su kone ispale iz borbe za titulu. Treba polahko, smireno utakmicu po utakmicu pobjedjivati. Tek sad nam slijede prava iskusenja i najteze tekme polusezone. Euforija nam nikad nije donijela dobro, zato braco smireno i polahko
Gledati sebe a svaki kiks konkurenata dobro dodje

- HannahMontana
- Kontakt:
Kolo dobro da bolje ne moze....E sad ako nas protiv Lištice ne bude minimalno 4-5 milja **** ga onda....
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Ko od nas na nasoj temi bude spominjao titulu prije vremena stvarno je ili lud ili glup. Da ne bude ptica koja prva pjeva prva se i usere. Ljudi polako prvo skoci pa reci hop. idemo sad na Bordo Party pa lagano na tekmu, treba nas sto vise biti na sljedecoj tekmi da damo podrsku nasim momcima. Budimo pametni da nam se nebi obilo nedaj boze o glavu, idemo tekmu po tekmu i gledajmo svoja posla briga nas za druge. Nas je cilj animirati svakog koga znamo od prijatelja do komsije da dodje na tekmu. Ako svako od nas uspije da dovede 2-3 covjeka koja nisu bili na tekmi od Evrope to smatram uspjehom a ne da pjevamo prije vremena.
- HannahMontana
- Kontakt:
Ma i vi previse bukvalno stvari shvatate i prosipate neki realizam ovdje!! Raja se zajebaje-zeza uziva u ovim trenutcima Bog zna da smo se nacekali za ovo prvo mjesto na tabeli i normalno raja je sad opustena i to potkrepljuje salom i zezanjem.....Svako ko je ozbiljno shvatio ovo za "titulu" nema pojma o nasoj ligi, nasem nogometu i nasoj ekipi, pa nije ovo Spanija! I molim vas bez previse sarkazma i patetike!
O'lično! Poklapa se sve, naše je da samo guramo naprijed!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Koja su prava Radnika u BiH? Da uzme bod na Grbavici, da se onda smijemo ako je tako....hahahahahahahahahahahahahahaahah
Ima li ko snimak Suljićevog gola, ali sa kamere iza gola. Mali ga je majstorski zavalio 

Zadnja izmjena: powerplay, dana/u 23 sep 2012, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj...
Šta je ovo ugrijalo u Sarajevu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Vi zaboravili ko se za titulu pita...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Čuo sam i ja, kažu na Koševu +5, alli čim se spustiš dole kraj Američke ambasade minusi te dočekajuHigh je napisao/la:Šta je ovo ugrijalo u Sarajevu?

U novi boj...
Otkad to casual stil fura špicaste cipele kao kod Šake Polumente? 

- HannahMontana
- Kontakt:
hahahahahahaHigh je napisao/la:Otkad to casual stil fura špicaste cipele kao kod Šake Polumente?
Sve ide u pravom smijeru,i to se vidi na svakom polju.Kako na terenu tako i van njega.Prvi smo i normala je da smo sretni i spremni za zajebancije.A ove curice sa grbavice ne kontam,bar vecinu pa zar ne kontate moroni jedni da se titula spominje samo da bi se vi ZAKACILI.Al valjda vi to ne mozete da skontate.Nama valja nastaviti gdje smo stali i utakmicu po utakmicu "odradjivati".Svi na kosevo protiv sirokog i da damo momcima podrsku koju i zasluzuju.Samo SRCANO I HRABRO.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Novaković zabija i dalje, biće od ovog momka dobar napadač 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Hajde molim vas da se svi izolujemo od navijaca drugih ekipa.Nemojte ih "zajebavat",nama nase njima njihovo. Napisu li nesto na nasoj temi samo ignorisite i prestat ce vjerujte a vi niposto ne pisite nista po njihovim.
Hajmo se furat medjusobno da nas dodje sto vise protiv Sirokog, ljepite plakate po svojim mahalama, zovite raju preko fb, ajmo se malo aktivirati, uprava i igraci su to zasluzili.Zovite svoje prijatelje, clanove porodice, ponudite se da im vi platite kartu ako im je skupo, sta god samo da nas bude sto je vise moguce.
Moramo pokusati napraviti euforiju ali bez pritiska, bice tesko, pretesko, ali moze se.Siguran sam da ce se igraci izolovati od svih pritisaka i dati sve od sebe u nedelju.Iskreno, malo mi se ne svidja sto je taj bordo day dan pred utakmicu ali siguran sam da ce svi pazit kako komuniciraju sa igracima.Nadam se da oni glavni nece biti tu uopste, ili ako budu neka budu kratko.
Pa sta i da izgube?Gubili smo i poslje belaja na Kosevu od Sirokog pa nista nije strasno bilo.Meni je bitno da oni poginu na terenu,a u to sam siguran da hoce, i to je ono sto moramo cjenit maksimalno, rezultat na drugom mjestu, barem meni.
Kvaka je jedna, oni ako poginu, uz malo srece, pobjeda je 99% naša.
Nama je bitno da idemo utakmicu po utakmicu, rastereceno.Evo sve i da kiksamo protiv Sirokog pobjedicemo u Travniku.
SAMO SARAJEVO!
Hajmo se furat medjusobno da nas dodje sto vise protiv Sirokog, ljepite plakate po svojim mahalama, zovite raju preko fb, ajmo se malo aktivirati, uprava i igraci su to zasluzili.Zovite svoje prijatelje, clanove porodice, ponudite se da im vi platite kartu ako im je skupo, sta god samo da nas bude sto je vise moguce.
Moramo pokusati napraviti euforiju ali bez pritiska, bice tesko, pretesko, ali moze se.Siguran sam da ce se igraci izolovati od svih pritisaka i dati sve od sebe u nedelju.Iskreno, malo mi se ne svidja sto je taj bordo day dan pred utakmicu ali siguran sam da ce svi pazit kako komuniciraju sa igracima.Nadam se da oni glavni nece biti tu uopste, ili ako budu neka budu kratko.
Pa sta i da izgube?Gubili smo i poslje belaja na Kosevu od Sirokog pa nista nije strasno bilo.Meni je bitno da oni poginu na terenu,a u to sam siguran da hoce, i to je ono sto moramo cjenit maksimalno, rezultat na drugom mjestu, barem meni.
Kvaka je jedna, oni ako poginu, uz malo srece, pobjeda je 99% naša.
Nama je bitno da idemo utakmicu po utakmicu, rastereceno.Evo sve i da kiksamo protiv Sirokog pobjedicemo u Travniku.
SAMO SARAJEVO!
Daleko, daleko je titula. Da smo dobro krenuli, to stoji, ali će se dosta krvi i znoja proliti do osvajanja titule. Nama je drugi dio sezone kriminalan, zbog toga trebamo u ovim tekmama uzeti što više bodova. Ali, prvo, zgaziti onu gamad iz lištice!
svaka cast Sarajevo,gazi sve redom 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ma samo pametno iz kola u kolo. Treba nam zaliha boba, na proljeće jeste teži raspored, ali sa dobrom klupom , ovakvim pristupom igri neće biti problemaHigh je napisao/la:Daleko, daleko je titula. Da smo dobro krenuli, to stoji, ali će se dosta krvi i znoja proliti do osvajanja titule. Nama je drugi dio sezone kriminalan, zbog toga trebamo u ovim tekmama uzeti što više bodova. Ali, prvo, zgaziti onu gamad iz lištice!

U novi boj...
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Dave, InatSilniBosanski, JavierBosnia, Lecler, skoJaa i 111 gostiju.