Nebitno koja je minuta i kakav trenutak ako je penal.scudetto89 je napisao/la:U 93 da svira znaci bruka i sramota !![]()
Imao je Allegri zamjenu pa je kalkulirao.EDF sinoć nije.Detalji.Karma.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nebitno koja je minuta i kakav trenutak ako je penal.scudetto89 je napisao/la:U 93 da svira znaci bruka i sramota !![]()
Pa niko ne kaže da nije i do nas bilo. I realno, ko može Reala limitirati da nema šut? Nafaka je čudo, sinoć je i Roma imala istu skoro situaciju kao mi gdje je Barca krenula i ubacila 3 lopte u peterac gdje je bilo koja mogla završiti u golu. Ali nije.Biscione je napisao/la:Da je sudija gurao Real ne bi im poništio onaj gol, onde su milimetri odlučivali (kao u Icardija protiv Milana kad je VAR radio) i da ga je priznao ne bi mu se puno prigovaralo. Onakva odbrana koja važi za najbolju na svijetu da dopuste u 93-oj da igrač sam ostane na 2m i onda im kriv sudija. E jbg sad
Da karma postoji Juventus bi osvojio 5 LP u nizu da vrati sve nesreće.SiamoNoi je napisao/la:Karma.
Tko mu želi sve najgore?tuzlak1987 je napisao/la:Da mi je samo zamisliti kako izgledaju ovi navijaci Intera u real life kada zele Buffonu sve najgore. Zamisli koliki odron od covjeka moras biti
Vas jaran @Puma. Uglavnom tuzna je vasa sudbina, krenete kao djeca da navijate za pogresan klub pa onda se tu nakupi kroz godine, a onda skontate da morate navijati za Argentinu.SiamoNoi je napisao/la:Ne bi.Jer imaju još itekako duga za otplatit koji se nakupio kroz povijest.Vaša nesreća što ga otplaćuju u LP.Tko mu želi sve najgore?tuzlak1987 je napisao/la:Da mi je samo zamisliti kako izgledaju ovi navijaci Intera u real life kada zele Buffonu sve najgore. Zamisli koliki odron od covjeka moras biti
Ono nije penala vidjelo, jesmo li gledali istu utakmicu?, o cemu pricate vi bgt , smijesno citavu utakmicu juve bolji bio, i na kraju penal nidje veze, lik se bacio onako samo, i kloc od sudije dosvira, ma hajte molim vas!SiamoNoi je napisao/la:Nebitno koja je minuta i kakav trenutak ako je penal.scudetto89 je napisao/la:U 93 da svira znaci bruka i sramota !![]()
Imao je Allegri zamjenu pa je kalkulirao.EDF sinoć nije.Detalji.Karma.
Ja mislio poželio mu u životu sve najgoretuzlak1987 je napisao/la:Vas jaran @Puma. Uglavnom tuzna je vasa sudbina, krenete kao djeca da navijate za pogresan klub pa onda se tu nakupi kroz godine, a onda skontate da morate navijati za Argentinu.SiamoNoi je napisao/la:Ne bi.Jer imaju još itekako duga za otplatit koji se nakupio kroz povijest.Vaša nesreća što ga otplaćuju u LP.Tko mu želi sve najgore?tuzlak1987 je napisao/la:Da mi je samo zamisliti kako izgledaju ovi navijaci Intera u real life kada zele Buffonu sve najgore. Zamisli koliki odron od covjeka moras biti
Pa u Italiji, a mozda i u Evropi tesko da postoji omiljeniji igrac kod igraca ili lik kojeg postuju. Prvo sto je iz stare generacije, drugo sto tokom karijere je svakom igracu dostupan kao oslonac i za savjet. Jedno su izmisljotine, ali u doba ovih modernih igraca gdje nema pola covjeka on i jeste svetac.SiamoNoi je napisao/la: Zašto bi mu netko tko navija za Inter želio išta dobro u karijeri?Lik se pokušava predstavit svecem,a ima previše mrlja u karijeri za tako nešto.Od uplate listića u tobaku,do scena sa odabirom broja u Parmi pa onda patetičan kraj karijere gdje cijele sezone cvili i place i daje patetične izjave da bi vrhunac bio oproštaj od reprezentacije i onda povratak odmah za narednu akciju.Sasvim je legitimno da ga neki od nas bas i ne vole i ne idealiziraju toliko kao neki drugi.
Tu titulu ipak uzima paćenik Puma.Italia je napisao/la:Raspravljate se sa osobom kojem je ova noc jedna od kvalitetnijih i markatnijih u ovom desetljecu glede privatnog zivota.
Ovo sam ja jos sinoc govorio. Cista sreca Rome sto se nisu nasli u takvoj situaciji. Generacija Jovetica i Fiorentine, razbucala Bayern na sve strane u 1/4 finala cini mi se. Dodjes sudija, kaze halo momci ko ste vi, sta vi hocete u polufinalu. I zaredase se golovi iz ofsajda, crveni, penali. Zakon jaceg, jbgAlen Škoro je napisao/la:Kad je jedan juventus ostecen na ovakav nacin, sta ocekivati da se nasao jedan napoli ili fiorentina?
Sinoc je i romi sreca, pa nije bilo situacija u kojima je luis suarez mogao folirati.
Monopol svjetskim fudbalom vode dva kluba godinama u svim sferama te iste igre, tako da je besmisleno ista komentarisati na tu temu.
Real ronaldo, Barca messi.
Komercijala koja traje jos od 2009. godine.
Previse je tu novca u igri da bi nesto prepustili slucaju.
Nije fudbal vise samo tekma i raja nazalost.
Do nekih boljih i postenijih vremena...
Plus rekao nije ni cudo sto nece nijedan engleski sudac biti na SPRazbojnik je napisao/la:Kaze Mateo Beusan na HRT da za njega nije penal.... objasnio da kontakt nije dovoljan za penal posebno u takvoj utakmici gdje je pusten grubi kontakt, a udarac nogom iz ovih snimaka ne vidi....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.