jurisicduska je napisao/la:Jel ti podržavaš njih dvojicu, samo da znam, da te svrstam u taj koš, protIv normalnih navijača nemam ništa protiv.
Olakšao se, od čega?? Smeta mi sigurno što smo aktuelni šampioni, što vam bježimo 3 boda, što smo bez duga a vi ćete ga plaćati dvocifren broj godina, što imamo u izgradnji najmoderniji kamp na Balkanu, što nam fkt igrač košta milion, što nas niste na Koševu pobijedili 12 godina, ja završio srednju fakultet imao 2,3 djevojke, vi nikad ne pobjediste, ili da se olakšam jer igrate treće pretkolo pa mi krivo, ko da ne znam kako ga je igrati, ili što nemamo stadion, a vi imate 70% svog, ostalo privatni poduzetnici, ili što ste jedino šampioni u jednoj kategoriji omladinskoj a mi u ostale tri, ili što vas naš ženski tim razguli 5:1 danas, ili zbog statuta 51-49, 51- vi 49-ulagači a 100% šuplja, ili jer je m17 bolji sponzor od Ta a ne mogu vam sobu naći za gostovanje ili jer je nama Mg koji igra u najjačoj ligi na svijetu oficijelno i treći je da 7 golova a vas treneri spašavali, govorili svojim da sttani, 34 minuta 5:0, ili šta!? Da se olakšavam jer su vam predstavnici navijača to što jesu, da vam šef ima se afere na mjesečnom nivou, da smo miljama daleko od vas. Da se olakšam jer pile i nenadertalac imaju nikove sukladno sa njihovim stilom razmišljanja, ovaj nenadertalac ovom mozak pileći, jel zbog tog ?
Vi se olakšajte , to i radite, najveći vam uspijeh zadnje 3 godine, što ga je greda zabio mačkici i ima za galaksy.
Nemoj me molim te više ofirati. Nisam ja taj nivo majstore , vaš. Vi ste najbolji i najveći uvijek bili i ostali, nenadertalci i piladi.
Praviš se finim i kulturnim, a toliko lazi izneses?
Ajmo redom
- dugova i vi imate i niste na nuli, manje od nas imate ali još nisu vraćeni kako želiš predstaviti
- najmoderniji kamp na Balkanu trenutno nemate niti ćete imat, et odma rijeka ce imat daleko bolji a pogledaj i ostale ekipe u regionu
- niti jedan igrac u našoj ligi ne kosta milion, pusti mi se tm-a, vidjet ćemo realne vrijednosti tog vaseg od miliona i naših igrača kada budu odlazili
- nemate stadion mi imamo, sad bi VI dali sve poslovne prostore a ne dva za svoj stadion
Itd...
Stvarno nemam volje dalje tvoje Lazi ispravljat, et četiri odma sa početka, nije mi jasan taj spin nikako gdje je cilj sebe dic a naravno najtrofejniji klub spustiti, a do danas si se predstavljao ko fibi realni pitar al ipak izgleda pravo lice izašlo na vidjelo
Uzivaj care u spinovanju i prebaci za sat na face da vidiš kako se ŽELJINA DJECA bore za dres