PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

FaraonTM
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la FaraonTM » 30 jul 2015, 19:18

BordoArmy88 je napisao/la:
#pričereklakazala dok je WHITE EAGLE DOKAZANI ČETALJ!!!

libo me racku da li je fotošop ili nije, lik je otjeran, nismo sebi dozvolili ni SLUČAJNO da se povezujemo sa takvima dok ih vi AKTIVNO dovodite i još dižete u nebesa... :puke: :puke:
Hahahaha de mi dokaz svega ti :lol: :rol:

@duska

Ja sam samo rekao kako vi reagujete na dokaze :kafa:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 30 jul 2015, 19:20

FaraonTM je napisao/la:

libo me racku da li je fotošop ili nije, lik je otjeran, nismo sebi dozvolili ni SLUČAJNO da se povezujemo sa takvima dok ih vi AKTIVNO dovodite i još dižete u nebesa... :puke: :puke:

@duska

Eto i gore a evo još jednom:

http://serbianwhiteeagles.ca/srb/%D0%B8 ... %B0%D0%B2/

A sada guglaj šta predstavljaju faking beli orlovi, hebali ga oni! :puke:

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 30 jul 2015, 19:22

jurisicduska je napisao/la:Jel ti podržavaš njih dvojicu, samo da znam, da te svrstam u taj koš, protIv normalnih navijača nemam ništa protiv.

Olakšao se, od čega?? Smeta mi sigurno što smo aktuelni šampioni, što vam bježimo 3 boda, što smo bez duga a vi ćete ga plaćati dvocifren broj godina, što imamo u izgradnji najmoderniji kamp na Balkanu, što nam fkt igrač košta milion, što nas niste na Koševu pobijedili 12 godina, ja završio srednju fakultet imao 2,3 djevojke, vi nikad ne pobjediste, ili da se olakšam jer igrate treće pretkolo pa mi krivo, ko da ne znam kako ga je igrati, ili što nemamo stadion, a vi imate 70% svog, ostalo privatni poduzetnici, ili što ste jedino šampioni u jednoj kategoriji omladinskoj a mi u ostale tri, ili što vas naš ženski tim razguli 5:1 danas, ili zbog statuta 51-49, 51- vi 49-ulagači a 100% šuplja, ili jer je m17 bolji sponzor od Ta a ne mogu vam sobu naći za gostovanje ili jer je nama Mg koji igra u najjačoj ligi na svijetu oficijelno i treći je da 7 golova a vas treneri spašavali, govorili svojim da sttani, 34 minuta 5:0, ili šta!? Da se olakšavam jer su vam predstavnici navijača to što jesu, da vam šef ima se afere na mjesečnom nivou, da smo miljama daleko od vas. Da se olakšam jer pile i nenadertalac imaju nikove sukladno sa njihovim stilom razmišljanja, ovaj nenadertalac ovom mozak pileći, jel zbog tog ?

Vi se olakšajte , to i radite, najveći vam uspijeh zadnje 3 godine, što ga je greda zabio mačkici i ima za galaksy.

Nemoj me molim te više ofirati. Nisam ja taj nivo majstore , vaš. Vi ste najbolji i najveći uvijek bili i ostali, nenadertalci i piladi.
Pa svaka cast na svemu tome. Ne znam sta hoces od nas sad? . Lave uzivaj u svemu tome, opusti se, slavi titule, slavi sponozore, poraze Zelje, dubiozu u kojoj se kao nalazi, slavi sto je vec nekoliko momaka izgubilo zivot zbog tih predstavnika navijaca. Ja cu ti reci realno da ni kod vas stanje nije idealno, ma sta ti mislio, i svako ima oraha u djepu.

Sto se mene licno tice, uspjeh mi je kada vidim Dzenisa Beganovica, Bajica, Amira, Dadu, Memiju, Vecu, Hirosa, Hasanovic i ostale juniore u i oko prvog tima. Kada ih vidim kako ginu za svaku loptu i postuju plavi dres. Rezultati nekada izostanu, ali ne mozemo svi biti prvi nikako. Jucer mi, danas vi, sutra neko treci i **** ga.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 jul 2015, 19:24

FaraonTM je napisao/la:

@duska

Eto i gore a evo još jednom:

http://serbianwhiteeagles.ca/srb/%D0%B8 ... %B0%D0%B2/

A sada guglaj šta predstavljaju faking beli orlovi, hebali ga oni! :puke:
slika

E nek' su ti ovi patriote, a posebno ovaj zna se šta je na Grbavici radio ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la JoseMourinho » 30 jul 2015, 19:36

jurisicduska je napisao/la:Jel ti podržavaš njih dvojicu, samo da znam, da te svrstam u taj koš, protIv normalnih navijača nemam ništa protiv.

Olakšao se, od čega?? Smeta mi sigurno što smo aktuelni šampioni, što vam bježimo 3 boda, što smo bez duga a vi ćete ga plaćati dvocifren broj godina, što imamo u izgradnji najmoderniji kamp na Balkanu, što nam fkt igrač košta milion, što nas niste na Koševu pobijedili 12 godina, ja završio srednju fakultet imao 2,3 djevojke, vi nikad ne pobjediste, ili da se olakšam jer igrate treće pretkolo pa mi krivo, ko da ne znam kako ga je igrati, ili što nemamo stadion, a vi imate 70% svog, ostalo privatni poduzetnici, ili što ste jedino šampioni u jednoj kategoriji omladinskoj a mi u ostale tri, ili što vas naš ženski tim razguli 5:1 danas, ili zbog statuta 51-49, 51- vi 49-ulagači a 100% šuplja, ili jer je m17 bolji sponzor od Ta a ne mogu vam sobu naći za gostovanje ili jer je nama Mg koji igra u najjačoj ligi na svijetu oficijelno i treći je da 7 golova a vas treneri spašavali, govorili svojim da sttani, 34 minuta 5:0, ili šta!? Da se olakšavam jer su vam predstavnici navijača to što jesu, da vam šef ima se afere na mjesečnom nivou, da smo miljama daleko od vas. Da se olakšam jer pile i nenadertalac imaju nikove sukladno sa njihovim stilom razmišljanja, ovaj nenadertalac ovom mozak pileći, jel zbog tog ?

Vi se olakšajte , to i radite, najveći vam uspijeh zadnje 3 godine, što ga je greda zabio mačkici i ima za galaksy.

Nemoj me molim te više ofirati. Nisam ja taj nivo majstore , vaš. Vi ste najbolji i najveći uvijek bili i ostali, nenadertalci i piladi.
Praviš se finim i kulturnim, a toliko lazi izneses?

Ajmo redom
- dugova i vi imate i niste na nuli, manje od nas imate ali još nisu vraćeni kako želiš predstaviti
- najmoderniji kamp na Balkanu trenutno nemate niti ćete imat, et odma rijeka ce imat daleko bolji a pogledaj i ostale ekipe u regionu
- niti jedan igrac u našoj ligi ne kosta milion, pusti mi se tm-a, vidjet ćemo realne vrijednosti tog vaseg od miliona i naših igrača kada budu odlazili
- nemate stadion mi imamo, sad bi VI dali sve poslovne prostore a ne dva za svoj stadion
Itd...

Stvarno nemam volje dalje tvoje Lazi ispravljat, et četiri odma sa početka, nije mi jasan taj spin nikako gdje je cilj sebe dic a naravno najtrofejniji klub spustiti, a do danas si se predstavljao ko fibi realni pitar al ipak izgleda pravo lice izašlo na vidjelo ;)

Uzivaj care u spinovanju i prebaci za sat na face da vidiš kako se ŽELJINA DJECA bore za dres :bow:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 jul 2015, 19:42

Na nuli novembar.

Kamp sve i da je nečiji moderniji, naravno kamp u izgradnji.

Cimirot milion

Nemate ni vi, imate 75% stadiona

Fin sam i kulturan sa finim i kulturnim prema liku koji kaže da imamo iste principe ko genocida tvorevina kakav trebam biti ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 30 jul 2015, 19:43

Ne mogu shvatit ove željine. Izbacite brato tv na balkon ili avliju,pojacajte,zapalite dzoju,stavite pive da se hlade u vodu,povucite lajnu logbje,ovi mirniji narezite lubenice ili zarostiljajte :D vi se raspravljate po forumu :thumbdown: bola mene ko veležovca dobrila opalila i jedva cekam tekmu :bih:
DŽELO ODLAZI

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 jul 2015, 19:44

Zeljina djeca od 30 godina :kafa:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 30 jul 2015, 19:49

jurisicduska je napisao/la:Na nuli novembar.

Kamp sve i da je nečiji moderniji, naravno kamp u izgradnji.

Cimirot milion

Nemate ni vi, imate 75% stadiona

Fin sam i kulturan sa finim i kulturnim prema liku koji kaže da imamo iste principe ko genocida tvorevina kakav trebam biti ?
To vam kredit odobrili pa ćete biti na nuli? Al opet ostade vracanje kredita?

Jbg neko ima stadion + dva terena, a neko tek prvi pravi, i da slagao si najmoderniji kada to nije iako svaka čast za izgradnju al Lažeš i opet evo spinujes ;)

Jbg da kažeš imamo 25% opet vise nego VI, i opet laz oko stadiona nastavljas ;)

Naravno Baja milion, memija milion mi imamo et dvojcu, bolji smo ;)
Finobti kažeš sacekaj da vidimo za koliko ce se ko prodat, prošle vam je godine čini vrijedio i dva milopna koliko se sjećam et prepolovi mu se cijena ;)

Kažem ti prebacis na face i uzivaj i nadak se iduće godine u Europa ligi da ce se igrači tvpg tima tako isto boriti ;)

AJ sad zdravo spin majstore odoh zeljinu djecu gledat ;)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 jul 2015, 19:58

Jaka ova Zeljina djeca, nase cure im petardu uvale. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
SFK 2000 Sarajevo
Danas je odigran malo drugačiji derbi. Naš tim je igrao prijateljsku pripremnu utakmicu sa kadetima FK Željezničar, a naše djevojke su pobijedile rezultatom 5:1. Golove su postigle Armisa Kuč (16', 62', 64'), Selma Kapetanović (68') i Mejrema Medić (72'), a za goste je pogodio Aljović (84'). Sjajna utakmica u kojoj smo testirali trenutno stanje tima. Kockice se slažu. Igra nadolazi. Liga prvaka se bliži i spremne smo! — with Aida Hadžić, Andrea Grebenar, Azra Numanovic i 17 drugih.
1946

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 30 jul 2015, 19:59

Džaba vam stadion kada iduće sedmice igrate NA KOŠEVU, kada NEMATE NI GLAVNOG SPONZORA, kada vas NAPUŠTA KO STIGNE (ne mislim nužno samo na igrački kadar, hint: akademija), dok su raskopčani i ajfel na čelu kluba posebna priča... :kafa:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 jul 2015, 20:05

Vama nisu odobrili jer nemate uslove. Kredit je podignut dok pare od Uefe legnu i to se tako radi godinama, naravno ko može, jer one ne liježu sad.

A 0 dug novembru imamo i to je fakt. Ostale su još 3 rate, august , septembar, oktobar . To ne znam što te boli

Memija i Bajić zajedno igraju za 2000km i nikako se ne mogu prodati za milion, onda onaj iz Borca što je ponizio Memiju vrijedi 12 miliona funti funti. Za Bajića svaka čast , on i vrijedi. I Sadikovic a ostalo tanko bogami. Hadžiahmetović vidjet ćemo. To oduvijek govorim volio bih da i mi imamo 5 mladih, al sad za sad nemamo. To nikad nisam osporio ni njihov talenat ni rad. Osim Memiju . A ostali su super al imaju primanja svi skupa ko Hoce Stokić. Tako da ne znam o čemu pričamo i o kakvom milionu.

A stadion vam je kompletan i najvrijedniji dio privatno vlasništvo tj sjeverna tribina ( prostori ispod nje) istoka nemate, zapad imate kakav bolje ne govoriti a jug ne znam za šta je upotrebljiv. Taj dio koji nije vlasništvo tvog kluba vrijedi duplo više nego sve ostalo, pa i jesam lagano za 75 % priznajem. Jest u veličini a u parama je vaš izračunaj sam.

2 terena nemate nego jedan, neupotrebljiv. Drugi ne znam da li je vaš ili opštine . To je isto ko da mi kažemo da su ona dva terena kod Zetre naša.

A sergejević brate nemoj mi uvaljivati da se radujem nemilim scenama , ne radujem potreslo me ko i tebe, ne znam kako bi me moglo radovati. Nemoj me tu gurati, nikad u životu mi to ne bi moglo biti drago.

I već mi je na fejsu ja podržavam sarajevski klub bilo s kim da igra osim Sarajevom. Kao i protiv onih fašista tako i sad protiv Belgijanaca . Nisam ja ko ti.

A za nadanje ti se nadaj da ćete igrati nekad play off El jer ga niste nikad igrali dok mi jesmo 3 puta a jednom i 3 pretkolo LP i otišli u 1 kolo Kupa uefa i ispali od basela. Pa ti pričaj šta želiš.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 30 jul 2015, 20:10

prica mi o pomocnim (teren)ima a ni rasvijete nemaju.
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 30 jul 2015, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 jul 2015, 20:11

Idemo Standarde bar 4-5 komada. :bih:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 jul 2015, 20:18

sta kaze voditeljica, za koga navijate, lik odgovara za ZeljA :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
1946

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 jul 2015, 20:21

jurisicduska je napisao/la:Dva poremećena sistema vrijednosti vidjela flaster kod tatka na glavi i automatski skovala priču, znao sam da ste bolesni i napaćeni al da ste toliko nisam znao. Još godina imate. Hajd da su djeca shvatio bi al ljudi čitavi.

Jeste se dogovorili fino na P.p. Šta ćete pričati, ko za sponzore, da ste odbili 1 900 000 za tri igrača juče. Ne možeš bolan igrača koji igra za 800 KM prodat za 100 000, eto Kvesića ste prodali za toliko a tek ugovor produžio. Najbolji vam igrač.

Nisam vas do danas mrzio al od danas vam sve najgore želim jer prvo brukate grad, stidim se što dijelim mjesto boravka sa vama, drugo jer brukate ostale normalne navijače kluba vam, treće jer svako normalan vidi da od 390 informacija koje ste plasirali jednu ste možda uboli, dva plaćenika da dižu atmosferu sebi i srozavaju komšijama. Al pročitano je to, ni vaši vas više ne shvataju, gdje vam je super da najavi sponzora danas sutra za 15 dana. Hahahahahaa kaže pile bolje 10 malih sponzora nego TA, pa mi šabane imamo 500 malih i 3 zlatna, generalnog i tako dalje. Hahahah.
sto bolan lazes eto postavi taj moj post nigdje TA nisam spomeno. Osvrnuo sam se na nase sponzore...pih kakvi ljudi
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 30 jul 2015, 20:22

Spin spin spinuj to je ta furka ;)

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 30 jul 2015, 22:27

Gdje ste jadnici, pozdrav mitomanskoj ekipi, avionima kamionima generalnim sponzorima

LeoMessi
Kontakt:

Post Postao/la LeoMessi » 30 jul 2015, 22:35

Evolution87 je napisao/la:Idemo Standarde bar 4-5 komada. :bih:
Budi horda budi ovca [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND TIGHTLY-CLOSED EYES]

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 30 jul 2015, 22:35

lisander je napisao/la:Gdje ste jadnici, pozdrav mitomanskoj ekipi, avionima kamionima generalnim sponzorima
siđe luzeru, vidim uveliko se slave i porazi! :rol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.