SHUT THE FUCK UP...YOU FUCKIN TRASH...Yoyo je napisao/la:Dzeste divovi, milijarderi,Stepanovi i Kandzije nigerijici hahahahahahhahh
Evo nas ŠtrumfoviYoyo je napisao/la:Dzeste divovi, milijarderi,Stepanovi i Kandzije nigerijici hahahahahahhahh
Istina, bruka.staragarda je napisao/la:Na stranu poraz od slabije ekipe...zijani i real...al ne mogu da vjerujem da je Koudio imao pravo da igra![]()
...kakav amaterizam
![]()
![]()
![]()
...ovo ciji je propust treba nogu ujutro u 7 dobit....na nivou kluba neke mjesne zajednice
![]()
Koja provokacija i koja kreativnost.Yoyo je napisao/la:Ma dobro umorni su vam igraci od evrope zato nisu bili na nivou poslije travnika hhahahahah
Sta mislis hocemo vama vracati bodove ili cemo vas opet klepiti po usima?Yoyo je napisao/la:Ma salim se ja, morali ste vratiti bodove od prosle sezone jer titule ne bi nikad uzeli. Pustili vas ljudi, vi ste njih morali sad i posteno hahha
Radnik, Borac. Vi ste već na početke sezone ispoštovali sva radnička prava i stečaje.Yoyo je napisao/la:Ma salim se ja, morali ste vratiti bodove od prosle sezone jer titule ne bi nikad uzeli. Pustili vas ljudi, vi ste njih morali sad i posteno hahha
Mi igramo evropu imamo trenutno pametnija posla od vracanja bodova. Vjerovatno ce te Sirokom morati vratiti hahaha, Dzeno odlazi za sedmicu hhahahhaAmarildo je napisao/la:Radnik, Borac. Vi ste već na početke sezone ispoštovali sva radnička prava i stečaje.Yoyo je napisao/la:Ma salim se ja, morali ste vratiti bodove od prosle sezone jer titule ne bi nikad uzeli. Pustili vas ljudi, vi ste njih morali sad i posteno hahha
kuknjava kuknjava kuknjavaYoyo je napisao/la:Dzaba placate igrace po 20 milja s platama, imate rashoda na igrace a oni moraju pustati golove. Ovom nigerijicu jedva objasnili kad ude da mora da bezveze nabija loptu u sesnest hahahhahaha
Samo se nadam da cu svracati sve cesce.... a ti si prijavljenjoker90 je napisao/la:Svaki kiks kad se desi kvota je 1,10 da ce na temu doci smece zvano SlevinKelevra..
Neka si me prijavio, ne moze se ban dobiti za istinu. Kako drugacije nazvati nekog ko jedva ceka kiks da poleti na nase opste diskusije ko zadnje smece i provocira? Ulijetao si tako i na glavnu nam temu i kad niko ne kuka da ti dobijes ban, nemo ni ti glumiti uvrijeđenu mladu ko zadnja placipichka..SlevinKelevra je napisao/la:Samo se nadam da cu svracati sve cesce.... a ti si prijavljenjoker90 je napisao/la:Svaki kiks kad se desi kvota je 1,10 da ce na temu doci smece zvano SlevinKelevra..
Ja sam na glavnu 'uletio' ne znajuci za ovu temu, dakle nenamjerno. I vrati se i procitaj ono sto sam napisao, pola vasih navijaca to isto pise veceras na istoj temi, samo sto sam ja to napisao prije mjesec dana. Koliko sam ja skontao, na ovoj temi sam slobodan da kometarisem FK Sarajevo i njegove navijace. Ne znam koji si se kuracc mene svez'o.joker90 je napisao/la:
Neka si me prijavio, ne moze se ban dobiti za istinu. Kako drugacije nazvati nekog ko jedva ceka kiks da poleti na nase opste diskusije ko zadnje smece i provocira? Ulijetao si tako i na glavnu nam temu i kad niko ne kuka da ti dobijes ban, nemo ni ti glumiti uvrijeđenu mladu ko zadnja placipichka..
Imas onu temu za prepucavanja pa tamo trollaj nas i izbaci sve poremecaje iz sebe.
SlevinKelevra je napisao/la:Lech Poznan- jaci od Reala!
SlevinKelevra je napisao/la:Joj, Igora, umalo ga slag nije strefio u 90oj![]()
Nego haj ti lagano na svoje mjesto..SlevinKelevra je napisao/la:Jes' zayeban ovaj Lech u pm