Sent from my iPhone using Tapatalk
Format je napisao/la:Hajde malo nek nas i furaju svakako smo depresivni bar da mislimo da slijedi nesto dobro
koliko me sjecanje sluzi,vi ste vec imali zbodenih u toku utakmice s nozem i to cak na mirnom i kulturnom cemeruOrton je napisao/la:Sta ces kolega nisi naviko da se braca slazu.
Mozda trebamo ici vasim putem pa da se nozevima docekujemo na sjeveru.
Orton je napisao/la:Kanibalu.
Dobro te sjećanje sluzisuper je napisao/la:koliko me sjecanje sluzi,vi ste vec imali zbodenih u toku utakmice s nozem i to cak na mirnom i kulturnom cemeruOrton je napisao/la:Sta ces kolega nisi naviko da se braca slazu.
Daj ba,cudi me da nisi u zemlju propao nakon najava silnih.super je napisao/la:Orton je napisao/la:Kanibalu.![]()
![]()
sjecanje me dobro sluzi izgleda pa mjenjas temu klocu
Docekivali ste se vecOrton je napisao/la:Sta ces kolega nisi naviko da se braca slazu.
Da ima obraza trebao je novi nick registrovati, sta je sve fulio sa ovog!Evander je napisao/la:Ovaj Super i dalje ima obraza nesto najavljivati?
Bilo ko njega dozivljava ozbiljno?
Super salji spisak pojacanja u PP.
Salji ime generalnog sponzora u PP.
Salji ime investitora u PP.
Komedija.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Jedno je pregovarati i ne realizovati to, drugo je tvrditi nesto. Ne samo vezano za igrace.kenan_tm87 je napisao/la:De ba dobro je Stevanovicu, Misimovicu, Luka Toniju, Montielu, Ibricicu, Vukcevicu, Vešoviću, Veseli, itd. itd. itd. Sve igraci sa kojima se k'o nesto i pregovaralo, pa na kraju i propalo. Tako i ovo sto oni pisu, dolazi od njih, a kod vas iz usta onih koji su se time kurcili prije nego sto je trebalo (Ibrakovic, Fening, itd.).
Šta je s tvojim drugim profilom ? To zima pa ribari nisu više u modi,sad očekujemo nekog eskima ili neku snježnu kraljicuEvander je napisao/la:Jedno je pregovarati i ne realizovati to, drugo je tvrditi nesto. Ne samo vezano za igrace.kenan_tm87 je napisao/la:De ba dobro je Stevanovicu, Misimovicu, Luka Toniju, Montielu, Ibricicu, Vukcevicu, Vešoviću, Veseli, itd. itd. itd. Sve igraci sa kojima se k'o nesto i pregovaralo, pa na kraju i propalo. Tako i ovo sto oni pisu, dolazi od njih, a kod vas iz usta onih koji su se time kurcili prije nego sto je trebalo (Ibrakovic, Fening, itd.).
Pa svi znaju da je taj Super placenik koji ovdje dolazi namjenski da baca suplju i da lozi raju kad je zeznuta situacija, da ce biti bolje.
Ko to ne vidi, slijep je.
Ali meni je drag, neka ne mijenja nick.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Sta su to nasi pogresno iznosili?kenan_tm87 je napisao/la:Pa kako ti znas da se nesto oko toga nije desavalo? Kod nas to nisu iznosili iz kluba nego ovako neko ko ima neke veze sa upravom, pa prenese nesto iako po meni ne bi trebao ni to. A kod vas su to iznosili celnici kluba. De ba manite djecije spike.