NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
Jel ona matora drtina Semsudin nesto u vasem klubu ? Ima li neku ulogu ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Kako smijesni likovi Muhamed Demir, Sule i ta kompanija. Nisi u klubu i odma niko ne radi dobro, nista ne valja. Cekaju samo da pljuju, citam sad na prvoj ligi bas, kakvi mozgovi.
Sta se ovo desava na relaciji Fizioterapeut i ona dva klosara?
Sta se ovo desava na relaciji Fizioterapeut i ona dva klosara?
Ma smiješno spominjat takve likove. Taj Sule obična maskota i dok je bio u prošloj upravi ni zašta se nije pitao, to svako zna samo što se on predstavlja kao on nešto uradio i ljudi misle kao da je on neka čivija. Kako sam ja čuo fizio je malo sebi vise dopustio sa igračima zajebancije provokacije bliži odnos, nije drzao gard i onda je prepuklo kako to inače biva. Cujem da mu je neko nešto opsovao. Da je bio pametan pa tog istog odmah opalit da vise nikad ne pomisli. Igraci su to, neka mu bude škola s njima samo poslovno i strogo.
Smijesni komentari. Eto Tosk ne moze i nije mogao bez njih.atomcici je napisao/la: ↑19 sep 2022, 12:39Ma smiješno spominjat takve likove. Taj Sule obična maskota i dok je bio u prošloj upravi ni zašta se nije pitao, to svako zna samo što se on predstavlja kao on nešto uradio i ljudi misle kao da je on neka čivija. Kako sam ja čuo fizio je malo sebi vise dopustio sa igračima zajebancije provokacije bliži odnos, nije drzao gard i onda je prepuklo kako to inače biva. Cujem da mu je neko nešto opsovao. Da je bio pametan pa tog istog odmah opalit da vise nikad ne pomisli. Igraci su to, neka mu bude škola s njima samo poslovno i strogo.
A Ismar je jedan dobar momak, vjerovatno pozubio fino s ovim klosarima, vidjao sam ga i ja da se intenzivno druze.
Ne znam kako ovi momci iz uprave nisu naucili skolu od prije da se ovakvi klosari poput Tatara i Osmanovica ne dovode. Ne pamtim kad je publika nekog igraca uzela na zub kao njega. Da sam mu trener, odmah bi ga jucer istjerao nakon onog primitivizma prema sudiji. Nemoguce je pronaci adekvatnu rijec za ponasanje tog majmuna.
-
- Kontakt:
Na Osmanovicu se vidi da hoce da igra, trudi se. Puno je trenera u nas na tribinama. Svi pametni. Juce su malog Amara slomili povicima: trci, hajde... itd itd. Svi znamo ko je Tatara uzeo na zub i kako se tim povicima sa tribina stvara pritisak i kod prozvanih igraca a i kod ostalih.
U vezi s tim dobacivanjima, dodaaaj, hajdeee trciii, apsolutno se slazem s tobom. Dzenan na terenu iole nesto pokusava, ne izmice se, ali ponasanje van terena i opijanja su fuj.Tesanj1975 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 14:03Na Osmanovicu se vidi da hoce da igra, trudi se. Puno je trenera u nas na tribinama. Svi pametni. Juce su malog Amara slomili povicima: trci, hajde... itd itd. Svi znamo ko je Tatara uzeo na zub i kako se tim povicima sa tribina stvara pritisak i kod prozvanih igraca a i kod ostalih.
Tatar je glumac, primitivac, svaka utakmica na rubu crvenog ksrtona i to radi banalnih stvari.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nije osmanovic u toj ekipi sto se opija i hoda. On je više prznica i temperamentan sto se tice terena i igre. Nek me neko ispravi ako grijesim.Flufy je napisao/la: ↑19 sep 2022, 14:32U vezi s tim dobacivanjima, dodaaaj, hajdeee trciii, apsolutno se slazem s tobom. Dzenan na terenu iole nesto pokusava, ne izmice se, ali ponasanje van terena i opijanja su fuj.Tesanj1975 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 14:03Na Osmanovicu se vidi da hoce da igra, trudi se. Puno je trenera u nas na tribinama. Svi pametni. Juce su malog Amara slomili povicima: trci, hajde... itd itd. Svi znamo ko je Tatara uzeo na zub i kako se tim povicima sa tribina stvara pritisak i kod prozvanih igraca a i kod ostalih.
Tatar je glumac, primitivac, svaka utakmica na rubu crvenog ksrtona i to radi banalnih stvari.
Upravu je nema Dzene s njima u opijanju. Covjek je u ozbiljnoj vezi i vidim djevojka mu je ovdje non stop, setaju carsijom. Da je **** karakter jest ali sto kaze gore i trudi se na terenu dok Alic i Tatar, opijaju se i ne znaju gdje gone. Zalosno je za ovog momka od 18 godina to ponašanje a za Tatara je vjerovatno razlog sto nije nesto vise postigao u karijeri.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑19 sep 2022, 15:11Nije osmanovic u toj ekipi sto se opija i hoda. On je više prznica i temperamentan sto se tice terena i igre. Nek me neko ispravi ako grijesim.Flufy je napisao/la: ↑19 sep 2022, 14:32U vezi s tim dobacivanjima, dodaaaj, hajdeee trciii, apsolutno se slazem s tobom. Dzenan na terenu iole nesto pokusava, ne izmice se, ali ponasanje van terena i opijanja su fuj.Tesanj1975 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 14:03Na Osmanovicu se vidi da hoce da igra, trudi se. Puno je trenera u nas na tribinama. Svi pametni. Juce su malog Amara slomili povicima: trci, hajde... itd itd. Svi znamo ko je Tatara uzeo na zub i kako se tim povicima sa tribina stvara pritisak i kod prozvanih igraca a i kod ostalih.
-
- Kontakt:
Valjda i nas krene
Danas ste prvo bili bolji, u drugom ste malo pali. Sve u svemu, solidna ekipa.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ma nemamo zavrsnicu kroz cijelu sezonu. Valjda procepi negdje. Najžalije mi je sto danas ni mi, ni vi nismo ama bas nista pokazali. Svaki neutralan gledalac ce reci: Gledaj ovog hamelja, kakav je ovo kvalitet. Po meni je ovo danas bilo NIŠTA - NIŠTA. Morali su guzice dati i vaši i naši, zbog prenosa, zbog svega.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Žalosno. Naš stadion ne smije dobiti licencu za narednu sezonu. Sramota je ovo, dotakli smo dna sto se toga tice. Novi stadion je podmoranje, dosli smo do zida, nema dalje.
Zadnja izmjena: HeliosIzDomzala, dana/u 01 okt 2022, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
100% si u pravu.
Bravo. Nažalost je tako i nek je to neko rekao.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑01 okt 2022, 17:43Žalosno. Naš stadion ne smije dobiti licencu za narednu sezonu. Sramota je ovo, dotakli smo dna sto se toga tice. Novi stadion je podmoranje, dosli smo do zida, nema dalje.
-
- Kontakt:
Nista tu nema nepoznato. Carsija smo sa najlosijom rasvjetom, putnom infrastrukturom, stadionom. Prezentujemo se kao neki EU Tesanj a u stvari smo jedna obicna kasaba i svakim danom sve vise i vise tonemo. Sve je ovo na silu.
Forumaši, prozivaju vas stručnjaci ili ti rezultat navijači, molim za vaš odgovor. Katastrofalna igra sa dosta jakim i dobrim imenima, nažalost jedva čekam da završi polusezona, vjerujem da će uprava rastjerat pojedine glumce.
Pa posto je nama jedini cilj opstanak u ligi onda imamo komociju da istrpimo i losu formu, i losih par utakmica, ispasti necemo sigurno...druga je stvar sto su pojedinci jedva docekali ovo da pljuju po svemu, istrpiti do polusezone i napraviti par korekcija, i to je to.
Meni vise smeta kad odem na stadion i vidim onaj teren, na tome treba zapeti da se to rijesi, a onda cemo o ekipi i rezultatima, jer bez toga nemamo nista.
Mislim da sam na pocetku sezone govorio da smo bili bolji kad su "nedokazani" igraci igrali nego ova "imena". Oni zadnju kintu uzimaju, dok se djeca poput malog Smailovica,Hubanica bore za svaku loptu..
Sta je s Murgom? Sta je s Lelicem?
Sta je s Murgom? Sta je s Lelicem?
-
- Kontakt:
Ovo vec poceli igraci da odlaze?
Trenutno korisnika/ca: BatistutA19, LloriS, nebeskasila i 15 gostiju.