FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jul 2010, 21:31

Martex je napisao/la:SLOBODA 4-1 RADNIK LIPNICA
Strijelci ako moze??? :P :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 22 jul 2010, 21:39

Nisam siguran mislim da je Saranovic i Krasic dali gol, znam da je Dajic imao super sansu a za ostale strijelce nisam siguran tek sam se vratio sa utakmice :mrgreen: Neznam im imena bas nisu neki standardni
uglavnom Glvas nije bio na utakmici :?
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 22 jul 2010, 21:50

Frutek je napisao/la:Prvo i prvo vratio sam se sa godisnjeg iz Banovića :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Drugo nije samo Sloboda tu ostecena TK ne daje nikakve pare u Tuzlu sve druge opstine dobiju lovu Tuzla, i jos 2 opstine ne dobiju jer nisu podobne ;)

apsolutno netačno, sredstva od preko 20 000 su dobili KK Simbra Tuzla, KK Sloboda Dita, PK Alpam i svi prvoligaši iz Tuzle kao i manja sredstva ostali sportski klubovi i pojedinci, samo FK Sloboda nije dobila sredstva, što neopravdavam ali se treba zapitati zašto

pročitaj pažljivo i do kraja pa ćeš vidjeti da su sportska udruženja i pojedinci iz Tuzle najviše dobili sredstava
http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... p?id=37097

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 jul 2010, 23:25

Gdje je Slobodi 20.000 km sto su dobili Zvijezda i Buducnost ??? Jel to Sloboda ne zasluzuje te pare,tim koji je broj 1 u TK,tim koji postoji 91 godinu,koji je izbacio dobre igrace itd. Ako Sloboda ne zasluzuje tih 20.000 km,ja se odo objesit odmah,ovo je cista politika i tu nema price.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 22 jul 2010, 23:32

harry_90 je napisao/la:Gdje je Slobodi 20.000 km sto su dobili Zvijezda i Buducnost ??? Jel to Sloboda ne zasluzuje te pare,tim koji je broj 1 u TK,tim koji postoji 91 godinu,koji je izbacio dobre igrace itd. Ako Sloboda ne zasluzuje tih 20.000 km,ja se odo objesit odmah,ovo je cista politika i tu nema price.
MAh Sloboda bi trebala prva biti na spisku da dobije 20.000 Km pa onda ostali...daj ba sramote da podjele njima a Sloboda koja prestavlja Tuzlu da ne dobije ni feninga...sramota stvarno......

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 jul 2010, 23:37

FKR_ajla_TZ je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Gdje je Slobodi 20.000 km sto su dobili Zvijezda i Buducnost ??? Jel to Sloboda ne zasluzuje te pare,tim koji je broj 1 u TK,tim koji postoji 91 godinu,koji je izbacio dobre igrace itd. Ako Sloboda ne zasluzuje tih 20.000 km,ja se odo objesit odmah,ovo je cista politika i tu nema price.
MAh Sloboda bi trebala prva biti na spisku da dobije 20.000 Km pa onda ostali...daj ba sramote da podjele njima a Sloboda koja prestavlja Tuzlu da ne dobije ni feninga...sramota stvarno......
Ma politika sve radi,blize se izbori ;) nicija nije do zore :mrgreen:

STO TE VISE GAZE TO TE VOLIM JACE
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 22 jul 2010, 23:46

Omerbavarac je napisao/la:
Smajlovic(iako na sportin pise da je Borgi dao gol),Dajic,Mujic,mali Samir Efendic....a Glavas je bio na tekmi..Martex ti ocito nezz kako Glavas izgleda... :D :D...mali Selimovic 16 godina,drama dobro igra..strasan je..Laki dobar..prodoran kao uvijek..Raca ocaj od igraca,,..ako nam on bude u pocetnom timu,svi ce nas derati,Borgi dobar.,,Drakul na desnom beku solidan,Aleksic u odbrani bez posla,Dajic ce fakat biti pojacanje,..Gavara najbolji kao uvijek..gine za svaku loptu..sve u svemu,..evropa tesko ali plasman od 5 do 8 mjesta..realno..ali ja se nadam da mozemo bolje i vise!
Zadnja izmjena: s.s.lazio, dana/u 23 jul 2010, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 jul 2010, 00:19

ne kažem da ne zaslužuje ali nemoj te odmah "Tuzla nije ništa dobila sve seljaci razgrabili" i takve ofirne priče

i usput Zvijezda nije dobila 20 000 nego preko 20 000, a koliko pa recimo 15% od cijelog iznosa :o kojeg je vlada podijelila

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 23 jul 2010, 00:35

seven je napisao/la:
Frutek je napisao/la:Prvo i prvo vratio sam se sa godisnjeg iz Banovića :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Drugo nije samo Sloboda tu ostecena TK ne daje nikakve pare u Tuzlu sve druge opstine dobiju lovu Tuzla, i jos 2 opstine ne dobiju jer nisu podobne ;)

apsolutno netačno, sredstva od preko 20 000 su dobili KK Simbra Tuzla, KK Sloboda Dita, PK Alpam i svi prvoligaši iz Tuzle kao i manja sredstva ostali sportski klubovi i pojedinci, samo FK Sloboda nije dobila sredstva, što neopravdavam ali se treba zapitati zašto

pročitaj pažljivo i do kraja pa ćeš vidjeti da su sportska udruženja i pojedinci iz Tuzle najviše dobili sredstava
http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... p?id=37097

Politika SDA nisam se ja dobro izrazio ;) Salih nije u SDA vise i zato nije dobio ;)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 23 jul 2010, 00:39

seven je napisao/la:e kad ste navalili da vam kažem pravu istinu zašto Sloboda nije dobila lovu od ove države,

Za razliku od Zvijezde (neznam kako je sa Budućnosti) Sloboda ne poštuje zakone ove države tj. ne plaća porez, pa je tako dužna preko 2 miliona na ime poreza koji treba platiti državi, kako onda možete očekivati da ta država pomaže nekome ko ne poštuje njene zakone.

druga verzija:
Seljačka vlast preferira seljačke klubove i baš se nameračila na jedini gradski klub u kantonu da ga uništi, šta ćeš kad su sve seljaci.

Neka svako sebi izabere verziju koja mu bolje paše.

verzija 2 je ispravnija od prve....samo treba mala korekcija.....seljacka vlast u kantonu na celu sa lokalnim seljoberima i lolama zeli da izlobira za svoje selo te da ga stavi u rang ili ispred GIGANTA kakav je SLOBODA....a to za unistavanje SLOBODE ti isti mekinjasi mogu da nam ga produvaju jer je SLOBODA prezivila i vece seljacine od ovih koji trenutno glumataju neku vlast....neki dan slucajno okrenem TVTK i tamo snimak sjedniceTK....tolko seljacina i kockastih glava na manje kvadrata tesko da se igdje moze nafatat....plus,sto ih je vecina spremna za logopeda...pa ono je strasno,j.e.b.o.t.e :o :o
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 23 jul 2010, 01:00

slani grad je napisao/la:
seven je napisao/la:e kad ste navalili da vam kažem pravu istinu zašto Sloboda nije dobila lovu od ove države,

Za razliku od Zvijezde (neznam kako je sa Budućnosti) Sloboda ne poštuje zakone ove države tj. ne plaća porez, pa je tako dužna preko 2 miliona na ime poreza koji treba platiti državi, kako onda možete očekivati da ta država pomaže nekome ko ne poštuje njene zakone.

druga verzija:
Seljačka vlast preferira seljačke klubove i baš se nameračila na jedini gradski klub u kantonu da ga uništi, šta ćeš kad su sve seljaci.

Neka svako sebi izabere verziju koja mu bolje paše.

verzija 2 je ispravnija od prve....samo treba mala korekcija.....seljacka vlast u kantonu na celu sa lokalnim seljoberima i lolama zeli da izlobira za svoje selo te da ga stavi u rang ili ispred GIGANTA kakav je SLOBODA....a to za unistavanje SLOBODE ti isti mekinjasi mogu da nam ga produvaju jer je SLOBODA prezivila i vece seljacine od ovih koji trenutno glumataju neku vlast....neki dan slucajno okrenem TVTK i tamo snimak sjedniceTK....tolko seljacina i kockastih glava na manje kvadrata tesko da se igdje moze nafatat....plus,sto ih je vecina spremna za logopeda...pa ono je strasno,j.e.b.o.t.e :o :o

Dobro rece neko treba nam prevodioc i Dr. Doolitle :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 23 jul 2010, 01:32

A gdje je onda Karate klubu iz Gradačca i invalidskom košarkaškom klubu Zmaj iz Gradačca jer dobili su i karatisti iz Tuzle i košarkaši dok iz Gradačca nisu. Uostalom koliko je Sloboda dužna para kantonu ne treba joj davati bar još jedno 10 godina.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jul 2010, 02:06

daj ba sta vise pisete o tome ebo 20.000km prezivjet cemo :)....nisu nam ovi klubovi krivi sto mi nismo dobili te pare, vec vlada tk koja nas godinama zaobilazi sto vise nije ni neko cudo.Dok god je politike u nasim klubovima , uvjek ce neko biti zakinut za mogucu novcanu pomoc od drzave ili kantona....jedino sto ne mogu podnjeti, je to da nas ti politicari, odnosno anti sportisti stavljaju iznad Buducnost Banovica i Zvijezde....uz postovanje prema navijacima ovih timova, ipak moram reci da to nije realno, ali ako oni misle da su ovi iz TK upravu onda je to na njihovu sramotu.....naravno meni je u vjek drago da nas kanton ima dobre sportske kolektive, koji ce nas prestavljati, pa tako mislim na Zvijezdu i Buducnost, kojima zelim puno srece u prvenstvu.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 23 jul 2010, 02:29

negdje procitah da su obustavljeni radovi na tusnju..jel to znaci opet livada za goste..nemojte pogrsno protumaciti ovo za livadu :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jul 2010, 02:36

theprodigy je napisao/la:negdje procitah da su obustavljeni radovi na tusnju..jel to znaci opet livada za goste..nemojte pogrsno protumaciti ovo za livadu :D

pa nema vise livade tamo vidis da se tamo gradi.... vjerovatno vam ne gine tamo na betonu :),,,drugacije je sad, jer nije ono vise cumez kosot je bio ipak daleko je ono sad od livade koja je bila ranije :)....ma ne smatram ja to ko provokaciju, jer mi smo oni koji najvise cekamo tu tribinu.Fukare se nikad nece u potpunosti vratiti na tribinu dok ona ne bude gotova , jer svi zeljno iscekuju svoju vlastitu tribinu gdje ce moci funkcijonisati kao grupa.Mladja grupa ce sigurno ostati aktivna, ali starija ekipa koja godinama slusaju obecanja i zeljno ocekuju svoju tribinu i kojima je pun racku obecanja sigurno nece biti tu.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 23 jul 2010, 02:39

hvala druze..valjda cete jednom i dobiti tu tribinu..respect za stariju grupu fukara

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jul 2010, 02:59

Hvala!!!!!

Ma care ja bi bio sretan kada bi imali ono stajanje sto jeste"Istok" koje smo imali do unazad nekoliko sezona... tu se bar moglo raditi, i ako su u to vrijeme finansiska srestva bila mala da se organizuje nesto sto se danas moze....sam podatak da na jednom gostovanju u kojem idem sa ekipom u kombiju gdje nas ima oko 10-15 jedan lik pita citiram: "hajmo skupit marku da kupimo litar soka " :) dovoljno je

evo sjecanje na stari istok :(

slika

slika

slika

slika

slika
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 23 jul 2010, 03:03

sjecam se ja ove tribine..ako se ne varam i mi smo bilo jednom na njoj

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jul 2010, 03:15

pa ebigka ko danas voli vidjet gostujuce navijace tamo gdje su bili do juce... naravno ebem ja utakmicu u kojoj gostujuci navijaci ne mogu uci, meni barem to nista ne prestavlja.Ako mene pitaj, ja nikad nisam na te utkamice isao samo zbog utakmice, jer skoro nikad i nisam odgledao dobar dio utkamice, jer sam vise volio da navijam da se zabavljam, a naranvo svaka pobjeda dobro je dosla za jos vece raspolozenje....naprimjer ono finale kupa na kosevu, ja bi volio da se ponavlja svake godine, pa makar ga gubili svaki put.Nesretan poraz u 119 minuti Granov glavom je sigurno unistio mnogima snove, ali naravno meni je bilo godra vidjet da 16 autobusa krece iz Tuzle i da nas dodje onakav broj na kosevo i naravno bodrimo svoj tim....ovako sad ovo nema smisla niti ima fudbala kosto je bio onaj poslije rata.Znam da se neki nece sloziti da je fudbal tada bio dosta kvalitetni i manje nastimanih rezultata i puno boljih igraca u nasim ekipama, a danas je ovo tuga i jad i ponet se dodju djeca prepucavat na ovim forumima i jos vise vredjat bez ikakve potrebe.Svaka cast forumasima poput tebe i slicnih, jer malo je takvih skim covjek moze zdravo porazgovarat
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 23 jul 2010, 10:18

s.s.lazio je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:
Smajlovic(iako na sportin pise da je Borgi dao gol),Dajic,Mujic,mali Samir Efendic....a Glavas je bio na tekmi..Martex ti ocito nezz kako Glavas izgleda... :D :D...mali Selimovic 16 godina,drama dobro igra..strasan je..Laki dobar..prodoran kao uvijek..Raca ocaj od igraca,,..ako nam on bude u pocetnom timu,svi ce nas derati,Borgi dobar.,,Drakul na desnom beku solidan,Aleksic u odbrani bez posla,Dajic ce fakat biti pojacanje,..Gavara najbolji kao uvijek..gine za svaku loptu..sve u svemu,..evropa tesko ali plasman od 5 do 8 mjesta..realno..ali ja se nadam da mozemo bolje i vise!
Ja,ja zaboravio skroz Smajlovic je dao gol kao i Efendic i Mujic ali Dajic nije dao gol :?: imao je super sansu ali barem znam kako Dajic izgleda i da nije dao gol ali hajd' a Glvas mislim da je bio tu negdje ali sa direktorima Slobode tamo kod svlacionice a ne na u onoj kabinici za igrace i strucni stab.
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.