Mah, iskreno i mene zaboli sto ti postavljas...mogu i ja sad naci mali milion klipova gdje Gilla I Militto foliraju toliko da bi ima zavidjeli i oni u Hollywoodu, pa jesu li kaznjeni ovako ???...Nejse, ali ne mozes me ubijediti da je ovo samo, eto onako od sebe doslo da se Krasic ovako stogo kazni pred derbi. Pa onaj golman Viviano je odma poletio posle s rijecima: "Tipicno Juventus, pokusava prevarom da dodje do poena", mislim sto ce mu to...ipak je on golman repke, znaci ima saigraca iz Juventusa i on opet tako mlati. Kad je on to mogao, siguran da su i drugi sve ucinili da se losmi kazni sto moguce vise.
Da se razumijemo jeste folirao i treba da bude kaznjen, ali ovako da se kazni je skadalozno. Sudija je "vidio" da je Krasic pao, i sudio je penal. Kasnije je mogao da pogleda snimak, uvjeri se da je folirao, kazni ga sa zutim kartonom i stvar gotova. Znaci, samo je pao. Da je nekog udario, pljunuo, prigovrio pa se to moglo vidjeti na snimku, onda bih bolje razumio da ga se kazni ovako stroga, i bilo bi sasvim fer, ali sudija je vidio pogresno, dosudio pogresano i sad se Krasic kaznjava sa dvije tekme ne igranja

Sudija je podlegao pritisku, stvar je otisla dalje... desilo se sto se desilo idemo dalje!
Nadam se ce se svi kaznjavati istom mjerom, u sta cisto sumnjam, zato napisah u prijasnjem postu...tipcno talijanski

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★