Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Saurman
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Saurman » 01 apr 2012, 12:01

Carlo je napisao/la:
Zašto bi bilo gotovo? Prvi ste na tabeli uz utakmicu više, a ne treba zaboraviti da igrate kući protiv scuma tako da je sve otvoreno. Silva se treba vratiti u formu i sve će ići k'o po loju.
Sve je otvoreno za novu titulu Man Utd, 20. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 01 apr 2012, 13:04

Elegant je napisao/la:
"Siguran sam 100% da bismo pobijedili da je Aguero igrao.", rekao je Mancini. "Vrlo sam razočaran.", dodao je on.
:|
Kuka kad mu nema 2 igraca,e na sta je spao,da je tu neki bolji trener,ovaj City bi se lagano prosetao EPL - om.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 01 apr 2012, 13:06

Narin je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
"Siguran sam 100% da bismo pobijedili da je Aguero igrao.", rekao je Mancini. "Vrlo sam razočaran.", dodao je on.
:|
Kuka kad mu nema 2 igraca,e na sta je spao,da je tu neki bolji trener,ovaj City bi se lagano prosetao EPL - om.
Dragi Mancini ti si titulu izgubio protiv Swansea, tad ti je igrao Kun

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 01 apr 2012, 13:27

e sad se već može reći da će city teško, veoma teško do titule.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 01 apr 2012, 13:45

Mnogo toga zavisi od sutrašnje utakmice.Ako United pobijedi na takvom neugodnom gostovanju ,onda će definitivno uzeti titulu.Međutim ,ako remiziraju ili izgube ,s obzirom da ih City dočekuje,biće guravo. :)

Čuj ovog SirAlex ,"Mancini se nada kiksu Uniteda :lol: " ,pa normalno da se nada ,i ti si se jučer nadao ,o Bože. :lol:
Tu se i kanta javlja ,naravno,vrlo teško je podnijeti dominaciju Dortmunda koji će uzeti i kup i prvenstvo ,a nadmoćni Madriđani će ih zaustaviti u LP.Sve je to teško podnijeti ,sasvim logično.Ushićen on sada se nada jer je samo +3 ,a zaboravlja da njegov Bayern gostuje Dortmundu protiv kojeg je spušio u zadnje 3 utakmice u prvenstvu.Ljudski je se nadati,moj Sarma ,ljudski je to sve.Samo uživaj.
You'll never walk alone.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 01 apr 2012, 13:55

Carlo je napisao/la:e sad se već može reći da će city teško, veoma teško do titule.
:cry:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 01 apr 2012, 14:04

A provokatora vidim mali milion.Neka samo vi lagano nastavite.Vrijeme Cityja dolazi lagano ali sigurno.U to sam siguran.Uostalom bit cemo svjedoci tome svi.Ja sam vec nakon meca protiv Stoke rekao da je za mene ova sezona zavrsena i da je titula izgubljena.Na ljeto ocekujem neke promjene u klubu.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 01 apr 2012, 14:13

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Carlo je napisao/la:e sad se već može reći da će city teško, veoma teško do titule.
:cry:
Eh kad` je i @Carla optimizam napustio onda znas da su kola fkt u opasnoj nizbrdici + slabe kocnice. :mrgreen:

Ipak, salu na stranu, ta prica ce stajati tek ako United dobije Blackburn a mislim da je svima vec poznato kako je Ewood tesko gostovanje za United. Zadnja pobjeda u sezoni 08/09, 0:2 je bilo. Nakon toga dva remija a i prije te pobjede cesto smo i gubili na tom stadionu, jednostavno tezak ispit za nas bez obzira na trenutnu poziciju domacina, gledajuci tabelu naravno. Formu su podigli i ako na ovom mecu ne izgube i definitivno ce pobjeci iz zone ispadanja, naravno jos uvijek ce biti ugrozeni ali ce mjesto zadnjeg putnika u Championship prepustiti QPR-u.

Kada se na taj nacin gleda prvenstvo je daleko od gotovog, sreca nasa pa su Arapi kiksali tako da i sa remijem drzimo tih +3, bar do Arsenala. :D Mozda su neki i previse rano poceli slaviti, vidjet` cemo sutra na kraju krajeva. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 01 apr 2012, 17:31

Jao sto se vi previse uzbudjujete oko Cityja.Nema titule ove godine i sta sad ima vremena.Ja se ne brinem za titulu jer ona mora doci u narednim godinama Uglavnom svake godine City je sve konkurentniji i duze je u borbi za titulu.2009-2010 5 mjesto, 2010-2011 3 mjesto, 2011-2012 2 mjesto, 2012-2013 ?

Dominquez
Kontakt:

Post Postao/la Dominquez » 01 apr 2012, 18:36

Ako dovedu neko dobro ''trenersko ime'' mogu da računaju da će ope' biti među prva 3-4 ! Ovaj Mancini nije u stanju da vodi ni AlbinoLeffe. Nek on povede svog sina gdje god da trenira. Nek njegov sin može da trenira od Fiorentine, Intera do Man City-a ... nadam se da će nekada da zaigra za prvi tim Pise ili Varessea. :D

Žao mi je Edina, Man City je do sada samo grupa nekoliko odličnih pojedinaca, daleko su oni od tima. Svako za sebe igra, Johnson bi da se ušeta u gol, a Balotelli nikada nikome nije asistirao u ove 2 godine. Da nije penala ne bi ukupno ni 10 golova dao.
★★★
Juve Storia Di Un Grande Amore !!!
★★★

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 01 apr 2012, 18:51

tevezito je napisao/la:Jao sto se vi previse uzbudjujete oko Cityja.Nema titule ove godine i sta sad ima vremena.Ja se ne brinem za titulu jer ona mora doci u narednim godinama Uglavnom svake godine City je sve konkurentniji i duze je u borbi za titulu.2009-2010 5 mjesto, 2010-2011 3 mjesto, 2011-2012 2 mjesto, 2012-2013 ?
city kolko je para potrošio u ove 2 godine treba da osvaja svih 6 titula :mrgreen:
Vođa zna.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 01 apr 2012, 18:56

Imam neki osjecaj da bi u skorijoj buducnosti na klupu Citya mogo sjesti Murinjo, pogotov ako sa Realom uzme I LP i primeru. Voli on Englesku i On bi pravo doveo u red City rjesio bi se svih nepotrebnih igraca doveo nekolicinu korisnih i tad bi City mogao da hara.Ja mislim da ni jedan drugi trener nebi godio za City i da bi vecina bila neuspjesna u borbi za titule.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 apr 2012, 12:29

Potukli se Yaya Toure i Balotelli u svlačionici odmah poslije meča... saigrači Maria optužili da je kriv za ''prosipanje'' titule... :?: ...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 apr 2012, 12:45

ramiral je napisao/la:Potukli se Yaya Toure i Balotelli u svlačionici odmah poslije meča... saigrači Maria optužili da je kriv za ''prosipanje'' titule... :?: ...
Izgubio si kalendar, danas je 2. april :mrgreen:

Za'ebajem se, jel' to istina, ako jest, deder' izvor :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 apr 2012, 12:54

ramiral je napisao/la:Potukli se Yaya Toure i Balotelli u svlačionici odmah poslije meča... saigrači Maria optužili da je kriv za ''prosipanje'' titule... :?: ...
I opet ce biti starter slijedecu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 apr 2012, 12:56

@mandraX imaš na p.p.
i ako je istina ništa me nebi začudilo... očito je da tu svak' svoju politiku vodi, nagore prođu oni ''fini'' izgleda...
Džeko što manje igra, Kolarov što hoće da šuta slobodnjak a onaj klown mu otima loptu.

Selo gori a Mancini se češlja.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 02 apr 2012, 17:04

Ovih par dana sam na Blue Moon forumu vise nego ikad.I moram priznat dosta sam zanimljivog procitao.Vecina forumasa koji tamo pisu su za to da se Manciniju produzi ugovor vec ovog ljeta.Jer City ne zeli biti kao Chelsea da mijenja trenere odmah nakon prvog neuspjeha.Drugo vecina njih je protiv Mourinha i uopste ga ne zele u klubu.Jedino sa cim se i ja slazem je da City ove godine igra drugacije na gostovanjima kod top 6, 7 klubova.Prosle godine se City samo branio na takvim mecevima, dok je ove godine se vec sa istima mogao nadigravat.Uglavnom svi se slazu da vlasnici imaju zadnju rijec i da ce se njihova odluka postovat.Sudeci po forumu jos dugo ce se na Etihad stadionu slusati pjesma Mancini ooooo.I ja nisam siguran da je bas on pravo rjesenje ali sve dok je menadzer kluba ja nijednu losu rijec necu reci za njega.Na ljeto cemo vidjeti kako ce se sve ovo zavrsiti.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 02 apr 2012, 18:58

U tom slučaju vrijedi samo jedna jedina: hebeš navijače.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 apr 2012, 19:01

Wisey je napisao/la:U tom slučaju vrijedi samo jedna jedina: hebeš navijače.
Normalno je to da su misljenja podjeljena, mada mislim da je vise ovih koji su za smjenu Mancinija zbog losih rezultata.

P.S. Ziv bio skloni tog levata sa avatara.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 02 apr 2012, 19:18

A ovi što žele ostanak Mancinija ne mogu imati gluplje razloge. Prvo ne žele bit ko Chelsea a taj se klub naosvajao trofeja zadnjih 10-ak godina i naigrao finala raznih. Al hajd i to mogu progutati, dalje kažu da im se igra na strani poboljšala. S obzirom kakav igrački kadar imaju za očekivati je da jedu malu djecu, a ne 'ne brane se'. :roll: I treće, neće Mourinha, opet jedan stručnjak koji iz sezone u sezonu pokazuje kvalitet.
Doduše, što se mene tiče nek im ostane njihov Mancini, pa će sav ovaj uloženi novac baciti u bunar. Ako žele nastavak ovog što im se dešava ove sezone onda baš super. :roll:

PS. izdržimo svi zajedno još do srijede navečer :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.