FRLegioen je napisao/la: ↑10 sep 2023, 21:29
Beduin je napisao/la: ↑10 sep 2023, 21:11
FRLegioen je napisao/la: ↑10 sep 2023, 20:57
Znas li ti kao navijac ista o svom klubu,ili je Sloboda Sjeverna Koreja?Grad postavi svog covjeka u upravu,upumpa pare u klub I vi mislite klub je stabilan...Opet kazem kad se izvade dugovanja prema povjeriocima,komunalnim preduzecima,uposlenicima koje se drze u ladici vidjecete gdje ste! Mi kao clanovi kluba u skupstini smo obavijesteni o svom stanju,dugovima,planovima...Mi smo klub, zivimo za njega,obavjesteni smo o desavanjima,a tebi je klub SDP ili SDA oni ga vode,postavljaju svoje ljude,a ti kao navijac pojma nemas sta se desava!Mi smo taj put prosli, i zato ti kazem!
Ti svasta nesto napisa, samo meni ne odgovori na post.
De ponovo procitaj sta sam pitao.
Napisao si momku da ne lupa, nego da se raspita o dugovanjima Celika. Sta se neko od nas ima raspitivati o vasem klubu, tim tonom zelis pokazati kako si upucen pa sam te zato i pitao. A bice da ti pojma nemas, cak se i gubis u upisima i sad ce ti ponovo trebato 45 minuta da se razaberes, prelistas postove i pokusas shvatiti o cemu ja i ti pisemo. Priznaj da habera nemas.
Momak bas cu tebi reci nesto oko Celika!To moze znati samo clan skupstine kluba,zato imamo pravo,placamo clanarinu ,imamo izvjestaje ,skupstine na kojima mozemo glasati,birati...Naravno da cuvamo za sebe to!De nam ti reci sta o svom Pjongjangu ,mozes li doci na skupstinu kluba kao sto mogu ja,Truhlo ili bilo koji?Mozes samo sanjati!
Dobro sam ja rek'o, ti ne znas ni jesil pos'o ni jesil dos'o. Ili sto bi rekli ne znas kud gonis.
Kaze raspitaj se o dugovanjima Celika prije nego pises po forumu, a onda govori kako samo oni mogu imati te info.

Pa eto raspitujem se, odgovori ako znas. A habera nemas.
Ja oko Slobode ne znam nista, nemam info, samo znam pogledati na tabelu i vidjeti da je Sloboda ispred Celika.
Koji levatic, tim tvojim pelenama po glavi cu te lupat nastavis li nebuloze prosipati ovdje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤