vidi slažem se ja s tobom apsolutno u tom da se ne smije tolerisati ne borbenost i nedisciplina.VB 1987 je napisao/la:Za svaku dobronamjernu kritiku ne treba birati vrijeme, dakle mi ako kod kuće zijanimo neki bod eventualno, možemo se oprostiti od evrope, nadam se da se to neće desiti, ali, šta ako se desi, koliko treba dugo sjediti i čekati, ja sam prvi za to da se igračima treba dati podrška, jer svi koji igraju za Borac i ostave srce na terenu za mene su svetinja, ali... upravo ono što sam ja napisao, u prošlu subotu, loš teren, imperativ pobjede, neuigranost, međusobno nepoznavanje, sve to razumijem, ali nezalaganje i nezainteresovanost pojedinaca, nedisciplina, e za to nikada kod mene neće biti opravdanja, nikada, daj bože da sutra uzmemo dole bar bod... Kamo sreće da su ovi indijanci Stepija uspjeli dovesti na našu klupu, kamo sreće, ako ništa drugo čovjek ima bar autoritet...
Ali ja nisam baš primjetio nerborbenost i uspavanost na terenu u subotu, mislim da si ti tu prekritičan, teren je zaista bio težak za igru, pa to onda zna djelovati kao da se ne trči koliko bi se trebalo trčati. A da je bilo borbenosti bilo je, pa j.ebem mu mater, u 94 minutu su dali go, to ne ide bez borbenosti, čak i kad nema kvaliteta, zbog te želje su se i otvarale šanse laktašima iz kontre, jer je cijela odbrana otišla naprijed, vuile je htio da da go a to nije njegov posao, tu se narušila disciplina u igri upravo iz pretjerane želje.
ovi drugi detalji kvaliteta igre, tu bi se složio s tobom, neuigranost, nevezanost itd itd
i oko stepanovića, kakav god da je on je sead trner laktaša, a trner borca je Marić, i zato mi je sigurno draži od Stepanovića, tako neako ja razmišljam, možda griješim, ali tako je kod mene