Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Nije rupa, ali nije ni ono sto se ocekivalo od njeg. Dobar igrac od kojeg se ocekivalo vise, i daleko od top igraca zadnje linije.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Čovjek hladno poredi De Ligta i panjinu iz odbrane Uniteda, kakav znalac 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Jedina razlika izmedju njih je u boji kose i nista vise....
- TheTruth34
- Kontakt:
De Light je bolji u igri rukom 

- BuffonGigi
- Kontakt:
De Ligt je daleko najbolji stoper Serie A, ali s obzirom na to kakvi su ostali (cast Kulibalyju), to i nije bas neko dostignuce globalno gledajuci.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Tesko da je u top 3 a kamoli najboji.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- OldFashioned
- Kontakt:
Jesam li dobro pročitao, de Ligt DALEKO najbolji stoper Serie A ?
Sad su mi oči baš sve vidjele za života.
Sad su mi oči baš sve vidjele za života.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Bremer, Kulibali, Skriniar, Bastoni i Tomori pa tek onda De Light. Ne racunajuci Chiellinija koji je na zalasku karijere.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Nije najbolji stoper ni u gradu.BuffonGigi je napisao/la: ↑11 apr 2022, 20:15De Ligt je daleko najbolji stoper Serie A, ali s obzirom na to kakvi su ostali (cast Kulibalyju), to i nije bas neko dostignuce globalno gledajuci.
- TheTruth34
- Kontakt:
Jel realno šta je čovjek izjavio, hahaha, upitan u top 10 i to da mu se zanemare rukometni potezi 

Po meni definitivno nije u top 5 Serie A. Sto neko reče i u Torinu on nije najbolji dok god kod komšija igra Bremer.
Il Club più titolato al mondo!
Bremer jeste pokazao kvalitet, ali praviti Nestu od njega nakon jedne sezone....
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Niko ne pravi Nestu od njega al po mom mišljenju a vjerujem i mišljenju mnogih koji prate Seriu A trenutno je bolji stoper od De Lighta. Šta će biti sljedeće sezone ili one tamo to niko ne zna al trenutno je tako.
Il Club più titolato al mondo!
-
- Kontakt:
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Ja sam sve kontao, ma nije taj Bremer takva zvijer, odigrao par utakmica i ajmo ga sad hvaliti samo jer eto igra dobro i igrač je osrednjeg kluba. Ali sam ga baš kreno pratit ovu polusezonu intenzivnije. Lik je trenutno najbolji stoper u Seriji A. Koliko će zadržati ovu formu i kako će se snaći u većem klubu pod većim pritiskom su nepoznanice za koje možemo samo nagađati.
Ali tko danas kaže da je De Ligt bolji od Bremera, taj Bremera očito nije gledao.
Možda će De Ligt napraviti bolju karijeru, nebih se uopće iznenadio, na kraju krajeva, malo tko je od nas znao za Bremera kad je bio De Ligtovi godina, ali kako trenutno igra Bremer, i uspoređivati ga s odbojkašem je uvreda i za Bremera i za zdrav razum.
Bremer nije bolji od Ogbonne iz perioda Torina, pa vidimo kako se Ogbonna proveo kad je prešao na veći nivo i kad je došao u klub gdje ima konkurenciju i gdje nije najbolji igrač kao što je bio u Torinu... Bremer igra odličnu sezonu iz te perspektive, tačnije dobro on igra već par sezona, ali dok ne dodje u jači klub i dokaže se on ne zaslužuje uči u bilo kakav izbor... Sa druge strane de Ligt je glavni igrač odbrane Juventusa i da njega tek nema kakva bi havarija bila u Juventusu koji igra atipično lošu odbranu gdje dopušta protivnicima puno prilika za golove... i de Ligt nema šta praviti bolju karijeru od Bremera kad on već sad ima 5x jaču karijeru... sa 17 godina igrao finale LE, sa 19 godina bio najbolji igrač i kapiten Ajaxa koji je igrao polufinale LP... jedini loš period u Juventusu je bio na početku kad je pravio rukometne penale kao na traci jer se nije navikao na suđenje u Italiji, ali kasnije je pokazao da je zvijer... u Serii A ne postoji stoper koji bi Bonuccia poslao na klupu što zbog autoriteta, što zbog kvaliteta, ali ga je ovaj napenalio i to valjda dovoljno govori... za godinu-dvije postaje najbolji stoper svijeta jer ima apsolutne sve segmente u igri...
Da li si to upravo rekao da je holandeza prednost sto je glavni igrac odbrane Juvea, koji igra atipicno za Juve losu odbranu, prima puno golova i dozvoljava protivniku puno sansi - to je kao Ligtov adut - glavni igrac odbrane koja je za Juventusove standarde skuplja ko svajcarski sir - nema sta Holandez je svjetska klasa.Kompromis je napisao/la: ↑12 apr 2022, 10:28Bremer nije bolji od Ogbonne iz perioda Torina, pa vidimo kako se Ogbonna proveo kad je prešao na veći nivo i kad je došao u klub gdje ima konkurenciju i gdje nije najbolji igrač kao što je bio u Torinu... Bremer igra odličnu sezonu iz te perspektive, tačnije dobro on igra već par sezona, ali dok ne dodje u jači klub i dokaže se on ne zaslužuje uči u bilo kakav izbor... Sa druge strane de Ligt je glavni igrač odbrane Juventusa i da njega tek nema kakva bi havarija bila u Juventusu koji igra atipično lošu odbranu gdje dopušta protivnicima puno prilika za golove... i de Ligt nema šta praviti bolju karijeru od Bremera kad on već sad ima 5x jaču karijeru... sa 17 godina igrao finale LE, sa 19 godina bio najbolji igrač i kapiten Ajaxa koji je igrao polufinale LP... jedini loš period u Juventusu je bio na početku kad je pravio rukometne penale kao na traci jer se nije navikao na suđenje u Italiji, ali kasnije je pokazao da je zvijer... u Serii A ne postoji stoper koji bi Bonuccia poslao na klupu što zbog autoriteta, što zbog kvaliteta, ali ga je ovaj napenalio i to valjda dovoljno govori... za godinu-dvije postaje najbolji stoper svijeta jer ima apsolutne sve segmente u igri...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.