Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Hirurg
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Hirurg » 01 jan 2018, 23:32

Budi džentlmen, profesionalac i kolega -ogradi se od ovog ljigavog lobija. Zar si toliko očajan u borbi protiv jednog Roberta?!
1946

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 jan 2018, 23:40

da li ste nasli momci rezervne domovine,vidim da to zelite....spremite aparate....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 01 jan 2018, 23:41

Ma bice Osim sigurno sad, ova kampanja koju vodi nema nikakvog smisla, toliko sugav nacin da dodje do pozicije selektora.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 jan 2018, 23:45

Vucevich je napisao/la:Ma bice Osim sigurno sad, ova kampanja koju vodi nema nikakvog smisla, toliko sugav nacin da dodje do pozicije selektora.
za koga sad navijas,srbiju ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 01 jan 2018, 23:50

delinjo je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Ma bice Osim sigurno sad, ova kampanja koju vodi nema nikakvog smisla, toliko sugav nacin da dodje do pozicije selektora.
za koga sad navijas,srbiju ?
Uvijek sam naravno za moju domovinu Bosnu i Hercegovinu, za razliku od zeljovca koji bi prestali pratiti reprezentaciju kad Osim ne bi bio selektor. Ovo je kod velika vecina "Manijaka" samo radi licne satisfakcije da "njihov" vodi reprezentaciju, a najmanja briga im je zapravo za uspjeh reprezentacije.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 01 jan 2018, 23:53

Nisam Safeta osjećao Pitarom kao selektorom, sve dok Mehmed nije sjeo za kormilo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jan 2018, 00:07

Povedi nas brko. :bih: :bih: :bih:

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Luigi88
Kontakt:

Post Postao/la Luigi88 » 02 jan 2018, 00:33

Morž je toliko dobar trener da ni u bih ne moze dobiti angazman

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 02 jan 2018, 01:12

Zukanovic je napisao/la:Ovo je za mene hit

""Samo sedam godina nakon rata FK Željezničar pod vodstvom Amara Osima je sa najmanjim budžetom u Europi dogurao do trećeg pretkola Lige Šampiona i najveće ikad bh. klupske predstave protiv Newcastlea. Željo je te sezone umalo i prezimio u tadašnjem Kupu UEFA kada je knap ispao od Malage. Čak 23 godine nakon rata nijedan drugi bh. klub nije uspio napraviti tako kvalitetan europski nastup iako je UEFA kasnije olkašala put bh. klubovima."

I sta je Kiev isto 3 pretkolo ko Newcastle ? ili 2 puta igrali kup uefa protiv Besiktas i Basela? ili Playoff protiv Gladbach? Ne Newcastle nakon 23 godina. :rol:

"najmanjim budžetom" :lol:
koja komedija, strasni su...boki i onaj culic su definitivno najjaci, ta dvojica i nekoliko njih sa ovog foruma ne bi zdravi prezivjeli poraz u cetvrtak:-)

sta kaze 'umalo prezimio u evropi', pa debilu jedan, ta se fraza koristi za one koji prodju grupu i docekaju drugu fazu takmicenja u proljece.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 02 jan 2018, 01:15

Aj dajte nam amara necemo li biti prvaci evrope, jer nakon ovih clanaka i najava ja nista manje ne ocekujem
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 02 jan 2018, 01:20

JavierBosnia je napisao/la:Aj dajte nam amara necemo li biti prvaci evrope, jer nakon ovih clanaka i najava ja nista manje ne ocekujem
mene ce zadovoljiti neko 1/4 finale evropskog i drugi krug svjetskog...sve ispod toga je neuspjeh.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 jan 2018, 02:46

Bakire, povedi nas do trofeja :bih:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 02 jan 2018, 03:15

JavierBosnia je napisao/la:Aj dajte nam amara necemo li biti prvaci evrope, jer nakon ovih clanaka i najava ja nista manje ne ocekujem
Vala kad je Južna Koreja mogla igrati utakmicu za treće mjesto, onda sigurno možemo i mi do toga dogurati pod Amarovom dirigentskom palicom.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 02 jan 2018, 03:21

babino je napisao/la:
mene ce zadovoljiti neko 1/4 finale evropskog i drugi krug svjetskog...sve ispod toga je neuspjeh.
Kakvo 1/4 finale prijatelju? Mislim da si nas teško precjenio, nismo ni blizu toliko dobri da očekujemo neko 1/4 finale. Neki ljudi još misle da smo u 2014 kad smo imali Lulića, Misimovića, Bešića u vrhunskoj formi, Mujdžu (jedinog pravog desnog beka), Spahića... teško pada ali više nismo ni blizu tog nivoa. Nama lijevo krilo igra u drugoj Bundesligi, desno krilo uopšte ne igra (Hajrović) ili je nevidljiv u repki (Višća). Nemamo desnog beka, nemamo desetku, slab štoperski par, trenutno nijednog prosječnog veznog igrača da igra u paru sa Pjanićem (Jajalo i Cimirot su katastrofa), da ne idem dalje. Nama je i sam plasman na prvenstvo premija, ko god da bio trener.
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 02 jan 2018, 03:27, ukupno mijenjano 1 put.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 02 jan 2018, 03:23

yebi ga vucevichu:-)

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 02 jan 2018, 03:30

babino je napisao/la:sta kaze 'umalo prezimio u evropi', pa debilu jedan, ta se fraza koristi za one koji prodju grupu i docekaju drugu fazu takmicenja u proljece.
Umalo preljetio :urnebes: :urnebes:

Kod nas kao po obicaju, pretjerivanje, i to debelo. Ako su vjerne pristalice Amara uvjerene da je on najbolja solucija, čemu onda ovakva kampanja, opšta mobilizacija, na sva zvona galama da je on pravi izbor, mozda on to i bude, ali niko ne moze garantovano reci da je Prosinecki promasaj, prema tome ko god bude izabran treba da dobije maksimalnu podršku javnosti i to je sve.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 02 jan 2018, 08:56

Bitni su razvoj i afirmacija PL, rezultati reprezentacuje su manje bitni. :roll:

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 02 jan 2018, 09:04

DrFilgud je napisao/la:
Bitni su razvoj i afirmacija PL, rezultati reprezentacuje su manje bitni. :roll:
Tako bi trebalo biti. To se zove postavljanje temelja.

Uostalom, reprezentacija je uglavnom, uz sve sto je u nju ulozeno, bila izvor frustracija. Jedno izboreno takmicenje za 25 godina je nula.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 02 jan 2018, 09:28

Vucevich je napisao/la:
babino je napisao/la: mene ce zadovoljiti neko 1/4 finale evropskog i drugi krug svjetskog...sve ispod toga je neuspjeh.
Kakvo 1/4 finale prijatelju? Mislim da si nas teško precjenio, nismo ni blizu toliko dobri da očekujemo neko 1/4 finale. Neki ljudi još misle da smo u 2014 kad smo imali Lulića, Misimovića, Bešića u vrhunskoj formi, Mujdžu (jedinog pravog desnog beka), Spahića... teško pada ali više nismo ni blizu tog nivoa. Nama lijevo krilo igra u drugoj Bundesligi, desno krilo uopšte ne igra (Hajrović) ili je nevidljiv u repki (Višća). Nemamo desnog beka, nemamo desetku, slab štoperski par, trenutno nijednog prosječnog veznog igrača da igra u paru sa Pjanićem (Jajalo i Cimirot su katastrofa), da ne idem dalje. Nama je i sam plasman na prvenstvo premija, ko god da bio trener.
Sarkazam Vuče. :mrgreen:
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 02 jan 2018, 09:40

i to sarkazam koji bi i sheldon skontao iz prve:-)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.