Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Budi džentlmen, profesionalac i kolega -ogradi se od ovog ljigavog lobija. Zar si toliko očajan u borbi protiv jednog Roberta?!
1946
da li ste nasli momci rezervne domovine,vidim da to zelite....spremite aparate....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma bice Osim sigurno sad, ova kampanja koju vodi nema nikakvog smisla, toliko sugav nacin da dodje do pozicije selektora.
za koga sad navijas,srbiju ?Vucevich je napisao/la:Ma bice Osim sigurno sad, ova kampanja koju vodi nema nikakvog smisla, toliko sugav nacin da dodje do pozicije selektora.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Uvijek sam naravno za moju domovinu Bosnu i Hercegovinu, za razliku od zeljovca koji bi prestali pratiti reprezentaciju kad Osim ne bi bio selektor. Ovo je kod velika vecina "Manijaka" samo radi licne satisfakcije da "njihov" vodi reprezentaciju, a najmanja briga im je zapravo za uspjeh reprezentacije.delinjo je napisao/la:za koga sad navijas,srbiju ?Vucevich je napisao/la:Ma bice Osim sigurno sad, ova kampanja koju vodi nema nikakvog smisla, toliko sugav nacin da dodje do pozicije selektora.
Nisam Safeta osjećao Pitarom kao selektorom, sve dok Mehmed nije sjeo za kormilo.
Povedi nas brko.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Morž je toliko dobar trener da ni u bih ne moze dobiti angazman
koja komedija, strasni su...boki i onaj culic su definitivno najjaci, ta dvojica i nekoliko njih sa ovog foruma ne bi zdravi prezivjeli poraz u cetvrtak:-)Zukanovic je napisao/la:Ovo je za mene hit
""Samo sedam godina nakon rata FK Željezničar pod vodstvom Amara Osima je sa najmanjim budžetom u Europi dogurao do trećeg pretkola Lige Šampiona i najveće ikad bh. klupske predstave protiv Newcastlea. Željo je te sezone umalo i prezimio u tadašnjem Kupu UEFA kada je knap ispao od Malage. Čak 23 godine nakon rata nijedan drugi bh. klub nije uspio napraviti tako kvalitetan europski nastup iako je UEFA kasnije olkašala put bh. klubovima."
I sta je Kiev isto 3 pretkolo ko Newcastle ? ili 2 puta igrali kup uefa protiv Besiktas i Basela? ili Playoff protiv Gladbach? Ne Newcastle nakon 23 godina.
"najmanjim budžetom"
sta kaze 'umalo prezimio u evropi', pa debilu jedan, ta se fraza koristi za one koji prodju grupu i docekaju drugu fazu takmicenja u proljece.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Aj dajte nam amara necemo li biti prvaci evrope, jer nakon ovih clanaka i najava ja nista manje ne ocekujem
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
mene ce zadovoljiti neko 1/4 finale evropskog i drugi krug svjetskog...sve ispod toga je neuspjeh.JavierBosnia je napisao/la:Aj dajte nam amara necemo li biti prvaci evrope, jer nakon ovih clanaka i najava ja nista manje ne ocekujem
Bakire, povedi nas do trofeja 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vala kad je Južna Koreja mogla igrati utakmicu za treće mjesto, onda sigurno možemo i mi do toga dogurati pod Amarovom dirigentskom palicom.JavierBosnia je napisao/la:Aj dajte nam amara necemo li biti prvaci evrope, jer nakon ovih clanaka i najava ja nista manje ne ocekujem
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kakvo 1/4 finale prijatelju? Mislim da si nas teško precjenio, nismo ni blizu toliko dobri da očekujemo neko 1/4 finale. Neki ljudi još misle da smo u 2014 kad smo imali Lulića, Misimovića, Bešića u vrhunskoj formi, Mujdžu (jedinog pravog desnog beka), Spahića... teško pada ali više nismo ni blizu tog nivoa. Nama lijevo krilo igra u drugoj Bundesligi, desno krilo uopšte ne igra (Hajrović) ili je nevidljiv u repki (Višća). Nemamo desnog beka, nemamo desetku, slab štoperski par, trenutno nijednog prosječnog veznog igrača da igra u paru sa Pjanićem (Jajalo i Cimirot su katastrofa), da ne idem dalje. Nama je i sam plasman na prvenstvo premija, ko god da bio trener.babino je napisao/la:mene ce zadovoljiti neko 1/4 finale evropskog i drugi krug svjetskog...sve ispod toga je neuspjeh.JavierBosnia je napisao/la:Aj dajte nam amara necemo li biti prvaci evrope, jer nakon ovih clanaka i najava ja nista manje ne ocekujem
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 02 jan 2018, 03:27, ukupno mijenjano 1 put.
yebi ga vucevichu:-)
Umalo preljetiobabino je napisao/la:sta kaze 'umalo prezimio u evropi', pa debilu jedan, ta se fraza koristi za one koji prodju grupu i docekaju drugu fazu takmicenja u proljece.
Kod nas kao po obicaju, pretjerivanje, i to debelo. Ako su vjerne pristalice Amara uvjerene da je on najbolja solucija, čemu onda ovakva kampanja, opšta mobilizacija, na sva zvona galama da je on pravi izbor, mozda on to i bude, ali niko ne moze garantovano reci da je Prosinecki promasaj, prema tome ko god bude izabran treba da dobije maksimalnu podršku javnosti i to je sve.
Bitni su razvoj i afirmacija PL, rezultati reprezentacuje su manje bitni.JavierBosnia je napisao/la:Aj dajte nam amara necemo li biti prvaci evrope, jer nakon ovih clanaka i najava ja nista manje ne ocekujem
Tako bi trebalo biti. To se zove postavljanje temelja.DrFilgud je napisao/la:Bitni su razvoj i afirmacija PL, rezultati reprezentacuje su manje bitni.JavierBosnia je napisao/la:Aj dajte nam amara necemo li biti prvaci evrope, jer nakon ovih clanaka i najava ja nista manje ne ocekujem
Uostalom, reprezentacija je uglavnom, uz sve sto je u nju ulozeno, bila izvor frustracija. Jedno izboreno takmicenje za 25 godina je nula.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- Bazinga12345
- Kontakt:
Sarkazam Vuče.Vucevich je napisao/la:Kakvo 1/4 finale prijatelju? Mislim da si nas teško precjenio, nismo ni blizu toliko dobri da očekujemo neko 1/4 finale. Neki ljudi još misle da smo u 2014 kad smo imali Lulića, Misimovića, Bešića u vrhunskoj formi, Mujdžu (jedinog pravog desnog beka), Spahića... teško pada ali više nismo ni blizu tog nivoa. Nama lijevo krilo igra u drugoj Bundesligi, desno krilo uopšte ne igra (Hajrović) ili je nevidljiv u repki (Višća). Nemamo desnog beka, nemamo desetku, slab štoperski par, trenutno nijednog prosječnog veznog igrača da igra u paru sa Pjanićem (Jajalo i Cimirot su katastrofa), da ne idem dalje. Nama je i sam plasman na prvenstvo premija, ko god da bio trener.babino je napisao/la: mene ce zadovoljiti neko 1/4 finale evropskog i drugi krug svjetskog...sve ispod toga je neuspjeh.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
i to sarkazam koji bi i sheldon skontao iz prve:-)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.