Mislim da hoće, jer imaju ugovor još dvije sezone...Android je napisao/la:Ako Szolnok bude zadnji,hoce li oni opet igrati sljedecu sezonu?
HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
ili ce pauzirat jednu godinu ili ce nastavit igrat.uglavnom siroki ako bude pretposljednji nece ispast.SBNo1 je napisao/la:Mislim da hoće, jer imaju ugovor još dvije sezone...Android je napisao/la:Ako Szolnok bude zadnji,hoce li oni opet igrati sljedecu sezonu?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- Barney Stinson
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hahahahahahaah okrutan siŠB_Fidelis je napisao/la:

- eric_cantona
- Kontakt:
hahahahahhaha 

U slučaju istog broja pobjeda jel se gleda međusobni skor. Ako je tako onda ima nade.
e jesi me nasaoŠB_Fidelis je napisao/la:

Pobjeda protiv Capljine 83-68
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
da, gleda se..brzi je napisao/la:U slučaju istog broja pobjeda jel se gleda međusobni skor. Ako je tako onda ima nade.
ako budemo predzadnji najvjerojatnije nitko neće ispast ili će pauzirat Mađari jednu sezonu..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
citiram sam sebe....Kevin je napisao/la:da, gleda se..brzi je napisao/la:U slučaju istog broja pobjeda jel se gleda međusobni skor. Ako je tako onda ima nade.
ako budemo predzadnji najvjerojatnije nitko neće ispast ili će pauzirat Mađari jednu sezonu..
100% ako szolnoki ili mzt budu zadnji ne ispada nitko, znači Široki samo mora biti 13.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Sportfanatik
- Kontakt:
Giga otišao u Šibenku
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Partizan stize bez najboljeg igraca Lucica
,nadam se punoj dvorani i pobjedi

HRHB
HRHB
Pobjedaaaa

Neznam sta bih napisao,pucam od srece,atmosfera odlicna,svaki igrac je odlicno odigrao,a ova dva Amera su pun pogodak
HRHB
HRHB
Svaka čast Široki! S ovim crncima ćete malo pomrsiti račune Igokei u borbi za titulu u BiH šampionatu. U svakom slučaju želim vam opstanak u ABA ligi, to je najbitnije. 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koju poslugu porati ???
Samo cu rec ovo je Široki
Primjetio sam i gošće s foruma ,nadam se da je bilo ugodno,da vas je domacin dobro ugostio ,dodite nam opet
Samo cu rec ovo je Široki
Primjetio sam i gošće s foruma ,nadam se da je bilo ugodno,da vas je domacin dobro ugostio ,dodite nam opet
Siroki opet ub'o s Crnima...
Freeman vidi se da jos nije spreman u potpunosti, nije igrao gore...
Partizan nedostojan protivnik cijelo vrijeme, slucajno su se vratili onom serijom kad su gubili 36:22. Dule je to poslije i priznao na konferenciji za stampu...
Inace, prijem kao i uvijek fantastican. Gospodski, valjda sam to zasluzio kao i posebno mjesto u lozi na utakmici sa Partizanom

Freeman vidi se da jos nije spreman u potpunosti, nije igrao gore...
Partizan nedostojan protivnik cijelo vrijeme, slucajno su se vratili onom serijom kad su gubili 36:22. Dule je to poslije i priznao na konferenciji za stampu...
Inace, prijem kao i uvijek fantastican. Gospodski, valjda sam to zasluzio kao i posebno mjesto u lozi na utakmici sa Partizanom

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.