Mogu zamislitAdinjo je napisao/la:Jao koja ce perverzija biti u Torinu.![]()
FORZA JUVE!!!!!!

Pored kuce, ulazem i vikendicu za "nas" prolaz dalje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Mogu zamislitAdinjo je napisao/la:Jao koja ce perverzija biti u Torinu.![]()
FORZA JUVE!!!!!!
JameS je napisao/la:Rz88 je napisao/la:@Pipita
Nemoj moje ime stavljati u svoja usta. I opet ti lijepo kazem, okani se ove teme ako neces nista mudro napisati. Idi gledaj svoje manekene sa Bernabeau. Sada lagano prohodaj.
Jao , koliko samo djece na ovom forumu, sta se ovo desava, umjesto lijepog i normalnog razgovora , dodju neki pacenici kojima je u cilju samo da dizu tenzije , te ne znaju opcu kulturu normalnog ponasanja. Nisu culi za rijec postovanje prema ostalima. Zaista sramotno, Na sto ovaj forum padne radi takvih likova.
Dok sam ovo pisao imao sam problema sa tastaturom, pa nisam mogao koristiti neka slova.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sva sreca nisi jediniRz88 je napisao/la:@Pipita
Nemoj moje ime stavljati u svoja usta. I opet ti lijepo kazem, okani se ove teme ako neces nista mudro napisati. Idi gledaj svoje manekene sa Bernabeau. Sada lagano prohodaj.
Jao , koliko samo djece na ovom forumu, sta se ovo desava, umjesto lijepog i normalnog razgovora , dodju neki pacenici kojima je u cilju samo da dizu tenzije , te ne znaju opcu kulturu normalnog ponasanja. Nisu culi za rijec postovanje prema ostalima. Zaista sramotno, Na sto ovaj forum padne radi takvih likova.
Dok sam ovo pisao imao sam problema sa tastaturom, pa nisam mogao koristiti neka slova.
nikad mirnijiTrasimaco je napisao/la:Ja znam da cu vrlo mirno docekati zadnje kolo, a ti?secer je napisao/la:neka, svoj ti poso i gledaj kako cete oprati sramotu zvanu besiktas![]()
sto se tice sredine pa tu je pranja![]()
![]()
![]()
Rekao sam fino sta im fali. Ako se ti u Pranjica uzdas, onda cu ja imati razloga da jos cesce dolazim ovdje.![]()
secer je napisao/la:nikad mirnijiTrasimaco je napisao/la:Ja znam da cu vrlo mirno docekati zadnje kolo, a ti?secer je napisao/la:neka, svoj ti poso i gledaj kako cete oprati sramotu zvanu besiktas![]()
sto se tice sredine pa tu je pranja![]()
![]()
![]()
Rekao sam fino sta im fali. Ako se ti u Pranjica uzdas, onda cu ja imati razloga da jos cesce dolazim ovdje.![]()
![]()
jos ak bi u 1/4 finalu dobili vas...treci bajram![]()
ne postoji moronuPipita je napisao/la:dogodine u intertoto kup ako jos uvijek postoji
onda necete nigdjerob do bagro je napisao/la:ne postoji moronuPipita je napisao/la:dogodine u intertoto kup ako jos uvijek postoji
hoće u 2.bundesicuPipita je napisao/la:onda necete nigdjerob do bagro je napisao/la:ne postoji moronuPipita je napisao/la:dogodine u intertoto kup ako jos uvijek postoji
ako odu u cvajtu...ja prestajem navijat za Bayern...pa mi onda prva ljubav postaje AlcoronPipita je napisao/la:onda necete nigdjerob do bagro je napisao/la:ne postoji moronuPipita je napisao/la:dogodine u intertoto kup ako jos uvijek postoji
barem ćeš tada moć proslavit pobjedu nad nekim velikim klubom a ovako ostaju sjećanjarob do bagro je napisao/la:ako odu u cvajtu...ja prestajem navijat za Bayern...pa mi onda prva ljubav postaje AlcoronPipita je napisao/la:onda necete nigdjerob do bagro je napisao/la: ne postoji moronu
Yes, sada cemu biti oduzeta duznost davanja otkaza trener/u/imaRz88 je napisao/la:I Uli je zvanično predsjednik.
Na isti dan Uli preuzeo duznost preCednika,a geronimo postao moderator,vi mozda mislite da je to slucajnost,ali NIJEgeronimo je napisao/la:Yes, sada cemu biti oduzeta duznost davanja otkaza trener/u/imaRz88 je napisao/la:I Uli je zvanično predsjednik.a tu je najvise uzivao, nas vrli menadzer
![]()
Nedavno je Kaizer rekao, da je najveca graska koju su on i ostatak ekipe napravili...smjenjivanje Otta Rehhagela. Naravno, Uli se nije slozio sa ovom Franzovom kontatacijom, vec navodio samo njemu znane razloge, tj. vodu na svoj mlin.
Sanse postoje da se do odlucujuceg meca u Torinu, vrati duo Ribery i RobbenEh, tek onda povecajem zalog za "nas" uspjeh
otac ga njegov(mislim na ulijeresa a ne na tebe gero) pa i supermen spava u pidzami sa ulijevim likomgeronimo je napisao/la:Yes, sada cemu biti oduzeta duznost davanja otkaza trener/u/imaRz88 je napisao/la:I Uli je zvanično predsjednik.a tu je najvise uzivao, nas vrli menadzer
![]()
Nedavno je Kaizer rekao, da je najveca graska koju su on i ostatak ekipe napravili...smjenjivanje Otta Rehhagela. Naravno, Uli se nije slozio sa ovom Franzovom kontatacijom, vec navodio samo njemu znane razloge, tj. vodu na svoj mlin.
Sanse postoje da se do odlucujuceg meca u Torinu, vrati duo Ribery i RobbenEh, tek onda povecajem zalog za "nas" uspjeh
Naravno da nije. Bayernov lobi je izrazito jak na ovom forumu, hahahabistrikboy je napisao/la:Na isti dan Uli preuzeo duznost preCednika,a geronimo postao moderator,vi mozda mislite da je to slucajnost,ali NIJEgeronimo je napisao/la:Yes, sada cemu biti oduzeta duznost davanja otkaza trener/u/imaRz88 je napisao/la:I Uli je zvanično predsjednik.a tu je najvise uzivao, nas vrli menadzer
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.