Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la harishp » 26 nov 2011, 01:12

panties je napisao/la:
baboitata je napisao/la:Na Begovica ne treba vise racunati, ne mozes se osloniti na golmana koji ne brani u svom klubu. Bolje je uzeti nekoga iz kantonalne lige ( a kamoli zmaja Sehica koji je medju prva tri golmana Turske - broj jedan je naravno Keno) koji redovno brani nego Begovica. Asmire, vidi ti je li kasno da se vratis u Kanadu, ne trebas nam vise posle one blamaze protiv Portugala kada su te busili kako i odakle su htjeli.
totalno.
djaba sto je ostalhih 10 igraca bilo na nivou, kad je asmir sve uprskao!
Polako tek je poceo ima jos vremena da.......................................................................opet uprska.
Samo ako su Keni spocitavali da ponekad ne brani u klubu,ili Sehicu,kako je krenulo ni ovaj trenutno prve ekipe nece vidjeti.a klupa je svagdje ista,to jest ne igras kako god okrenes.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sheringham
Kontakt:

Post Postao/la sheringham » 26 nov 2011, 01:50

Kad doktora nema umobolni kolo vode...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 nov 2011, 02:05

harishp je napisao/la:
panties je napisao/la:
baboitata je napisao/la:Na Begovica ne treba vise racunati, ne mozes se osloniti na golmana koji ne brani u svom klubu. Bolje je uzeti nekoga iz kantonalne lige ( a kamoli zmaja Sehica koji je medju prva tri golmana Turske - broj jedan je naravno Keno) koji redovno brani nego Begovica. Asmire, vidi ti je li kasno da se vratis u Kanadu, ne trebas nam vise posle one blamaze protiv Portugala kada su te busili kako i odakle su htjeli.
totalno.
djaba sto je ostalhih 10 igraca bilo na nivou, kad je asmir sve uprskao!
Polako tek je poceo ima jos vremena da.......................................................................opet uprska.
Samo ako su Keni spocitavali da ponekad ne brani u klubu,ili Sehicu,kako je krenulo ni ovaj trenutno prve ekipe nece vidjeti.a klupa je svagdje ista,to jest ne igras kako god okrenes.
Igra li Supic?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 26 nov 2011, 02:11

Vratice se Beg, bio je na mnogim iskusenjima pa je uspio, i sada ce u to sam siguran.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 nov 2011, 02:36

Cartman je napisao/la: Igra li Supic?
Nezamjenjiv,opet ce izgleda Zenica da dobije svog asa iz Gackog .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 26 nov 2011, 06:05

Tjerajte vi šegu sa Supićem. Pa mogao je i on protiv Turaka fasovati šest komada i da zaključimo da nije ni za jedan kriv.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 nov 2011, 09:17

@Šaban,

Nek' je tvoj idol Spahić dobar. :mrgreen: Ne znam čemu trollovanje teme?! Mog'o bi nam objasniti, a? Propagiraš neko veliko bošnjaštvo, samo da ti kažem da si na pogrešnom mjestu. Ustvari, pogrešno je što to uopće radiš, no nećemo o tome. :mrgreen: Asmir je naš najbolji golman. Od osamostaljenja nismo imali boljeg (Hasagić je dobro odradio svoj posao u reprezentaciji, al' nije Asmirov kalibar). Gušo, Tolja, Mehler, Avdukić, Šehić, Dedić, Supić. Možda nekog nenamjerno izostavih. Kako god da se okrene, svi oni su slabiji od Asmira. Druga stvar je što pojedinci ovdje gledaju na Asmira kao na izdajicu i dezertera, a to (bez)uspješno sakrivaju. :mrgreen: Jbg, svako ima pravo na mišljenje, to je ta cijena demokratije. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 26 nov 2011, 13:33

Asmir klupa. Odmara ga. :roll:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 26 nov 2011, 13:37

BIHfan je napisao/la:Asmir klupa. Odmara ga. :roll:
i jos sigurno nece igrati ni u cetvrtak...
a mozda za promjenu malo on bude branio u europa ligi
Zadnja izmjena: panties, dana/u 26 nov 2011, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
...

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 26 nov 2011, 13:39

panties je napisao/la:
vidjeces da ce igrati u cet. izgleda promjenili uloge sad ovaj u premier ligi koja je bitnija a begovic europska liga :D

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 26 nov 2011, 13:40

bob je napisao/la:
panties je napisao/la:
vidjeces da ce igrati u cet. izgleda promjenili uloge sad ovaj u premier ligi koja je bitnija a begovic europska liga :D
sad ja to kontam :)
...

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 26 nov 2011, 14:16

Sorensen ce braniti vjerovatno ostatak sezone u PL, jer on hoce da igra svake sedmice zbog forme i Eura 2012, i jedino tako ce produziti ugovor, pa ga Tony Pulis mora zadovoljiti.

Asko je branio zadnju godinu, dok je Sorensen bio spreman i dosta strpljiv, pa sad je red na Asmira.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 nov 2011, 14:24

Pauk je napisao/la:Sorensen ce braniti vjerovatno ostatak sezone u PL, jer on hoce da igra svake sedmice zbog forme i Eura 2012, i jedino tako ce produziti ugovor, pa ga Tony Pulis mora zadovoljiti.

Asko je branio zadnju godinu, dok je Sorensen bio spreman i dosta strpljiv, pa sad je red na Asmira.
stoke ima skoro najbolji golmanski tandem u ligi i normalno je bilo da ce doci vrijeme da i asmir preseli na klupu... sorensen nije neki bezvezan golman pa da je problem sto nekad dobije prednost u odnosu na asmira...
You are someone else I am still right here

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 26 nov 2011, 14:30

Sad toliko nije ni bitno za nas ko ce braniti.

Neka Asmir marljivo trenira a do septembra ce vec stati na vrata stoke-a
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 26 nov 2011, 17:24

Mislim da je Asmir zavrsio karijeru kao premijerligaski golman, vjeovatno ce ga pozajmiti negdje u nizi rang. Oduvijek sam tvrdio da on nema golmanskih kvaliteta za engleske premijer lige, nekoliko utakmica je imao srece, lopta ga pogadjala kad se i on najmanje nadao tome i to je bilo sve. Ja mu iskreno zelim srecu ali sto dalje od reprezentacije, nesto se ne mogu sjetiti golmana koji je na golu BIH primio sesticu, od kojih su bar tri bila rutinska stvar za jednog golmana iz bosanske lige a kamoli jednog Kenu, Sehu...Putuj Igumane, ne pitaj za manastir.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 nov 2011, 17:36

baboitata je napisao/la:Mislim da je Asmir zavrsio karijeru kao premijerligaski golman, vjeovatno ce ga pozajmiti negdje u nizi rang. Oduvijek sam tvrdio da on nema golmanskih kvaliteta za engleske premijer lige, nekoliko utakmica je imao srece, lopta ga pogadjala kad se i on najmanje nadao tome i to je bilo sve. Ja mu iskreno zelim srecu ali sto dalje od reprezentacije, nesto se ne mogu sjetiti golmana koji je na golu BIH primio sesticu, od kojih su bar tri bila rutinska stvar za jednog golmana iz bosanske lige a kamoli jednog Kenu, Sehu...Putuj Igumane, ne pitaj za manastir.
Ma ja, cista slucajnost je sto igra u EPL, sto je branio sve protiv jednog Liverpoola, Chelsea ... To Begovic izgleda magnet za lopte, pa ga svaka slucajno nabija :lol: .
Ako je tako, Avdukica na gol reprezentacije, ipak je on najprespektivniji, jer je po nekima Keno ''invalid'', a Begovic ''amater''.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 26 nov 2011, 17:45

baboitata je napisao/la:Mislim da je Asmir zavrsio karijeru kao premijerligaski golman, vjeovatno ce ga pozajmiti negdje u nizi rang. Oduvijek sam tvrdio da on nema golmanskih kvaliteta za engleske premijer lige, nekoliko utakmica je imao srece, lopta ga pogadjala kad se i on najmanje nadao tome i to je bilo sve. Ja mu iskreno zelim srecu ali sto dalje od reprezentacije, nesto se ne mogu sjetiti golmana koji je na golu BIH primio sesticu, od kojih su bar tri bila rutinska stvar za jednog golmana iz bosanske lige a kamoli jednog Kenu, Sehu...Putuj Igumane, ne pitaj za manastir.
e kakav si ti navijac nase reprezentacije? ovo te najozbiljnije pitam.

kad jedva cekas da popljujes nekog igraca?

ne mos poredit tursku i englesku ligu. to prvo i osnovno.
...

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 26 nov 2011, 17:48

majestic24 je napisao/la:Sad toliko nije ni bitno za nas ko ce braniti.

Neka Asmir marljivo trenira a do septembra ce vec stati na vrata stoke-a
+1
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 26 nov 2011, 17:52

Stop dječurliji na forumu.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 nov 2011, 18:50

Pozajmice ga Stoke u Zelju pa ce odjednom preko noci postat vrhunski golman. Jeli tako? :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Zglavkar i 27 gostiju.