ja predlazem onda da drina igra ove godine u ligi prvaka da osvijetli obraz bosansko hercegovackog fudbala...drinin vuk je napisao/la:Ја се не $ $,ја се $ $ - у " " ?, јер $ " попут ?,$ " ? " ' $!![]()
А о ' - $ $ "!![]()
О " -,јер & је ? онај ? " за 40 " " $.....$ не " % " ? $ $ 50 " " ? & &,а & ? ? / за % $ $ у &.....
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Misliš da ne možemo pobijediti ?Buddy je napisao/la:mozes se samo nadatComyZV je napisao/la:tanzla je napisao/la:Kad se igra utakmica protiv Drine? Bezveze su nam price da je Drina karna i da nije dobra provjera. Jaci su znatno nego prosle polusezone, a meni je i draze da nas testiraju nasi premijerligasi.
Tebi druže sve čestitke,na realnosti...2-1 ste dobili...Dali ste gol iz penala a zatim iz prekida...Sve u svemu pobjeda vaša,a u Zvorniku nadam se našoj pobjedi
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
Smjesan da smjesni ne mozes biti.drinin vuk je napisao/la:Ја се не $ $,ја се $ $ - у " " ?, јер $ " попут ?,$ " ? " ' $!![]()
А о ' - $ $ "!![]()
О " -,јер & је ? онај ? " за 40 " " $.....$ не " % " ? $ $ 50 " " ? & &,а & ? ? / за % $ $ у &.....
p.s. Ja se sjecam tvojih postova na latinici, sad kontas ti mangup sto si poceo na cirilici

Mes Que Un Club
mozes se samo nadatComyZV je napisao/la:Buddy je napisao/la:Kad se igra utakmica protiv Drine? Bezveze su nam price da je Drina karna i da nije dobra provjera. Jaci su znatno nego prosle polusezone, a meni je i draze da nas testiraju nasi premijerligasi.
Tebi druže sve čestitke,na realnosti...2-1 ste dobili...Dali ste gol iz penala a zatim iz prekida...Sve u svemu pobjeda vaša,a u Zvorniku nadam se našoj pobjedi

Misliš da ne možemo pobijediti ?[/quote]
Normalno

Da ti se ne bih pravdao odgovorit ću ti pitanjem. Koliko bi tvoja VELIKA Drina odigrala protiv slabog Hapoela ??? Budi realan, tek ste ušli u "premijer ligu" i vi nešto glumite. Budi realan !drinin vuk je napisao/la:Ја се не $ $,ја се $ $ - у " " ?, јер $ " попут ?,$ " ? " ' $!![]()
А о ' - $ $ "!![]()
G R B A V I C A 2
Misliš da ne možemo pobijediti ?[/quote]Buddy je napisao/la:mozes se samo nadatComyZV je napisao/la:Buddy je napisao/la:Kad se igra utakmica protiv Drine? Bezveze su nam price da je Drina karna i da nije dobra provjera. Jaci su znatno nego prosle polusezone, a meni je i draze da nas testiraju nasi premijerligasi.
Normalno

Jedino ako se savez i ostali ne ''uključe'' u utakmicu...onda ćemo izgubiti...
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
Ne treba nama savez da pobijedimo Drinu, kao sto ne treba da pobijedimo bilo koga u ovoj ligi. Isto tako se moze desiti da izgubimo od bilo koga. To valjda i jest car fudbala. Lopta je okrugla, ring any bell ? 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Tek usli i akBgda odmah ce ispasti.Baby je napisao/la:Da ti se ne bih pravdao odgovorit ću ti pitanjem. Koliko bi tvoja VELIKA Drina odigrala protiv slabog Hapoela ??? Budi realan, tek ste ušli u "premijer ligu" i vi nešto glumite. Budi realan !drinin vuk je napisao/la:Ја се не $ $,ја се $ $ - у " " ?, јер $ " попут ?,$ " ? " ' $!![]()
А о ' - $ $ "!![]()
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
I u jogurt treba puhati.tanzla je napisao/la:Ne treba nama savez da pobijedimo Drinu, kao sto ne treba da pobijedimo bilo koga u ovoj ligi. Isto tako se moze desiti da izgubimo od bilo koga. To valjda i jest car fudbala. Lopta je okrugla, ring any bell ?

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Najpametnija.ellaxaz je napisao/la:I u jogurt treba puhati.tanzla je napisao/la:Ne treba nama savez da pobijedimo Drinu, kao sto ne treba da pobijedimo bilo koga u ovoj ligi. Isto tako se moze desiti da izgubimo od bilo koga. To valjda i jest car fudbala. Lopta je okrugla, ring any bell ?![]()

Manje glava boli.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Nećete nas valjda pobijediti u Zvorniku.drinin vuk je napisao/la:Ја се не $ $,ја се $ $ - у " " ?, јер $ " попут ?,$ " ? " ' $!![]()
А о ' - $ $ "!![]()

Prvih 11 protiv Olimpika ...

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Sve znas osim napada. UOSTALOM AMAR ZNA!ellaxaz je napisao/la:Prvih 11 protiv Olimpika ...![]()
Pa on vam je došao ljetos ako se nevaram a ne sadellaxaz je napisao/la:Ovaj mali Nikolić se ne šali.
Mogao bi i on biti naše "zimsko pojačanje".
To mi nešto zvuči poznato, tako su vaše komšije govorile pred utakmicu na Koševu a i vi ste prije ove utakmice najavljivali da će te dati petardu i tako to ali eto dali ste iz prekida golove.Baby je napisao/la:Nemoj se nadati, jer ipak MI SMO ŽELJEZNIČAR !ComyZV je napisao/la:tanzla je napisao/la:Kad se igra utakmica protiv Drine? Bezveze su nam price da je Drina karna i da nije dobra provjera. Jaci su znatno nego prosle polusezone, a meni je i draze da nas testiraju nasi premijerligasi.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Pa on vam je došao ljetos ako se nevaram a ne sadB o X je napisao/la:ellaxaz je napisao/la:Ovaj mali Nikolić se ne šali.
stavio je pod navodnike, citaj malo bolje, otkrovljenje sezone, ne misli se bukvalno ovogodisnje pojacanje

Za zivot cijeli!
želim vam svu sreću sa njimThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Pa on vam je došao ljetos ako se nevaram a ne sadB o X je napisao/la:ellaxaz je napisao/la:Ovaj mali Nikolić se ne šali.
stavio je pod navodnike, citaj malo bolje, otkrovljenje sezone, ne misli se bukvalno ovogodisnje pojacanje

- Capt_Billy
- Kontakt:
Slusaj pasa, nas su savez i sudije jabela 5 godina, a jos smo bili totalno razoren klub tih prokletih 5 god. Doslo je vrijeme, kada se samo sa normalnim radom i normalnim nogometom moze nesto vise napraviti. Bar koliko Amara poznajem, nikada to sebi ne bi dopustio. Dacu ti primjer, utakmice u Sirokom 2003 kada smo izgubili titulu u zadnjem kolu a bilo nas je 4.000 dole. A ta se tekma mogla komotno kupiti. Ali ne i normalno pobijediti!!! Svati da mi mozemo pobijediti vas kuci isto kao sto vi mozete nas na Grbavici, bar sto se Zelje tice. A ako tako zelis pricati, govori za Sarajevo jer oni to rade. Cak i Borac, Zrinjski, Siroki.B su se ostavili vise tih namjestanja jer su vidjeli da se tako u Evropi ne moze nista uraditi.Misliš da ne možemo pobijediti ? NormalnoJedino ako se savez i ostali ne ''uključe'' u utakmicu...onda ćemo izgubiti...
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Mislim da je suviše prerano pričati o tome ko će pobjediti treba proći bar dva kola da vidimo na čumu nam stoje ekipe pa onda ocjeniti, ova utakmica nije realan pokazatelj stanja jer Vojvodić u drugom poluvremenu uvijek ubaci drugi tim a nesumnjam da to radi i Osim.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Zanima me da li ce iko od forumasa ici na plavo vece?
Zavrsene su i pripreme i mislim da sad samo treba polako i bez euforije uci u nastavak prvenstva...sada svi ocekuju nesto kao prosle godine ali samo polako sabur i bit ce to kako treba...izlazak u europu bi bio nesto s cim bi svi trebali biti zadovoljni
Zavrsene su i pripreme i mislim da sad samo treba polako i bez euforije uci u nastavak prvenstva...sada svi ocekuju nesto kao prosle godine ali samo polako sabur i bit ce to kako treba...izlazak u europu bi bio nesto s cim bi svi trebali biti zadovoljni

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ja vam rekoh da bura dolazi
teska vremena vam predstoje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 62 gosta.