Dje Simin Hanjovanmaksimovic je napisao/la:BH timovi koji su uspjesniji od Slobode:PitarBordo je napisao/la:To uvezalo jednu dobru polusezonu, to konta već tradiciju ima... A imamo ekipa u četvrtoj ligi koji su trofejniji od njih... Kud ih karinđa onaj njihov ne znaju ni da l' su pošli ni da l' su došli.
Zeljeznicar, Sarajevo, Zrinjski, Siroki Brijeg, Olimpik, Radnik, Celik (premijer liga bih)
Velez, Borac, Bosna, Orasje, Slavija (druge lige bih)
Brotnjo, Leotar, Modrica (trece lige bih)
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Kako mislis opet? Nikad se oni oporaviti nece od one svima znane, a njima svojstvene bolesti.GradKamena1 je napisao/la:Izgleda da je Pitare opet uzela stara bolest

Eno, rekose i Saric trazio povecanje plate za 70%.

Halo ba knjizevnik, sta bi ?PitarBordo je napisao/la:Još jedan krajnje dosadan komentar. Al' dobro, kad ti klub u evropu ide svake pete prestupne u prosjeku, onda je jasno ponašanje. Nemoj samo sad i ti ko Skver nešto još gluplje izvaliti, ovo nisu PL Prepucavanja ionako.
🔴⚫️
- PitarBordo
- Kontakt:
Nemoj da si se zaljubio u mene sad... Sad ćeš me to pratiti po forumu je l'? Nisam ti ja od te sorte.Skver je napisao/la:Halo ba knjizevnik, sta bi ?PitarBordo je napisao/la:Još jedan krajnje dosadan komentar. Al' dobro, kad ti klub u evropu ide svake pete prestupne u prosjeku, onda je jasno ponašanje. Nemoj samo sad i ti ko Skver nešto još gluplje izvaliti, ovo nisu PL Prepucavanja ionako.

Samo Saraj'vo.
Pa ti si lektor na forumu, a ovo bas bode oci, ovo je i za one iz osnovne skole za popravni.....PitarBordo je napisao/la:
Nemoj da si se zaljubio u mene sad... Sad ćeš me to pratiti po forumu je l'? Nisam ti ja od te sorte.
🔴⚫️
Pa Evropa jeste normirano ako na to misliš, on je pogriješio samo početno slovo, ali omakne se čovjeku.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Omakne se SDA botovima 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Zasto se Tuzlaci furaju da nekog dotice stanje u njihovom klubu, odlazak ili ostanak Husica i tako te neke stvari vezane za najnetrofejnili klub na svijetu?!
- PitarBordo
- Kontakt:
Naljutit ću se hazmirami.MortemHz je napisao/la:Omakne se SDA botovima

Samo Saraj'vo.
- amazon
- Kontakt:
Ne znam kako ovi navijaci klubova imaju obraza pisati o SLobodi, kad im je taj klub za sezonu zabio 10 golova. Onda levat dode ismijava satro nesto.Kakvi pacijenti, tj misevi, izasli iz rupa. nazad u rupe miseve, pustite ljude na miru.Gledaj ovih svemiraca pitarcica, liga prvaka, najjaci, 0 maraka dugovi a otisli u Hotonj na turnir.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
Ekipa sa najmanje kartona i najboljom fer igrom igrala mesarski ? Ubij seHeraklitMracni je napisao/la:Sto moj stari kaze : dok je musemic u slobodi , sloboda nece vidjet trofeja ... i ako sam pitar al lik je katastrofa , samo sto ste mesarski igrali imali ste rezultat kad su sudije to posle sankcionisat onda je i rezultat nestao ...
- amazon
- Kontakt:
Pitari su opcenito najveci misevi. Kad su ih ljudi trpali ko malu djecu, nijednog nije bilo. Sad fol, on sukaju tuzlacima. Kakvi paraziti i posebna sorta.
to se kod nas u raji kaze supak meraklije.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
23.7.2016 pocinje Liga 12 !?
A taj lik sto je katastrofa ima osvojenu titulu sa Sarajevom i kao igrac i kao trener......reci ocu nek se stidi, dobro je pa makar znas recenicu poceti sa velikim slovom.....NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ekipa sa najmanje kartona i najboljom fer igrom igrala mesarski ? Ubij seHeraklitMracni je napisao/la:Sto moj stari kaze : dok je musemic u slobodi , sloboda nece vidjet trofeja ... i ako sam pitar al lik je katastrofa , samo sto ste mesarski igrali imali ste rezultat kad su sudije to posle sankcionisat onda je i rezultat nestao ...

🔴⚫️
**** ih na dva fronta, jos ne mogu da se dozovu. Divoviamazon je napisao/la:Pitari su opcenito najveci misevi. Kad su ih ljudi trpali ko malu djecu, nijednog nije bilo. Sad fol, on sukaju tuzlacima. Kakvi paraziti i posebna sorta.to se kod nas u raji kaze supak meraklije.

Niko, niko, samo Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
eto u napadu smo vec jaci nego prosle godine..idemo dalje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
HeraklitMracni je napisao/la:samo sto ste mesarski igrali imali ste rezultat kad su sudije to posle sankcionisat onda je i rezultat nestao ...

Bila bi prednost jos izrazenija da nije bilo Valjica i onih 8 kartona na Tusnju

samo Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ovdje ljudi slabo gledaju utakmice
nego mogu mislit Husrefa , sastavio je opet Karica i Krpica-ne treba njemu niko vise, na dunjaluku niko sretniji od njega
nego mogu mislit Husrefa , sastavio je opet Karica i Krpica-ne treba njemu niko vise, na dunjaluku niko sretniji od njega
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kad su to Karic i Krpic igrali zajedno ?ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ovdje ljudi slabo gledaju utakmice
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ove sezone pripazite se Sarajeva.
Amidza ih poredo,naredio a malo se i naljutio.
Dovesce Dino i ekipa koga god treba samo da se smiri.
S rogatim se bosti nemozes.
Amidza ih poredo,naredio a malo se i naljutio.
Dovesce Dino i ekipa koga god treba samo da se smiri.
S rogatim se bosti nemozes.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.