Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

nedim1993
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la nedim1993 » 22 sep 2013, 23:37

Rockefeller je napisao/la:Pa k'o što AGB reče nije svaki defanzivni veznjak visoka mrcina. Sledeća kupovina ako ne bude Lars Bender, onda Frimpong kao back up Flaminiju.
back up flaminiju je Arteta :mrgreen:
Vođa zna.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 22 sep 2013, 23:41

Za mene je on kapiten. :mrgreen:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 22 sep 2013, 23:45

i vermelen je kapiten :mrgreen:
Vođa zna.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 sep 2013, 23:46

Jel igrao Frimpong ?

:mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 22 sep 2013, 23:48

Onda smo jedini klub u svijetu koji ima dva kapitena. Jedan mora igrati, a ne bih darako u naš štoperski tandem. :P

@harry_90 nije, al' valjda hoće u budućnosti. Vjerovatno će koji put ući sa klupe. Poželio sam gledati tog ludaka. 8-)

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 22 sep 2013, 23:51

frimpong će 90% dobit šansu u srijedu kao i Bentner, gnabry, viviano vermelen, monreal jenkinson i td.
Ja bi komplet ekipu izmijenio

arnele, vermelen je prvi kapiten ba :D. Neka artete na klupi flamini je bolji trenutno a trojac ramsey jack ozil bi samo budala razbila :lol:
Vođa zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 sep 2013, 23:52

Zar nije Pero sad kapiten?
Celik!3,2,2.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 22 sep 2013, 23:54

pero je treći kapiten ? verma prvi arteta drugi pero treći sagna četvrti
Vođa zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 sep 2013, 23:55

Jest, al ja mislim da je Wenger promjenio kapitena i da to vise nije TV.
Celik!3,2,2.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 22 sep 2013, 23:55

frimpong je budala,lik je taktički 0,osim fizički snage nema trunke pameti,najbolji dokaz 2 žuta u par minuta protiv liverpoola.brzo će on **** iz kluba,dmf-a će igrat flamini i arteta.on može ove kupove lijeve igrat ili nek ide na posudbu

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 22 sep 2013, 23:58

U Arsenalu je kapiten onaj ko se prije dočepa one kapitenske trake. :mrgreen:

Do sad su bili Mertesacker i Sagna, uskoro će kapitensku traku preuzeti Arteta, a onda će je dati Vermaelenu. Ybe lud zbunjenog. :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 sep 2013, 00:00

Arteta i TV ce biti kapiteni samo u CO kupu.

Frimpong nas je tu utakmicu i drzao sam, a svi samo pamte taj crveni.
Celik!3,2,2.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 23 sep 2013, 00:02

kad wengeru kapiten ne igra pola godine u prvom sastavu i kad je bio zdrav :lol: . A za ostalo prenošenje trake su povrede glavni krivac
Vođa zna.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 23 sep 2013, 00:02

AllGunsBlazing je napisao/la: Frimpong nas je tu utakmicu i drzao sam, a svi samo pamte taj crveni.
Protiv Manua su haman svi od te, a protiv Jenkya svi od Kolna. Trebalo je dosta Drine da protekne da Jenky ovde dobije koliko toliko simpatija.

PS.
slika
Legenda, svega mi. :mrgreen:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 23 sep 2013, 00:08

walcott ima neke bolove u mišiću, pa nije valjda i on povrijeđen :?
Vođa zna.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 23 sep 2013, 00:24

nedim1993 je napisao/la:walcott ima neke bolove u mišiću, pa nije valjda i on povrijeđen :?
Sta nas briga, imamo Gnabrya, a ionako smo navikli da imamo vise povrijedjenih, nego zdravih igraca :)

Sad u kupu dati priliku ovima koji do sada nisu puno ili uopste igrali. Cisto da se vidi na koga mozemo racunati ozbiljno do kraja sezone. Jos jedna stvar mi je zapala za oko zadnjih dana. Spominje se da je Song jako nezadovoljan u Barci i da ce u januaru zatraziti da mu se omoguci odlazak iz kluba. Sve mi nesto smrdi da bi se mogao vratiti kod nas. Flamini zaista dobro odradjuje posao na toj poziciji, ali treba vidjeti kako ce odigrati kada dodju jace utakmice. Svakako nam treba jedan mladi DMF koji ce biti buducnost kluba.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 sep 2013, 00:26

ennis je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Mozete da pisete sta hocete, ali bez igarac tipa Songa nema vama ozbiljne ekipe. Yebiga, jednostavno je tako. Sjetite se samo pratija iz pocetka prosle sezone kad je Diaby bio zdrav. Sve radilo kao sat :mrgreen:

Jel to Ozil prvi asistent lige nakon 2 utakmice? :lol: :lol: :lol: Bog fudbala! :mrgreen:
Sta rece ziv bio,pa ja sam mislio da si ti ovdje ozbiljniji forumas,malo je reci da si ovo neodmjereno napisao.
Hoces da kaze da je Arsenal neozbiljna ekipa :D
I usput garantujem ti da je Italija izbrusila Flaminija na DMF u strasno i da takav Flamini vise znaci za Arsenal u odbrani nego sto je Song znacio
Ja pricam o zavrsnici LP ili engleseke lige, kad je bitno, gdje se vi po obicaju, najslabije snalazite . Pa nisi valjda pomislio da sam napisao da je Arsenal neozbiljan klub, u bukvalnom smislu rijeci :?

Mozda ste vi svi navijaci malo pod euforijom zbog svega u zadnje vrijeme ali je jasno sa strane da je ekipa jos daleko od onoga sto bi navijaci zeljeli. Pola posla je vec odradjeno dovodjenjem Ozila, ali mene stalno grebe taj DM. Ako vi u Flaminiju vidite rjesenje, onda OK. Po meni, ni blizu...
nedim1993 je napisao/la:diaby mnogo griješi u igri i ništa nije radilo "ko sat" kao što ti kažeš :oops: , a kako je sve radilo govori i bodove koje smo osvajali ;) . ne znam šta ljudi više žele od tog "DMF" igrača, Stoke sveden na minimum minimuma i opet nekom nešto ne valja :?
E, o ovome ti govorim. Yebes Stoke! Posebno kuci! Vi bi takve ekipe trebali za dorucak jesti. Ja govorim o nivou vise.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 23 sep 2013, 00:41

svako to vidi na svoj način
stoke niko ne jede ni za doručak ni za ručak. ekipa koja će ti rado povrijedit 2 3 igrača, ekipa koja je otkinula 2 boda sitiju koji je razmontirao united.
Vođa zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 sep 2013, 01:32

Nedime nisi upravu. Njima je City otkinuo bodove. Bili su bolji protivnik u toj utakmici.
Celik!3,2,2.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 23 sep 2013, 01:36

Extra je ovo Wenger spickao.Dolazak Ozila je samo slag na tortu.
Godinama u nazad gradio je tim a odricao se najboljih igraca a mlade talente gurao u vatru i bio istrajan.Valjda je ovo nagovjestaj da Arsenal nema "potrebu" da prodaje svoje najbolje igrace kako bi njihovi gladni vlasnici bili zadovoljni.

Arsenal je jedan od najvecih Engleskih klubova i kroz citavu historiju Engleske klub je bio u vrhu.Tuzno je gledati da jedan City kupuje ono sto valja u Arsenalu.Nije problem izgubiti igraca od Reala,Barcelone,Bayerna,Juventusa ili Milana.Sramota je gledati da vjestacko-modeficirani klubovi na trzistu imaju prednost u odnosu na veliki klub.

Mislim da je najbolji potez Arsena povratak Flaminija.Igrac kojeg mnogo cjenim i siguran sam da ga povrede nisu onemogucile, on bi bio sami cream de la cream Svjetskog fudbala.Stravican je potencijal imao i velika je steta sto nismo barem djelic vidjeli od njega.
Prije svega on ce utjecati na cvrstinu Arsenala.Wenger je na vrijeme uocio da je svakoj ekipe koja zeli imati visoke domete potreban igrac sa plucima crnca i marljivosti azijata.On i Arteta ce biti tu u rotaciji iako mislim da Spanac svoje najbolje partije moze pruziti na poziciji centralnog veznog.Nije on fosna kolikom ga neki pokusavaju prikazati.Strasan igrac za rotacije i promjene taktike.On je igrac koji smiruje igru dosta dobro i pri vodstvu Arsenala a vatri na terenu on je kao as u rukavu.Da budem iskren ne bi me iznenadilo da se Arsenal vec ove godine okiti nekim od trofejom.Nema top kluba za kojeg mozemo garantovati da ce nizati veliki broj pobjeda uz igru koja je dominantna.Arsenal se nema razloga bojati Citya,Uniteda ili Chelsea.Klubovi koji uopste ne odmicu kvalitetom barem trenutno.Sva tri kluba su promjenila trenere, dok ne prodju fazu tranzicije i privikavanja njihove maximalne domete necemo saznati.Od svih trenera koji zastupaju svoje klubove najvise cjenim Wengera.Od stila igre pa sve do nejgovog odnosa sa medijima.Veliki gospodin i znalac.Preferira fudbal koji malo koji trener danas upraznjava na pozitivan nacin.Murinjo jeste Svjetska zvjezda ali taj covjek mi se gadi svojom pojavom.Pellegrinija mnogo postujem radi znanja koje posjeduje i stilom igre kojim njegove ekipe igraju.Moyes mi je nepoznanica jer je vodio Everton do sredine tabele sto vjerujem da nije neko remek djelo ako skontamo da je od spermatozoida nastao covjek.

Ovo je prilika Wengeru da pokaze ko je gazda Premiershipa.Uz igre u kontinuitetu i nabijanje ovih buranija ekipa sve je moguce.

Iako vecina misli da ja ustvari hejtam Arsenal , to nije tacno.Suprotno od toga. :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.