Rusilac je napisao/la:Haha,a bas sam samo cekao kad ce Podravka preko svojih jurisnika pustiti vijest da protiv Izraela nece igrati bratic Sven,naravno zbog "povrede".
Podravka ce zastititi svoga bratica u presudnoj utakmici od linca javnosti,jer u slucaju da ne pobijedimo njegova reprezentativna karijera bi bila zavrsena iako bi po svim bozijim zakonima Sven morao igrati upravo da nam on i njegov adzo dokazu da je on klasa,da svojim potezima rijesi utakmicu i dokaze svima da je kalibar za reprezentacije.
Kockaj se Podravka,ako bratic Sven rijesi utakmicu postajete heroji,igraj na sve ili nista,svakako ces dobiti nista ako ne pobijedis.
Ali perfidna familija zna sta radi,u slucaju poraza bice kao da Sven nikad nije ni igrao i niko ga nece spomenuti ni u kakvom negativnom kontekstu.
Kakva mafija!
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
prijatelju ovo mi je jedan od najdrazih i najanalitičnijih postova.plavipatriota je napisao/la:Prvi koji mi objasni:
-kojom logikom su Tino i Hadžić pozvani na SP,
-koji mi objasni kojom logikom Štilić ne može biti ni u 21 (samo kod papeta ovaj broj) pozvanih igrača, a troši pozive na igrače iz naše lige na koje frajer realno ne računa ( haj da zove normalan broj igrača, al zove malo, i medju njih malo zove par njih koje ne bi ubacio nikad),
-prvi koji mi objasni kojom logikom je krenuo protiv nigerije u utakmicu (ljudi napadali na našu lijevu stranu cijelu utakmicu, a mi lijevog beka nismo imali),
-prvi koji mi objasni sve ove njegove nebulozne izjave da lulić može držati cijelu lijevu stranu, da je tino zadnji vezni, da je gledao anela hadzica, nije mu se svidio, al da su mu rekli za njega, da su hajrović, ibričić i višća NAPADAČI, da ne želi da brine šta ako se džeko povrijedi,
-prvi koji mi objasni kojom logikom imaju veze klipovi njegovi iz osamdesetih iz igračkih dana sa današnjicom, jer da se time vodimo, maradona i pele bi bili najbolji treneri, a murinjo qrac od ovce,
- prvi koji mi objasni kojom logikom nije vodio ni kondicionog trenera ni psihologa na svjetsko prvenstvo,
- prvi koji mi objasni kojom logikom su ga nigerijci iznenadili brzinom i okretnošću, a radi se o crncima,
-koji mi objasni kako se smjelo krenuti na kipar sa konstatacijom "ne interesuju nas oni, nismo ih ni pogledali",
- koji mi objasni logiku izjave: ma tino je dobar igrač, al ja sam malo subjektivan što se tiče njega",
-prvi koji mi objasni kojom logikom se priča da je češka loša liga, te da se zato ne zove mahmutović, a zove se vranješ iz iste lige, a slabijeg kluba GDJE NE IGRA,
- kad mi objasni kojom logikom jedna ozbiljna ekipa može u svojoj prvoj postavi imati dva igrača iz hajduka,
- prvi koji mi objasni logiku izjava poslije meča da nema koga ubaciti, a on sklapa SKRAĆENI spisak,
- koji mi objasni kako je normalno da u kvalifikacionoj utakmici ostanemo bez stopera, pa nam stopera mora igrati igrač koji je centralni vezni, te nas to hvala bogu ne kosta previse,
-prvi koji mi objasni kako je hasagic mogao braniti ispred begovica protiv francuske, a frajer je povrijedjen dosao, pa smo izgubili izmjenu bezveze,
-prvi koji mi objasni kako se to nigdje osim kod nas nije zadržao, ma ni približno,
- onaj koji mi objasni kako nam to ne treba treći napadač,
- kako to da imamo više pozvanih golmana nego napadača,
-kako na pitanje zasto kolasinac nije igrao, za odbrambenog igrača može izjaviti: nije igrač od golova i asistencija..
-prvi koji mi objasni kako bod u izraelu može biti dobar, ako uzmemo u obzir da onda poslije nemamo više pravo na kiks nikakav, već sve moramo dobiti
-prvi koji mi objasni kako može kao selektor reprezentacije da ne prati naše igrače, već kaže da je neka utakmica bila bolja pa je on gledao tu
-prvi koji mi objasni kako može sebi dozvoljavati prepucavanja po medijima (spahic, dzeko, zukanovic, lulic, prcic, misimovic)
PRVI KOJI MI OVO SVE OBJASNI, PRUŽAM MU RUKU I ZAKLINJEM SE BEZREZERVNOJ PODRŠCI TELETU NA KLUPI!
do tad mu sve jbm!
svaka čast ovo moram kopirati kao urnek njegovih nebuloza i jada
niko pismen,obrazovan,ko se razumijem u fudbal ti nece moci naci ni jedan argumenat da te pobije.
uljepso si mi dan
MOGLO BI SE OVDJE DODATI JOS I PITANJE KVALITENOG REZERVNOG GOLMANA,TRECEG NAPADACA,ŠTOPERA,LIJEVOG BEKA,IDIOTSKE 4-4-2 FORMACIJE,KAO I SPISKA OD NAJMANJE 10 POTENCIJALNIH IGRACA KOJI SU MOGLI BITI POZVANI U REPKU DA GOSN SUSIC NIJE TELE
TELEĆA GLAVA JE FUJ
Zadnja izmjena: damirdamic72, dana/u 07 nov 2014, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
Otkricu ti samo odgovori plavom na makar 3 od 30 teza.Juventinisimo je napisao/la:A tvoj?Effenberg je napisao/la:Polozaj je kod Han Pijeska, to je valjda jasno.rishaaa je napisao/la:Ibrahime,hajd znamo da ćeš jedan dan izenada nestati... Kako doš'o tako i otiš'oSamo budi oprezan da se ne zapišeš i ne odaš položaj
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Kakva ti je ovo logika. Nema ni Hrvatska nego 1 Mandzukica a po 4 napadaca u timu. A hoce li ili ne Tankovic postati vrhunski napadac to ne znas ni ti ni ja. Cini mi se da je ove sezone po golovima vrlo blizu Dzeku. Nije na razini Dzeka i ne postoje 3-4 Evropske repke koje imaju napadaca Edinovog kalibra. Ali bi bio viSe nego dobar za klupu na kojoj nema nikog. Cak i Djuric. Tako mu je i Seferovic bio los i nije vidio interes u njemu. Ovaj ce nas junac unistiti sportski kao tsunami. Covjek ne vidi dalje od svog nosa.Sabinho je napisao/la:Bolje da ne ide. O tome pricam, Tankovic moze nadomjestiti Dzeku jednako kao ova dvojica Pjanica i Besica. Nije svaki napadac koji zabije tri gola u inostrantvu novi Dzeko nit' cemo ga tesko vise i imati ikada, u tome i jeste Edinovo znanje i velicina.dubrovnik je napisao/la:Pa nek ide kod Tankovica, Arslanagica i ostale ekipe i prica sa momcima ovaj junac. Neka napravi nesto korisno jednom za ovu repku. A ne samo stetu da joj nanosi. Cuj peh. Ovaj je ko baba Vanga. Pa negdje je izjavio da je imao osjecaj da ce se nesto lose dogoditi ako ode u Brazil. Nije mu ravan ni onaj Torabi ili kako se vec zvao. Cuj peh. Naveci peh si ti nesreco na klupi. Takav da ga ni receni Torabi ne bi mogao izlijeciti. Safet Peh zvani mislioc. Sta bi on trebao misliti. Tesko i mislit za 50 000 eura.
Sabinho je napisao/la:Njega neko moze nadomjestiti samo u omjeru u kojem moze Hadzic Besica ili Susic Pjanica. Bez svakog igraca se pokazalo da mozemo igrati ali bez Dzeke... Ti se prijavi da budes admin na onaj portal CIK, oni teze takvom senzacionalizmu.AhmoNY je napisao/la:Ova izjava za Dzeku i plasman EPmozete zamisliti koliko deprimirajuce i podcjenjivacki to djeluje na igrace jok umjesto da ih nalozi jok suptilno im porucuje da su qite od ovce.
Al to bi insan i provario ono da istovremeno prizna "JESAM I JA SAM TRENERSKI QURAC OD OVCE" nego se pravi strucnjak a osnove taktike ne zna.
Jesi dobar, NISI

- Consigliere
- Kontakt:
Meni odmah bude muka i zavrti mi se u glavi kad pomislim da nas mozda nece biti na Euru na kojem ce nastupati pola Evrope, i to u Francuskoj gdje bi bili sigurno u Top 5 ekipa po podrsci sa tribina, o euforiji ovdje kod nas da ne pricam
Posebno kad znamo sta bi to znacilo za ugled repke i hvatanje neke konstantnosti u nastupima na velikim takmicenjima.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ko misli da ja se.rem o placenim novinarima i o organizovanoj kriminalnoj grupi neka samo procita najnoviji uradak Seleskovica i njegovog opskurnog,prodanog portala koji kalja sveto ime reprezentacije.
Bojane,sa potpisom ili bez potpisa ako ne pobijedimo u Izraelu **** vam majku i tebi i tvojim poslodavcima.
Bojane,sa potpisom ili bez potpisa ako ne pobijedimo u Izraelu **** vam majku i tebi i tvojim poslodavcima.
Stid me zbog tebe.Monolog je napisao/la:Znam da od tog nema ništa, ali baš bih volio da nas Izrael uništi (recimo dva-tri gola razlike). No, želje su jedno - realnost nešto sasvim drugo. Tipujem da će jedan zalutali projektil riješiti utakmicu i da ćemo zahvaljujući njemu upisati tri boda. A ti bodovi će nam donijeti još mnogo nerviranja, jer će zahvaljujući njima Pape kupiti sebi dovoljno vremena da još više pokaže koliko (ne) umije.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
plavipatriota je napisao/la:Prvi koji mi objasni:
-kojom logikom su Tino i Hadžić pozvani na SP,
-koji mi objasni kojom logikom Štilić ne može biti ni u 21 (samo kod papeta ovaj broj) pozvanih igrača, a troši pozive na igrače iz naše lige na koje frajer realno ne računa ( haj da zove normalan broj igrača, al zove malo, i medju njih malo zove par njih koje ne bi ubacio nikad),
-prvi koji mi objasni kojom logikom je krenuo protiv nigerije u utakmicu (ljudi napadali na našu lijevu stranu cijelu utakmicu, a mi lijevog beka nismo imali),
-prvi koji mi objasni sve ove njegove nebulozne izjave da lulić može držati cijelu lijevu stranu, da je tino zadnji vezni, da je gledao anela hadzica, nije mu se svidio, al da su mu rekli za njega, da su hajrović, ibričić i višća NAPADAČI, da ne želi da brine šta ako se džeko povrijedi,
-prvi koji mi objasni kojom logikom imaju veze klipovi njegovi iz osamdesetih iz igračkih dana sa današnjicom, jer da se time vodimo, maradona i pele bi bili najbolji treneri, a murinjo qrac od ovce,
- prvi koji mi objasni kojom logikom nije vodio ni kondicionog trenera ni psihologa na svjetsko prvenstvo,
- prvi koji mi objasni kojom logikom su ga nigerijci iznenadili brzinom i okretnošću, a radi se o crncima,
-koji mi objasni kako se smjelo krenuti na kipar sa konstatacijom "ne interesuju nas oni, nismo ih ni pogledali",
- koji mi objasni logiku izjave: ma tino je dobar igrač, al ja sam malo subjektivan što se tiče njega",
-prvi koji mi objasni kojom logikom se priča da je češka loša liga, te da se zato ne zove mahmutović, a zove se vranješ iz iste lige, a slabijeg kluba GDJE NE IGRA,
- kad mi objasni kojom logikom jedna ozbiljna ekipa može u svojoj prvoj postavi imati dva igrača iz hajduka,
- prvi koji mi objasni logiku izjava poslije meča da nema koga ubaciti, a on sklapa SKRAĆENI spisak,
- koji mi objasni kako je normalno da u kvalifikacionoj utakmici ostanemo bez stopera, pa nam stopera mora igrati igrač koji je centralni vezni, te nas to hvala bogu ne kosta previse,
-prvi koji mi objasni kako je hasagic mogao braniti ispred begovica protiv francuske, a frajer je povrijedjen dosao, pa smo izgubili izmjenu bezveze,
-prvi koji mi objasni kako se to nigdje osim kod nas nije zadržao, ma ni približno,
- onaj koji mi objasni kako nam to ne treba treći napadač,
- kako to da imamo više pozvanih golmana nego napadača,
-kako na pitanje zasto kolasinac nije igrao, za odbrambenog igrača može izjaviti: nije igrač od golova i asistencija..
-prvi koji mi objasni kako bod u izraelu može biti dobar, ako uzmemo u obzir da onda poslije nemamo više pravo na kiks nikakav, već sve moramo dobiti
-prvi koji mi objasni kako može kao selektor reprezentacije da ne prati naše igrače, već kaže da je neka utakmica bila bolja pa je on gledao tu
-prvi koji mi objasni kako može sebi dozvoljavati prepucavanja po medijima (spahic, dzeko, zukanovic, lulic, prcic, misimovic)
PRVI KOJI MI OVO SVE OBJASNI, PRUŽAM MU RUKU I ZAKLINJEM SE BEZREZERVNOJ PODRŠCI TELETU NA KLUPI!
do tad mu sve jbm!
O advokati svi Safetovi, ujedinite se.
Pobijte ove teze.
Calcio, virtual, emir79, harishp, henderson, juventisimo, harisxyz, fkv2563, maxus_baksuz, ibrahim, storm_raider, adriano_leite, sabinho, elegant...
DD
To je ono sto ostane od logickog razmisljanja kad se smedj nos izvuce iz guzice zapeta kurcica.dubrovnik je napisao/la:Kakva ti je ovo logika. Nema ni Hrvatska nego 1 Mandzukica a po 4 napadaca u timu. A hoce li ili ne Tankovic postati vrhunski napadac to ne znas ni ti ni ja. Cini mi se da je ove sezone po golovima vrlo blizu Dzeku. Nije na razini Dzeka i ne postoje 3-4 Evropske repke koje imaju napadaca Edinovog kalibra. Ali bi bio viSe nego dobar za klupu na kojoj nema nikog. Cak i Djuric. Tako mu je i Seferovic bio los i nije vidio interes u njemu. Ovaj ce nas junac unistiti sportski kao tsunami. Covjek ne vidi dalje od svog nosa.Sabinho je napisao/la:Bolje da ne ide. O tome pricam, Tankovic moze nadomjestiti Dzeku jednako kao ova dvojica Pjanica i Besica. Nije svaki napadac koji zabije tri gola u inostrantvu novi Dzeko nit' cemo ga tesko vise i imati ikada, u tome i jeste Edinovo znanje i velicina.dubrovnik je napisao/la:Pa nek ide kod Tankovica, Arslanagica i ostale ekipe i prica sa momcima ovaj junac. Neka napravi nesto korisno jednom za ovu repku. A ne samo stetu da joj nanosi. Cuj peh. Ovaj je ko baba Vanga. Pa negdje je izjavio da je imao osjecaj da ce se nesto lose dogoditi ako ode u Brazil. Nije mu ravan ni onaj Torabi ili kako se vec zvao. Cuj peh. Naveci peh si ti nesreco na klupi. Takav da ga ni receni Torabi ne bi mogao izlijeciti. Safet Peh zvani mislioc. Sta bi on trebao misliti. Tesko i mislit za 50 000 eura.
Bas si dobro ovo podcrtao, kako niko nemoze znati sta moze postati od Tankovica i sl. ako se ne proba.
Sta trebamo, uraditi svi kolektivni harakiri ako se Dzeko povrijedi pod parolom nemamo 3eg napadaca?
Bogami ja ne bi ucestvovao u tom kolektivnom suicidu, prepustio bi to zapetu kurcicu i njegovim bunkerasima. Ja bi radije isprobao i pokusao napraviti 3eg napadaca, pogurao ga preko repke, da ga snimi neki klub, da malo dobije respekta kod trenera u klubu itd. Ali jbg kad kurcic tako ne razmislja. Njegova glavna fora je prodati burazovo.
E moj zapete, jadna ti majka u zemlji obecanoj...
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 07 nov 2014, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
Coronados de gloria vivamos,
emir79 je napisao/la:Stid me zbog tebe.Monolog je napisao/la:Znam da od tog nema ništa, ali baš bih volio da nas Izrael uništi (recimo dva-tri gola razlike). No, želje su jedno - realnost nešto sasvim drugo. Tipujem da će jedan zalutali projektil riješiti utakmicu i da ćemo zahvaljujući njemu upisati tri boda. A ti bodovi će nam donijeti još mnogo nerviranja, jer će zahvaljujući njima Pape kupiti sebi dovoljno vremena da još više pokaže koliko (ne) umije.

Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Ali koji je mozak taj Safet Sušić, to je nevjerovatno. Pozvao je jednog napadača jer će igrati samo s jednim i jer se radi o "samo" jednoj utakmici, bez da želi razmišljati o povredi istog, dok u isto vrijeme, pod istim uslovima zove tri golmana :green:
Na stranu što se pozivanjem samo jednog napadača potpuno taktički onesposobio da djeluje tokom utakmice u slučaju da se pojavi potreba za drugačijom taktikom.
Čovjek jednostavno svakim svojim potezom prkosi razumu, pameti i logici odjednom.
Na stranu što se pozivanjem samo jednog napadača potpuno taktički onesposobio da djeluje tokom utakmice u slučaju da se pojavi potreba za drugačijom taktikom.
Čovjek jednostavno svakim svojim potezom prkosi razumu, pameti i logici odjednom.
- plavipatriota
- Kontakt:
napisao sam na dva foruma ovaj tekst, ni na jednom nijedan od papetovih miševa nije ni pokušao ništa napisati..
jer oni znaju postavljati samo slike iz osamdesetih, provocirati ovdje raju koja želi da nešto napiše i fokusirati se na neke lične uvrede.. čim im staviš argumente i pitanja pred nos, ušute se, kao i poslije svake kvalifikacione utakmice.. eto s kim imam i imate posla, ja vas molim da ih samo ignorišete, jer evo vam čist primjer da nemaju nikakvu argumentaciju osim one "odveo nas na svjeCko", a i o tome se možemo raspravljati, jesu li igrači odveli safeta, il safet njih.. al da ne budem previše radikalan, evo opet vas molim da mi neko odgovori na ova pitanja!
jer oni znaju postavljati samo slike iz osamdesetih, provocirati ovdje raju koja želi da nešto napiše i fokusirati se na neke lične uvrede.. čim im staviš argumente i pitanja pred nos, ušute se, kao i poslije svake kvalifikacione utakmice.. eto s kim imam i imate posla, ja vas molim da ih samo ignorišete, jer evo vam čist primjer da nemaju nikakvu argumentaciju osim one "odveo nas na svjeCko", a i o tome se možemo raspravljati, jesu li igrači odveli safeta, il safet njih.. al da ne budem previše radikalan, evo opet vas molim da mi neko odgovori na ova pitanja!
-
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
upravu si CantonaMoR je napisao/la:Ali koji je mozak taj Safet Sušić, to je nevjerovatno. Pozvao je jednog napadača jer će igrati samo s jednim i jer se radi o "samo" jednoj utakmici, bez da želi razmišljati o povredi istog, dok u isto vrijeme, pod istim uslovima zove tri golmana :green:
plavipatriota je napisao/la:napisao sam na dva foruma ovaj tekst, ni na jednom nijedan od papetovih miševa nije ni pokušao ništa napisati..

-
- Kontakt:
Posto papetoljupci šute ja ih moram zastupati sadplavipatriota je napisao/la:napisao sam na dva foruma ovaj tekst, ni na jednom nijedan od papetovih miševa nije ni pokušao ništa napisati..

Koliko znam zbog MISEVA se dobija ban, ali prepustimo to adminu.plavipatriota je napisao/la:napisao sam na dva foruma ovaj tekst, ni na jednom nijedan od papetovih miševa nije ni pokušao ništa napisati..

ali i odg... 

- plavipatriota
- Kontakt:
a zbog stripova gdje se "ponižavaju" svi forumaši koji ne misle isto se ne dobija?
usput, jel to sve što imaš reći u odbranu velikog vođe? opet lični napadi? možeš li protiv mojih pitanja ili ti je lakše da me makneš sa foruma određeno vrijeme kako bi sve gurnuo pod tepih?
p.s. nije vam smetalo ni kad smo stavljali slike ovaca, ne smetaju tebi miševi, tebi smeta što ne znaš šta ćeš reć na ovo što je pitano, pa hoćeš da zadovoljiš svoj ego i osvetiš se nekako..
usput, jel to sve što imaš reći u odbranu velikog vođe? opet lični napadi? možeš li protiv mojih pitanja ili ti je lakše da me makneš sa foruma određeno vrijeme kako bi sve gurnuo pod tepih?
p.s. nije vam smetalo ni kad smo stavljali slike ovaca, ne smetaju tebi miševi, tebi smeta što ne znaš šta ćeš reć na ovo što je pitano, pa hoćeš da zadovoljiš svoj ego i osvetiš se nekako..
Svi koji vrijedjaju po forumu trebaju biti banovani!Bio to neko ko podrzava Safeta ili ko je protiv njeg.plavipatriota je napisao/la:a zbog stripova gdje se "ponižavaju" svi forumaši koji ne misle isto se ne dobija?
Ovaj forum je zivi dokaz nekulture i primitivizma, a nista se ne sankcionise.
Sankcionisu se neke male sitnice, ako neko ode off-topic, ali uvrede se ostavljaju.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 07 nov 2014, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 6 gostiju.