FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Večeras očekujem potpuno drugačiju utakmicu od one iz Rima. Pep će pretpostavljam izostaviti bar dva ili tri igrača, Roma će se postaviti zatvorenije...
A ne razumijem ni to da ekipa sa ovako širokom i kvalitetnom klupom ima samo Pizzara na klupi.
Ne mislim sad da bi tu trebao sjediti Aguero ili Suarez, ali jedan solidan bundesligaški napadač bi trebao biti tu.
Ne mislim sad da bi tu trebao sjediti Aguero ili Suarez, ali jedan solidan bundesligaški napadač bi trebao biti tu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- farinelli123
- Kontakt:
Zdravo derani, zdravo vragolani!
Večeras, u viertel* do 9 po srednjeevropskom vaktu bavarski tlačitelj će na svom žrtvenom oltaru ugostiti ranjenu zver.
Ili je to ipak jagnje u vučjoj koži?
Da li će vučica večeras skupo prodati kožu, ili će ipak napustiti podijum podvijenog repa, kao onomad u večnom gradu?
Da li će se dogoditi još jedna minhenska tragedija?
Trebaju li Romul i Rem još sisati?
Večeras, samo u vašem gradu, nove metode dresure vukova!
*viertel = frtalj (prim.aut)
Salim se naravno, mada kucač tiketa lokalne kladionice i ja ćemo večeras sklopiti jedan džentlmenski sporazum, na kome ću hazarderski odigrati pp2
Večeras, u viertel* do 9 po srednjeevropskom vaktu bavarski tlačitelj će na svom žrtvenom oltaru ugostiti ranjenu zver.
Ili je to ipak jagnje u vučjoj koži?
Da li će vučica večeras skupo prodati kožu, ili će ipak napustiti podijum podvijenog repa, kao onomad u večnom gradu?
Da li će se dogoditi još jedna minhenska tragedija?
Trebaju li Romul i Rem još sisati?
Večeras, samo u vašem gradu, nove metode dresure vukova!
*viertel = frtalj (prim.aut)
Salim se naravno, mada kucač tiketa lokalne kladionice i ja ćemo večeras sklopiti jedan džentlmenski sporazum, na kome ću hazarderski odigrati pp2
•
Pff... Pizaro je bolji od vecine tih solidnihceze je napisao/la:A ne razumijem ni to da ekipa sa ovako širokom i kvalitetnom klupom ima samo Pizzara na klupi.
Mia San Mia
Jest, po meni je on najbolji treći napadač na svijetu. Nema velika primanja, zadovoljan je mizernom minutažom, a ima kvalitet i iskustvo.
Ali opet..
Ali opet..
- bavaraccccc
- Kontakt:
Ljudi ima li igdje prenos a da nije net,neka televizija nesto,oni majmuni sa arene(prve 4) i obn ne prenose bayerna???????? 
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Da, ja cu cekati snimak da gledam na HD. Gledat cu taj Ajax, da vidim kako OBN svrsava na Messija i Suareza.bavaraccccc je napisao/la:Ljudi ima li igdje prenos a da nije net,neka televizija nesto,oni majmuni sa arene(prve 4) i obn ne prenose bayerna????????
Kakva je crna arena5,
A idiota,
Biće milion linkova, samo što je slika smeće.
A idiota,
Biće milion linkova, samo što je slika smeće.
Yebo im Ajax i Barcelona kompet familiju, koji su ovo retardi sa OBN pa to je nevjerovatno.
Sad moram tražiti linkove zbog orangutana Vugdalića fuj yebo ih Mimo i Sulejman veličanstveni u pakaš.

Sad moram tražiti linkove zbog orangutana Vugdalića fuj yebo ih Mimo i Sulejman veličanstveni u pakaš.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
Ne prenose Bayern
Koja smijurija od televizije bogte
Kad budu linkovi, metnite koji ovde.
Koja smijurija od televizije bogte
Kad budu linkovi, metnite koji ovde.
ma na OBN-u ona plavuša navija za Barcelonu, pa joj udovolje stalno, ma i ja bi joj vala udovoljio, uglavnom evo lista kanala koji prenose Bayern-Roma http://i.imgur.com/hgVBEVD.png ja cu lično gledat na ZDF, ali imate prenos također i na HRT2
arenasport 5
ima na ovom tvviet
login sa playtest
sifra je play99
ima na ovom tvviet
login sa playtest
sifra je play99
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ne sikirajte se braco, samo da pozdravim, dugo ja pratim ovaj forum (naravno bavarac sam), samo se ne javljamSaurman je napisao/la:Yebo im Ajax i Barcelona kompet familiju, koji su ovo retardi sa OBN pa to je nevjerovatno.![]()
Sad moram tražiti linkove zbog orangutana Vugdalića fuj yebo ih Mimo i Sulejman veličanstveni u pakaš.![]()
Che
jel to se i u Madridu večeras prati "La bestia negra"?madridist je napisao/la:arenasport 5
ima na ovom tvviet
login sa playtest
sifra je play99
Može link od tvviet, znam kako izgleda ali ne mogu pronaći.madridist je napisao/la:arenasport 5
ima na ovom tvviet
login sa playtest
sifra je play99
Izbacuje mi TV Vijetnam.
https://www.tvviet.tv/" onclick="window.open(this.href);return false; uživajceze je napisao/la:Može link od tvviet, znam kako izgleda ali ne mogu pronaći.
Izbacuje mi TV Vijetnam.
Svaka ti dala.madridist je napisao/la:arenasport 5
ima na ovom tvviet
login sa playtest
sifra je play99
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Samo nemojte izlaziti iz tog tvieta kad se prijavite, može se desiti da vas izbaci.
Tako je bar bilo kad se derbi gledao.
@coelho41
Hvala.
Tako je bar bilo kad se derbi gledao.
@coelho41
Hvala.
Jos malo i sastavi, ima li naznaka ko bi mogao igrati?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.