Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- pendjercity
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Sve su oo kladionice.....
Koliki je koeficient na 1/2, ili Napoli x, ili Milan ??? Ili, ili,...
Koliki je koeficient na 1/2, ili Napoli x, ili Milan ??? Ili, ili,...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
- HeavensWonder
- Kontakt:
PELUSO OUT do sljedeće utakmice ! Dosta mu 3 danagojzerica je napisao/la:HeavensWonder je napisao/la:Peluso OUT na 3 mjeseca ! FUJ !

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
gojzerica je napisao/la:HeavensWonder je napisao/la:Peluso OUT na 3 mjeseca ! FUJ !

Neradujem se nicijoj povredi ali za ovu Pelusovu ne znas bili se smijao ili plakao kad vidis ko ga mijenja

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Peluso je katastrofa, dobar centarsut al treba mu hefta da se namjesti da centrira i koja korist onda.Llorente jadnik izvija se ko guma da gadja glavom, kakve je sve lopte pokupio glavom da ih pokusa ubacit, svaka mu cast.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma dobro Llorente kakve god da mu lopte daju u svakoj utakmici ce uletiti u bar jednu 100% sansu. Proslu nije imao srece kod kornera, skide igrac sa linije. Kasnije nakon toga zabi. Danas je mogao u prvom zabiti, samo sto je isao da zabije glavom na loptu koja nije imala brzinu, u drugom bi on onu loptu uguro da nije Q. i ovaj je bio priletioEnzoFerrari je napisao/la:Peluso je katastrofa, dobar centarsut al treba mu hefta da se namjesti da centrira i koja korist onda.Llorente jadnik izvija se ko guma da gadja glavom, kakve je sve lopte pokupio glavom da ih pokusa ubacit, svaka mu cast.

Teško, gutavo...
Buffon - nisam ga prepoznao večeras, jel' to Palalić iz+98 godine i zelenih zmajeva bio na golu, mlako i bezmudo
Barzagli - solidan večeras ali mislim da kod njega lagano uzima danak ova 3-5-2 što se tiče brzine
Chiellini - iskusno i jako, solidan bio
Ogbonna - u par navrata u.s.erikio se kao grlica, nije loš ali mora još pure jesti, bezmuda igra neće proći
Pirlo - kad izgubi loptu, ja zažmirim, bolji nego protiv Verone ali nije to još na njegovom nivou
Pogba - žrtva formacije i pozicije koju je igrao, ali opet mali je dobar i koristan
Marchisio - imao ona 2-3 dobra šuta, ostalo je bilo mrtvi prosjek
Isla - korektno odradio svoj dio posla, iz tekme u tekmu igra standardno
Peluso - nije on kriv što igra, neko reče da se povrijedio, zamjena koja može poslužiti ali ne kalibar za ''veliki'' Juve
Llorente - treba još takmičarskih utakmica, onu glavom u prvom poluvremenu Llorente u ritmu bi zakucao iza golmana
Quagliarela - korektno odradio posao, snalažljiv
3-5-2 donosi rezultat, do kada
Par tekmi nema ideje u igri, stoperi se ne snalaze najbolje kad se izađe previše naprijed, stekao sam utisak da linija veznog reda stoji mnogo visoko i daleko od stopera, protiv bolje ekipe mislim da bi to bilo samoubistvo, mada Conte bolje zna garant i protiv jačih timova neće igrati tako.
Jako važna tri boda, u prvom poluvremenu je bilo igranja rukom u šesnaestercu Chieva od strane odbrambenog pa onaj nesretni hudnjak od linijskog sudije to nije vidio, te je u nastavku napravio grozan kiks poništivši čist gol Chievu. Pitanje je kako bi se Juve snašao poslije onog primljenog, nije najbolja forma i za nadati se da će se to podići u narednim utakmicama.
Buffon - nisam ga prepoznao večeras, jel' to Palalić iz+98 godine i zelenih zmajeva bio na golu, mlako i bezmudo
Barzagli - solidan večeras ali mislim da kod njega lagano uzima danak ova 3-5-2 što se tiče brzine
Chiellini - iskusno i jako, solidan bio
Ogbonna - u par navrata u.s.erikio se kao grlica, nije loš ali mora još pure jesti, bezmuda igra neće proći
Pirlo - kad izgubi loptu, ja zažmirim, bolji nego protiv Verone ali nije to još na njegovom nivou
Pogba - žrtva formacije i pozicije koju je igrao, ali opet mali je dobar i koristan
Marchisio - imao ona 2-3 dobra šuta, ostalo je bilo mrtvi prosjek
Isla - korektno odradio svoj dio posla, iz tekme u tekmu igra standardno
Peluso - nije on kriv što igra, neko reče da se povrijedio, zamjena koja može poslužiti ali ne kalibar za ''veliki'' Juve
Llorente - treba još takmičarskih utakmica, onu glavom u prvom poluvremenu Llorente u ritmu bi zakucao iza golmana
Quagliarela - korektno odradio posao, snalažljiv
3-5-2 donosi rezultat, do kada

Par tekmi nema ideje u igri, stoperi se ne snalaze najbolje kad se izađe previše naprijed, stekao sam utisak da linija veznog reda stoji mnogo visoko i daleko od stopera, protiv bolje ekipe mislim da bi to bilo samoubistvo, mada Conte bolje zna garant i protiv jačih timova neće igrati tako.
Jako važna tri boda, u prvom poluvremenu je bilo igranja rukom u šesnaestercu Chieva od strane odbrambenog pa onaj nesretni hudnjak od linijskog sudije to nije vidio, te je u nastavku napravio grozan kiks poništivši čist gol Chievu. Pitanje je kako bi se Juve snašao poslije onog primljenog, nije najbolja forma i za nadati se da će se to podići u narednim utakmicama.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- Trequartista
- Kontakt:
Ja se vala uopšte ne stidim zbog ovog gola jer znam da će nas kad-tad negdje zakinuti, ali hajd ti to hejterima objasni.
Po meni u drugom najbolji Marchisio, djeluje on nevidljiv, ali koliko pretrči i koliko stvara prostora ostalim igračima to je nevjerovatno.
Ogbonna mi malo šteka, podsjeća me na Bonuccija u prvoj Conteovaj sezoni, ali napravit će Mister od njega igračinu.
Nekako sve u svemu rutinska pobjeda, malo ih napali dali im golove i to s drugim timom, znači bez Bonuccija, Vidala, Lichtsteinera, Vučinića i Teveza. Imamo taj pobjednički mentalitet u Seriji A.
Po meni u drugom najbolji Marchisio, djeluje on nevidljiv, ali koliko pretrči i koliko stvara prostora ostalim igračima to je nevjerovatno.
Ogbonna mi malo šteka, podsjeća me na Bonuccija u prvoj Conteovaj sezoni, ali napravit će Mister od njega igračinu.
Nekako sve u svemu rutinska pobjeda, malo ih napali dali im golove i to s drugim timom, znači bez Bonuccija, Vidala, Lichtsteinera, Vučinića i Teveza. Imamo taj pobjednički mentalitet u Seriji A.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Nisam gledao, koja već po redu.
Obzirom na sastav, upravo se odvilo onako kako sam i planirao, dobiti na mišiće i odmoriti ključne igrače na neugodnom gostovanju, poslije pogledam snimku neku, 3 boda su najbitnija, rutina pobjeđivanja evidentna, a bit će samo bolje.
Caceres opet na operaciju.

Obzirom na sastav, upravo se odvilo onako kako sam i planirao, dobiti na mišiće i odmoriti ključne igrače na neugodnom gostovanju, poslije pogledam snimku neku, 3 boda su najbitnija, rutina pobjeđivanja evidentna, a bit će samo bolje.

Caceres opet na operaciju.

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 25 sep 2013, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- pendjercity
- Kontakt:
Ja sam pratio na nekoj od arena, mislim 4, i taj detalj se nije dodatno ponavljao (mislim da je Pogba bio okrenut ledjima golu, a igrac koji je igrao lijevom rukom bio mu je "na ledjima"). Mozda maksimalno jedno ponavljanje iz istog ugla kamere...ramiral je napisao/la: ... u prvom poluvremenu je bilo igranja rukom u šesnaestercu Chieva od strane odbrambenog pa onaj nesretni hudnjak od linijskog sudije to nije vidio, te je u nastavku napravio grozan kiks poništivši čist gol Chievu...
Pomocni se zbog te greske cupao sa ofsajdom, a kasnije glavni sa par ociglednih faula na nasim igracima...
Previse masimo, a olako primamo

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Ponovili su to dva puta, lik je cisto igrao rukom, visoko, u visini ramena al sudija nije vidio.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Pogba okrenut leđima, mislim da je ''na njemu'' bio Bernardini koji igra lijevom rukom, jednom ili dva put je prikazano, Pogba je signalizirao pomoćnom, Conte ''divljao'' kraj aut linije i fasovao opomenu... pomoćni ni da bekne...
Previše mašimo i ležerno igramo, iz dva šuta primimo dva, tako se neće odbraniti titula niti napraviti iskorak u Ligi prvaka.
Previše mašimo i ležerno igramo, iz dva šuta primimo dva, tako se neće odbraniti titula niti napraviti iskorak u Ligi prvaka.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- L'Avvocato
- Kontakt:
Igrao je rukom, al nije to bitno bitna su 3 boda 

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- pendjercity
- Kontakt:
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Šteta zbog poništenog gola Chieva, ali jbg sjetim se 2006. i onda je sve ovo minimalno...
Ne briljiramo, ali mnogo, mnogo smo jaki. Ovako se titule uzimaju i protivnici ubijaju u pojam, a gradi se samopouzdanje i pobjednički mentalitet.
To je to kad znaš da ne možeš izgubit, igraš, melješ koliko treba. Jbg, neki možda ne shvataju ove riječi, ali mi koji dugo pratimo Juve to znamo. Ovo je Juventus ko nekad stilom igre...
Čestitke momcima, idemo dalje. Forza Juve!
Ne briljiramo, ali mnogo, mnogo smo jaki. Ovako se titule uzimaju i protivnici ubijaju u pojam, a gradi se samopouzdanje i pobjednički mentalitet.
To je to kad znaš da ne možeš izgubit, igraš, melješ koliko treba. Jbg, neki možda ne shvataju ove riječi, ali mi koji dugo pratimo Juve to znamo. Ovo je Juventus ko nekad stilom igre...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- L'Avvocato
- Kontakt:
To je to.
Ocekujem i za vikend isti scenario. Kad se komsije nafuraju da mogu uzeti bod
Ocekujem i za vikend isti scenario. Kad se komsije nafuraju da mogu uzeti bod

★★★
- Contentissimo
- Kontakt:
lijepo sroceno, nista za dodati ni za oduzeti...Sarajevo1946 je napisao/la:Šteta zbog poništenog gola Chieva, ali jbg sjetim se 2006. i onda je sve ovo minimalno...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Sarajevo1946 je napisao/la:Šteta zbog poništenog gola Chieva, ali jbg sjetim se 2006. i onda je sve ovo minimalno...
Potpis

Boakye zabi gol glavom sa 5 metara Realu za 1:1 u 92 minuti

Edit:
penal za Real u 94 munuti
malo je reci smijesan 

Edit:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.