Svaka čast Romi. Iznenadili su cijeli svijet ovom partijom. Niko ovo realno nije očekivao. Pogotovo nakon nekih uzasnih rezultata u Serie A.
Ali to je jos jedan dokaz da LPa i domaće prvenstvo nisu ni slična takmičenja.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
suti, nije mi dobroRaonffa je napisao/la:Gdje Chinko, je l' živ :rol:
Biće boljeChinaglia je napisao/la:suti, nije mi dobroRaonffa je napisao/la:Gdje Chinko, je l' živ
Koje izmjene covjek praviBiscione je napisao/la:Talijani što prije shvate da su budućnost ovi mladi treneri i moderan fudbal prije će se vratit gdje im je mjesto.
Dobar je, al mi se ne sviđa kao osoba jer je loš gubitnik kao i Sarri. Iako kad malo bolje skontam svi dobri treneri su loši gubitnici, počevši od Pepa i Murinja.Vrebac je napisao/la:Koje izmjene covjek pravi![]()
![]()
@juventusfc
Complimenti alla @OfficialASRoma per la grande vittoria di questa sera e il passaggio alle semifinali di #UCL
Nije što je naš, ali Max je možda i ponajveći gospodin među trenerima. Nikada ne cmizdri i krivi više sile nakon poraza.Biscione je napisao/la:Iako kad malo bolje skontam svi dobri treneri su loši gubitnici
kuknjavaSiamoNoi je napisao/la:Roma otišla dalje od Jome u LP
Točno.Al sumnjam da će ova pobjeda išta promijenit.Previše je to tvrdoglavo.Biscione je napisao/la:Talijani što prije shvate da su budućnost ovi mladi treneri i moderan fudbal prije će se vratit gdje im je mjesto.
Rudar iz prijedora je otisao dalje od intera u CL.SiamoNoi je napisao/la:Roma otišla dalje od Jome u LP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.