Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Moram da se slozim sa @ferom borba za ostanak ce biti nas cilj
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- youngredcomps
- Kontakt:
Liverpool have been linked with former Arsenal youngster Håvard Nordtveit.
A report that Chelsea are ready to offload Fernando Torres for £20m...speculation that the Spaniard could return to Anfield.
izgleda da ce BR prodati aggera ak dodje ponuda od 22-25 mil £.jer je navodno sklon povredama i odigrao je 46% utakmica od 2006 od kad je dosao.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Problem je što se ekipa ne sastoji od tih 5-6 igrača, već 20+ igrača, tu je Arsenal daleko ispred. Pa Arsenalova rezervna krila su bolja od Liverpoolovih startnih (npr.).youngredcomps je napisao/la:a vidi zar mi nemamo ove godine slicne igrace.vermalen-agger,koscielny-skrtel,sagna-glen,arteta-lucas,RVP-Sule.Pa neka sad neko kaze da je bolji stoperski par vermalen i kosc. od aggera i skrtela,al ove godine cemo mi tek vidit sta nam znaci carroll,jer sad ima konkurenciju i tek sad ce davati 100% svojih mogucnosti.ja bi smio glavu dati da ce dati 10 + golova ove sezone,downinga samo treba gurati na desno krilo i pustiti ga da suta...i golovi ce dolaziti sami mislim a i vrijeme je da liverpool podje napredovati i nadam se da je bas to ova sezona
I da, Arteta i Lucas nisu nikako slični igrači pa ih shodno tome ne možeš porediti.
FK Pjetlovi
- youngredcomps
- Kontakt:
znam da nisu a vidjeli smo ove sezone koliko je lucas bitan za klub za koji igra,bas kao sto je neko napisao za alonsa da je kreator igre i jedan od najboljih igraca kluba tako isto vazi i za lucasa,a BR ce dovesti jos pojacanja na krilnim pozicijama.nije njihova prednost u igracima vec u treneru koji od niceg napravi pravi tim i prave igrace.reds je napisao/la: I da, Arteta i Lucas nisu nikako slični igrači pa ih shodno tome ne možeš porediti.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Lijepo je biti optimističan, fanatik, ali treba biti realan.youngredcomps je napisao/la:znam da nisu a vidjeli smo ove sezone koliko je lucas bitan za klub za koji igra,bas kao sto je neko napisao za alonsa da je kreator igre i jedan od najboljih igraca kluba tako isto vazi i za lucasa,a BR ce dovesti jos pojacanja na krilnim pozicijama.nije njihova prednost u igracima vec u treneru koji od niceg napravi pravi tim i prave igrace.reds je napisao/la: I da, Arteta i Lucas nisu nikako slični igrači pa ih shodno tome ne možeš porediti.
http://www.transfermarkt.de/de/fc-arsen ... in_11.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/fc-liver ... in_31.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako ti ovdje ne vidiš razliku/prednost u kvaliteti Arsenala onda nema svrhe dalje se raspravljati. Imaju boljeg trenera, bolje igrače, bolje rukuvodstvo, financijski su moćniji, bolji stadion, jednostavno bolji klub.
FK Pjetlovi
- youngredcomps
- Kontakt:
pogledaj samo vrijednost aggera i vrijednost koscienlia ispada da je ovaj drugi bolji i vrijedniji ,a za ovog prvog se bore timovi kao sto su real,barca,city dok ovog drugg nemogu prodati ni metzu.ovo ti nije mjerilo,znam da arsenal ima bolje igrace,trenera... al jel PSG imao bolju ekipu od MONTAPLIERA.pa zavrsi PSG iza,samo kazem da mi nismo toliko losi,vidjet ces da cemo i ove godine nadigrat skoro sve velike ekipe,samo je problem sa ovim malim ekipama.ak njih uspijemo pobjediti imamo sanse za top 4.bit ce lijepo ako ode RVP iz arsenala,modric iz totenhama onda cemo imati jos vise sanse,jer giroud s posebno podolski nemogu zamjeniti RVP-a.reds je napisao/la:Lijepo je biti optimističan, fanatik, ali treba biti realan.youngredcomps je napisao/la:znam da nisu a vidjeli smo ove sezone koliko je lucas bitan za klub za koji igra,bas kao sto je neko napisao za alonsa da je kreator igre i jedan od najboljih igraca kluba tako isto vazi i za lucasa,a BR ce dovesti jos pojacanja na krilnim pozicijama.nije njihova prednost u igracima vec u treneru koji od niceg napravi pravi tim i prave igrace.reds je napisao/la: I da, Arteta i Lucas nisu nikako slični igrači pa ih shodno tome ne možeš porediti.
http://www.transfermarkt.de/de/fc-arsen ... in_11.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/fc-liver ... in_31.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako ti ovdje ne vidiš razliku/prednost u kvaliteti Arsenala onda nema svrhe dalje se raspravljati. Imaju boljeg trenera, bolje igrače, bolje rukuvodstvo, financijski su moćniji, bolji stadion, jednostavno bolji klub.
Trollaš bzvz ,agger jest kvalitetan stoper ali nije drugi svijet naspram Kosa ,ako se ne varam koscienly je bio iza kompanya po ucinkovitosti ..youngredcomps je napisao/la:
pogledaj samo vrijednost aggera i vrijednost koscienlia ispada da je ovaj drugi bolji i vrijedniji ,a za ovog prvog se bore timovi kao sto su real,barca,city dok ovog drugg nemogu prodati ni metzu.ovo ti nije mjerilo,znam da arsenal ima bolje igrace,trenera... al jel PSG imao bolju ekipu od MONTAPLIERA.pa zavrsi PSG iza,samo kazem da mi nismo toliko losi,vidjet ces da cemo i ove godine nadigrat skoro sve velike ekipe,samo je problem sa ovim malim ekipama.ak njih uspijemo pobjediti imamo sanse za top 4.bit ce lijepo ako ode RVP iz arsenala,modric iz totenhama onda cemo imati jos vise sanse,jer giroud s posebno podolski nemogu zamjeniti RVP-a.
slušaj redsa i uzivaj xD
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 07 avg 2012, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ja nisam rekao da je Koscielny bolji od Aggera ili obratno i ovaj transfermarkt ima itekako nerealne cijene, već sam ovo stavio da vidiš roster igrača.youngredcomps je napisao/la:pogledaj samo vrijednost aggera i vrijednost koscienlia ispada da je ovaj drugi bolji i vrijedniji ,a za ovog prvog se bore timovi kao sto su real,barca,city dok ovog drugg nemogu prodati ni metzu.ovo ti nije mjerilo,znam da arsenal ima bolje igrace,trenera... al jel PSG imao bolju ekipu od MONTAPLIERA.pa zavrsi PSG iza,samo kazem da mi nismo toliko losi,vidjet ces da cemo i ove godine nadigrat skoro sve velike ekipe,samo je problem sa ovim malim ekipama.ak njih uspijemo pobjediti imamo sanse za top 4.bit ce lijepo ako ode RVP iz arsenala,modric iz totenhama onda cemo imati jos vise sanse,jer giroud s posebno podolski nemogu zamjeniti RVP-a.
Ja sam već navodio da se čuda dešavaju. Montpeiller je samo jedan u nizu takvih. Ja koliko vidim nisam nigdje odbacio da Liverpool ne može završiti ispred Arsenala. Samo sam rekao da je skoro pa nemoguće (realno) da se to desi.
Pa onda si ti komotno mogao reći i za prošlu sezonu. I prošle sezone da su pobjeđivali male ekipe bili bi među top 4. Bezveze rečenica.samo kazem da mi nismo toliko losi,vidjet ces da cemo i ove godine nadigrat skoro sve velike ekipe,samo je problem sa ovim malim ekipama.ak njih uspijemo pobjediti imamo sanse za top 4.

youngredcomps je napisao/la:nije njihova prednost u igracima vec u treneru koji od niceg napravi pravi tim i prave igrace.
Ako znaš da Arsenal ima bolje igrače onda bi bilo logično da oni imaju prednost u igračima. Dakle, demantuješ sam sebe.youngredcomps je napisao/la:znam da arsenal ima bolje igrace,trenera...
FK Pjetlovi
- Marsal
- Kontakt:
Ti živiš u svom svijetu. Ovog ljeta Barselona je tražila i na kraju poslala ponudu za Koscielnyog ali on je odbio rekavši kako želi da ostane u Arsenalu i nekoliko dana poslije potpisao višegodišnji ugovor. Sad Barcelona traži Aggera što znači da je Danac tek drugo, treće, četvrto rješenje i znači klubu kakav je Barca prrioritet je momak kojeg neće ni Metz, dok je drugi izbor Danac kojeg svi hoće. Zanimljivo. U Barceloni po tebi baš pojma nemaju šta rade.youngredcomps je napisao/la:
pogledaj samo vrijednost aggera i vrijednost koscienlia ispada da je ovaj drugi bolji i vrijedniji ,a za ovog prvog se bore timovi kao sto su real,barca,city dok ovog drugg nemogu prodati ni metzu
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- youngredcomps
- Kontakt:
onda je vama lahko za odbranu samo neznam sto ste bili zainteresovani za vertonghena kad imate takvog WC igraca.Marsal je napisao/la:Ti živiš u svom svijetu. Ovog ljeta Barselona je tražila i na kraju poslala ponudu za Koscielnyog ali on je odbio rekavši kako želi da ostane u Arsenalu i nekoliko dana poslije potpisao višegodišnji ugovor. Sad Barcelona traži Aggera što znači da je Danac tek drugo, treće, četvrto rješenje i znači klubu kakav je Barca prrioritet je momak kojeg neće ni Metz, dok je drugi izbor Danac kojeg svi hoće. Zanimljivo. U Barceloni po tebi baš pojma nemaju šta rade.youngredcomps je napisao/la:
pogledaj samo vrijednost aggera i vrijednost koscienlia ispada da je ovaj drugi bolji i vrijedniji ,a za ovog prvog se bore timovi kao sto su real,barca,city dok ovog drugg nemogu prodati ni metzu
http://www.marca.com/2012/08/06/en/foot ... 79374.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I prosle godine je Liverpool bio jaci od Arsenala, i godinu prije toga, samo im se ne da nikako da zavrse ispred. Ima i fine raje na ovoj temi, ali ima vala i svakakvih. Pozdrav finim, i da budete 4. ali iza Arsenala kako god.
Celik!3,2,2.
Barcelona uopšte nije bila zainteresovana za Koschenlya dok je njegova kvaliteta upitna što se moglo vidjeti u prošloj sezoni, što se tiče Aggera on je ipak za nijansu kvalitetniji igrač i mnogo pouzdaniji.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Marsal
- Kontakt:
Pa trebo nam neko da popuni rupe kad budu odmarali Vermaelen i Koscielny.youngredcomps je napisao/la: onda je vama lahko za odbranu samo neznam sto ste bili zainteresovani za vertonghena kad imate takvog WC igraca.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- youngredcomps
- Kontakt:
ne demantujem ja sebe,nego govorim da bi se mogao ponoviti PSG od prosle sezone,da je lucas igrao cijelu proslu sezonu sigurno bi izvukli vise bodova od malih ekipa.Ako ti kazes da smo i prosle sezone nadigrali neke velike ekipe to onda znaci da i mi imamo kvalitet sto znaci da ti demantujes sam sebe.Nas problem je sto mi podcjenimo ekipe(nasi igraci ih podcjenjuju) a da nam je trener kao O Nile pa da natjera igrace da se bore bez obzira protiv koga igraju onda bi mi uspjeli ,a ovako jos neznamo kakav je trener BR i ako uspije sprijeciti podcjenjivanje ekipa mi cemo biti u top 4.Mozda su nam male sanse da izborimo LP,al isto tako arsenal nece biti u TOP4 sigurno Chelsea ,man.c,man.u i totenham su kvalitetniji od arsenala.Ovaj Totenham nema problema sa malim ekipama i zato je u prednosti u odnosu na nas i arsenalreds je napisao/la: Ako znaš da Arsenal ima bolje igrače onda bi bilo logično da oni imaju prednost u igračima. Dakle, demantuješ sam sebe.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Na temi Arsenala su 3 vrste navijača londonskog kluba : AGB-ovci kojih na sreću ili na žalost ima veoma malo,fini i debili.AllGunsBlazing je napisao/la:I prosle godine je Liverpool bio jaci od Arsenala, i godinu prije toga, samo im se ne da nikako da zavrse ispred. Ima i fine raje na ovoj temi, ali ima vala i svakakvih. Pozdrav finim, i da budete 4. ali iza Arsenala kako god.

Kada igramo sa Leverkusenom ? Dvanaestog ?
You'll never walk alone.
- youngredcomps
- Kontakt:
taj kvalitet arsenala treba da dodje do izrazaja u LP,njihova prednost je samo sto imaju jednog od najboljih trenera i on je uspio da izbaci iz glave igracima da postoje male ekipe.Cim dodje neki jaci tim u LP arsenal posustaje.A mi smo najbolji kad je najpotrebnije,kad god smo ispali iz LP ispali smo sa stilom(do zadnje minute je bilo neizvjesno)a osim toga imamo i 5 LP a vi ste jednom u historiji igrali u finaluAllGunsBlazing je napisao/la:I prosle godine je Liverpool bio jaci od Arsenala, i godinu prije toga, samo im se ne da nikako da zavrse ispred. Ima i fine raje na ovoj temi, ali ima vala i svakakvih. Pozdrav finim, i da budete 4. ali iza Arsenala kako god.
Ja nisam rekao da se PSG ne bi mogao ponoviti, već da je to skoro pa nemoguće. Francusko prvenstvo je mnogo izbalansirano za razliku od EPL.youngredcomps je napisao/la:ne demantujem ja sebe,nego govorim da bi se mogao ponoviti PSG od prosle sezone,da je lucas igrao cijelu proslu sezonu sigurno bi izvukli vise bodova od malih ekipa.Ako ti kazes da smo i prosle sezone nadigrali neke velike ekipe to onda znaci da i mi imamo kvalitet sto znaci da ti demantujes sam sebe.Nas problem je sto mi podcjenimo ekipe(nasi igraci ih podcjenjuju) a da nam je trener kao O Nile pa da natjera igrace da se bore bez obzira protiv koga igraju onda bi mi uspjeli ,a ovako jos neznamo kakav je trener BR i ako uspije sprijeciti podcjenjivanje ekipa mi cemo biti u top 4.Mozda su nam male sanse da izborimo LP,al isto tako arsenal nece biti u TOP4 sigurno Chelsea ,man.c,man.u i totenham su kvalitetniji od arsenala.Ovaj Totenham nema problema sa malim ekipama i zato je u prednosti u odnosu na nas i arsenalreds je napisao/la: Ako znaš da Arsenal ima bolje igrače onda bi bilo logično da oni imaju prednost u igračima. Dakle, demantuješ sam sebe.
Kako ja to demantujem sebe? Pa i Swansea/Nowich/Stoke... pobjede velike ekipa pa? Znači li to da imaju kvalitet ? Jednostavno u takvim mečevima igrači su nadahnuti, posebno inspirisani, ginu na terenu. I da bude jasno. Kvalitet se ogleda kroz cijelu sezonu, a ne kroz par mečeva i to samo onih velikih. Dakle, na osnovu toga Liverpool nije kvalitetna ekipa već haman prosječna.
FK Pjetlovi
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jbg, kazu da niko nije objektivan, odnosno da takvi ljudi ne postoje, samo je to kod mene malo vise izrazeno. Mislim Liverpool mi je drag klub, drazi sigurno od Chelsea Uniteda ili Citya(kokoske i ne racunam oni moraju biti na strani klubova koje ne volim). Da Bog da vi opet u Veliku Cetvorku, ali na drugo mjesto iza prvog Arsenala
I osvajajte LP to vasim bolje ide nego nasim.
edit: mislim da je svima jasno da se titule ne osvajaju protiv Arsenala,Chelsea ili Uniteda(govorim za Liverpool) vec sa dobrim rezultatima protiv Stokea,Swansea i slicnih. I kod kuce i na strani.

edit: mislim da je svima jasno da se titule ne osvajaju protiv Arsenala,Chelsea ili Uniteda(govorim za Liverpool) vec sa dobrim rezultatima protiv Stokea,Swansea i slicnih. I kod kuce i na strani.
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 07 avg 2012, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.
- youngredcomps
- Kontakt:
mozda nije barcelona al jest realSaurman je napisao/la:Barcelona uopšte nije bila zainteresovana za Koschenlya dok je njegova kvaliteta upitna što se moglo vidjeti u prošloj sezoni, što se tiče Aggera on je ipak za nijansu kvalitetniji igrač i mnogo pouzdaniji.

neka njima Koschenlya anam aggera i neka ovi nasi odbijaju sve ponude.ako treba nekla prodaju skrtela,al aggera neka ne diraju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.