FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

brazzo
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 01 nov 2014, 23:09

@bitisrcemvezan uvijek procitaj post prije nego ga posaljes da ti se ne bi desavalo da napises cistu nebulozu kao sad npr

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 01 nov 2014, 23:10

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: sto me nasmija...jest jest...
ocekuju evo vec trideset godina,nacekace se jos barem toliko :urnebes: :clap:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 01 nov 2014, 23:23

Povelik je bio onaj kamen sto ste nam vratili :P priznajte da ste se malo i prepali nakon sto ste vidjeli likove kako vas furaju :P
Sto se utakmice tice,malo pasovi,folovi golovi ali nema tu nista konkretno,nema rezultata sto je u konacnici i najvaznije..Slijedi nam ta Velika Obarska,mogli bi do boda,do bodova tesko,slaba realizacija za nesto vise..Nazalost mislim da nam se ponavlja sezona kad smo ispali iz lige,losi rezultati u prvom dijelu sezone,ne dovoljno losi za paljenje alarma za ispadanje,opet polovnjaci i druga liga..Kao sto rekoh,bolje da smo odma uzeli bodove bez stednje nego ovo sto cemo sada uraditi,Brazilci,ovi i oni ce se dovesti,uzet ce nam pare a rezultata opet nece biti kao da ocima svojim gledam..Za sredinu tabele ili nesto vise,ekipu treba posloziti odma na pocetku priprema i uigravati,eventualno pojacanje dva ako se neko zestoko povrijedi..Losa selekcija igraca bi nas mogla kostati opet druge lige nazalost..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 01 nov 2014, 23:28

brazzo je napisao/la:@bitisrcemvezan uvijek procitaj post prije nego ga posaljes da ti se ne bi desavalo da napises cistu nebulozu kao sad npr

Razumljiv je ovaj moj post itekako, i mislim da su svi dovoljno intelektualno sposobni da bi ga shvatili.
1946

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 01 nov 2014, 23:33

Kad neko glumi neki intelekt, a glup do bola... :puke:

Opet je previše negativne atmosfere, izgleda zaboravljate Azmirova obećanja...Jedan dobar rezultat bi sve to popravio.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 nov 2014, 23:37

Seljancad iz vrapcica uz pomoc pita opet dijeli lekcije :facepalm: :urnebes: ...i napisite kako je bilo u velikom gradu...nije mala stvar da cijelo odjeljenje odradi gostovanje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 01 nov 2014, 23:38

BitiSrcemVezan je napisao/la:
brazzo je napisao/la:@bitisrcemvezan uvijek procitaj post prije nego ga posaljes da ti se ne bi desavalo da napises cistu nebulozu kao sad npr

Razumljiv je ovaj moj post itekako, i mislim da su svi dovoljno intelektualno sposobni da bi ga shvatili.
ma shvacen si nesikiraj se
ispo si glup do bola.kako zbog izjave,tako i zbog kluba za koji je ona vezana. :shh:

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 01 nov 2014, 23:58

RezervniGolman je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:sve je jasno kao dan , i cinjenica je da smo danas osvojili zlata vrijedan bod i to poslednji osvojen u ovoj polusezoni . Ova ekipa je limitirana i ako ostane ova ekipa , a vrlo je moguce da ce ostati ( ukoliko azmir odluci da napusti kormilo ) morat cemo se boriti za svaki bod kako kuci tako i na strani , i vrlo je moguce da opet izgubimo trku u zadnjem kolu !!!

podrska je potrebnija nego ikad , jer danasnje sudije su pokazale da ce ova borba biti jako teska i nepostena iz utakmice u utakmicu ...

pozdrav za RA , a posebno one sa Benzinske pumpe Nurkic ( na skretanju za banovice ) ....prepoznat ce se oni :D
Kome lazes grob te yebo evo sad mi djete doslo s tekme. Kaze autobus i dva auta stari bila. Nikakvih incidenata osim vaseg kamenjanja i nekog trzaca s bakljom. Narast ce ti brato nos :urnebes: :urnebes:
jesam li negdje napisao datum mozda ???? ne lazem nikoga nego pozdravljam eipu RA od prije par sezona , nedavno je to bilo ... no , suveniri se jos cuvaju

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 02 nov 2014, 00:17

wienultras je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:

ma shvacen si nesikiraj se
ispo si glup do bola.kako zbog izjave,tako i zbog kluba za koji je ona vezana. :shh:
Za vaš klub i navijače su institucija u svakom slučaju, a sa 2 sarajevska kluba uopšte ne možete u istu rečenicu a kamo li sta drugo.

1946

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 02 nov 2014, 00:29

jesu jesu....ja sam odusevljen,i rezultatima veleza,titulama,vrapcicima,i silnom armijom koja ih prati...ono,nemam rijeci,sila :roll:
isto tako sam ocaran grbavicom,sarajevom koje nema svoj stadion,posjetom u pl kod oba kluba,vjecitim derbijem pred 6,7 hiljada ljudi,i sjajnim rezultatima u evropi,...giganti,bez premca

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 02 nov 2014, 00:31

wienultras je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:
Batva je napisao/la:Fukara na jednoj utakmici bude sto RA ne bude za polusezonu. I dalje svrsavaj na nas i bacaj sihire od zavisti. saPu

A iskreno govorim sto sam zapazio danas treba biti objektivan i priznati kako jeste i da vam je 80 % tribine djeca i da ste smijesni , a za ovo sigurno atmosfera ko na Anfieldu :lol: :lol:
Bjezi ne prosipajte se vise i okanite se te teme nego vidite da se pojavite na proljece :P
s obzirom kakve rezultate imamo,fukare su za ra izmislile tribinu...
pa jado jadni,borite se za evropu,nema vas na mapi... :crazy:
i ti se nasao da objasnjavas nama nesto... :roll:
pogledaj malo brojnost fukara na domacim i gostujucim tekmama,i pogledaj rezultate,i pogledaj vas jadan nebio.jad i cemer...
pa vama je misaona imenica imati 200 ljudi na tribini :yawn:
3 u Travniku 12 u Vitezu 60 u Zvorniku i 40 u Bl bez Otoke :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 nov 2014, 00:33

majko mila, koliko je navijača dobilo Sarajevo nakon dolaska Tana, iz furke počeli navijat', šatro, najjači smo :D no tih istih nema na Koševu, a po internetu dominiraju :D sarajlijica nam objašnjava kako stvari stoje :lol: drž' se ti momak Sandžajeva

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 nov 2014, 00:37

Sljedece kolo je mozda vrijeme i za pobjedu.Ne samo da bi se odljepili od zone ispadanja,nego bi jedan tim,vec jednom nogom zakoracio u nizi rang.
Mladost u zadnjem kolu ide Zvijezdi,koja igra sve bolje,tako da bi,ukoliko mi svoj dio posla uradimo,Mladost mogla ostati na ovih 6b do marta.
Radnik ide u goste Celiku,zatim docekuje Olimpic.
Sljedece kolo bi se moglo fino odljepit od zone ispadanja,ukoliko mi i Celik pobjedimo,ne bi smjeli to propustit.
Na koga ne mozemo racunat radi kartona?
.
Nad tobom sunce najljepše sja

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 02 nov 2014, 00:46

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... b796a97d92" onclick="window.open(this.href);return false;
budi sjecanja...97-98 i dodje vrabac iz vrapcica i prica o tribini.. kuknjava
nadam se da ce jednom rezultati doci na svoje,i da cemo se okupiti ponovo...svi,do jednog...kao nekada...crvene njive,mosnik,batva,centar,bulevar....jbt kada se sjetim ovih vremena,250-300 momaka u koloni samo iz crvenih njiva.. :)

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 02 nov 2014, 01:17

ANTIFA ! je napisao/la:
Batva je napisao/la:Fukara na jednoj utakmici bude sto RA ne bude za polusezonu. I dalje svrsavaj na nas i bacaj sihire od zavisti. saPu

A iskreno govorim sto sam zapazio danas treba biti objektivan i priznati kako jeste i da vam je 80 % tribine djeca i da ste smijesni , a za ovo sigurno atmosfera ko na Anfieldu :lol: :lol:
Bjezi ne prosipajte se vise i okanite se te teme nego vidite da se pojavite na proljece :P
Po tvojoj izjavi samo mogu zakljuciti da si poceo pratiti fudbal i navijati za svoj klub sa 30+ godina, a to je prezalosno. E vidis matori moj, mi svoj klub volimo od malih nogu, na tribinu idemo jos kao djeca i navijamo, ucimo navijacke pjesme, i ne dijelimo ljude na seljake i gradjane, to smo pokazali i u ratu kada smo primili toliko Podrinjaca, a masa ih je i ostala u nasem gradu. Sada je Tuzla i njihov grad. Vi svog jos nemate, a kad cete - ne zna se. Ali koga zaboli kita za tim, ovdje furamo navijacku furku i ljubav prema Slobodi, u toku smo desavanja u i oko kluba, koliko je to moguce. I generalno nas zaboli **** za Velezom, Red Armyjom, Mostarom i vasim misljenjem.

Selam, bok, zdravo, ni sam ne znam kako da vas pozdravim, ali zobidjite nas napokon i radite na vasim okupljanjima i organizaciji, a nasu prepustite nama. Cao.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 02 nov 2014, 01:22

wienultras je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... b796a97d92
budi sjecanja...97-98 i dodje vrabac iz vrapcica i prica o tribini.. kuknjava
nadam se da ce jednom rezultati doci na svoje,i da cemo se okupiti ponovo...svi,do jednog...kao nekada...crvene njive,mosnik,batva,centar,bulevar....jbt kada se sjetim ovih vremena,250-300 momaka u koloni samo iz crvenih njiva.. :)
Ah, nekad je Acko ponosno predstavljao Batvu :mrgreen: Sjecam se kako su na zapadu furali svoju furku, on, Zivotinja i grupa, pa Fukare krenu jednu pjesmu, a ovi krenu za sebe se zajebavati. :lol:
Sad ni ne vidim nekoga iz Batve, ili skroz rijetko koga. Dosta stare raje raducka, bori se, djedovi na obliznjem brdu su znali presjediti i gledati tekmu, sad ne znam ni njih da vidjam kao ranije... a i ja vise nisam u Batvi, jbg :|
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 nov 2014, 06:46

prvo Fukare trenutno nisu u svojoj standardnoj ostavi..vec vam je poznato da ekipa Slana Garda ne dolaiz na utakmica..a treba li spomenuti da je ta podgrupa i ako mlada bila sad su vec i u godinama bili daleko najbolji na nasoj tribini./.ako je iko isao na gostovanja isli su oni i odradjivali neke stvari..sad ti ljudi iz nekih svojih ralzoga nece da dolaze ..evo vec smo i ovdje procitali koliko je momaka napisalo da idu na zapad ne vise na sjever...uglavnom kad se ti ljudi ponovo vrate tu ako bog da pocetkom proljetnog dijela sezone ne sumnjam da ce sjever ponovo biti pun
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 02 nov 2014, 09:30

:) jednima se tribina prepolovila, danas ce ih derbi opet sabrat ovi drugi opet, ponavljam nazalost, skoro zaboravljeni..prezivljavaju. I dodju ti mudrovat i ubjedjivat te kako je nebo na zemlji. Ne znam cime se vodite al hajde eto odron smo teski, najgori ali se drzimo i bez rezultata. Bas bi volio i zivim za dan kad ce sarajevski blizanci past rezultatski,vec se oko 4-5 mjesta tribina upolovi :facepalm:

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 02 nov 2014, 09:38

Zasto se East Front stalno odvaja od Fukara :?:
Uvijek stoje iznad predzadnjeg ulaza na sjeveru sa svojim transom .
Malo mi je to glupo. :hmmmmm:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 02 nov 2014, 09:54

Sutra u Mejdanu 17:00 pocinje sa radom udruzenje Fukara..Svi koji zele mogu doci i uclanit se i podrzat rad udruzenja...momke treba ispostovat i time doprinjet bolji rad tribine :bow: :bow:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.