Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

L_blancos
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la L_blancos » 06 avg 2012, 17:51

Desmond je napisao/la:Sumnjam u kupovinu, jer, vjerujem da je Sahin planiran kao zamjena za Xabi Alonsa, pa bi i Mourinhu bilo dobro da se Nuri negdje kali do kraja ove sezone. Na kraju bi onda mi mogli vratiti Sahina, a oni nama dati Alonsa za 4-5 miliona.
:? :? :? :?
Ja,kreatora igre i najvaznijeg igraca Reala dati za 4-5 miliona ?

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 06 avg 2012, 17:53

L_blancos je napisao/la:
Desmond je napisao/la:Sumnjam u kupovinu, jer, vjerujem da je Sahin planiran kao zamjena za Xabi Alonsa, pa bi i Mourinhu bilo dobro da se Nuri negdje kali do kraja ove sezone. Na kraju bi onda mi mogli vratiti Sahina, a oni nama dati Alonsa za 4-5 miliona.
:? :? :? :?
Ja,kreatora igre i najvaznijeg igraca Reala dati za 4-5 miliona ?
Bit će već star za Real i pred kraj ugovora, pa bi nekih 5 miliona bila realna cijena.
A i koliko god mi je drag, ne mislim da je najvažniji igrač. Ali to nek raspravljaju na Realovoj temi.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 06 avg 2012, 17:57

Ovaj Alonso moze jos 2-3 sezone odigrati na ovom nivou,a i poslije toga ce biti klasa ..
I da, bas ce prije otici u Liverpul nego produziti ugovor sa Realom..
Skupo je to,dosta je i 2-3 miliona..
Alonso je igrac bez kojeg se igra Reala ne moze zamisliti i tako ce biti jos par godina,nemoj se djaba njemu nadat ;)

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 06 avg 2012, 18:08

Sky Sports understands Liverpool considering selling Man City target Daniel Agger to raise funds for other signings.
.....

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 06 avg 2012, 18:15

L_blancos je napisao/la:Ovaj Alonso moze jos 2-3 sezone odigrati na ovom nivou,a i poslije toga ce biti klasa ..
I da, bas ce prije otici u Liverpul nego produziti ugovor sa Realom..
Skupo je to,dosta je i 2-3 miliona..
Alonso je igrac bez kojeg se igra Reala ne moze zamisliti i tako ce biti jos par godina,nemoj se djaba njemu nadat ;)
Ne znam jesi li pratio, ali zvanični stav Reala, iznesen prije mjesec-dva je takav da se sa Alonsom neće produživati ugovor koji traje do 2015. Tako da on ide na kraju ove ili iduće sezone. Kuću bih uplatio da će se on nako Reala vratiti u Liverpool i tu završiti karijeru.
Znači Sahin na posudbu, kupiti Ramireza i Mertensa. Ukupan trošak tridesetak miliona (sa Borinijem 40) i borba za Ligu prvaka je realna.
Sky Sports understands Liverpool considering selling Man City target Daniel Agger to raise funds for other signings.
Možda bude i prodan, ali ne vjerujem da će to biti bilo koji klub iz Engleske.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 06 avg 2012, 18:27

Daj potvrdu za to :!:
Nece on jos najmanje 2 sezone nigdje iz Reala,a ako ode negdje otic ce u Real Sociedad gdje bi i zavrsio karijeru..

I da :

slika

Znaci nas je do 2016,tj do njegove 34. godine,sto znaci da bi tu mogao i zavrsiti karijeru,ako bude trajao i tad nije iskljuceno ni produzenje ugovora..

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 06 avg 2012, 18:37

http://www.transfermarkt.de/en/xabi-alo ... _7476.html

Napravio sam grešku za ugovor. Trenutni mu traje do 2014. ;)
Mrsko mi je sad tražiti ovo za neproduživanje ugovora, ima negdje ranije na forumu.
Bilo kako bilo, ja vjerujem u njegov povratak u Liverpool.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 avg 2012, 19:19

Desmond je napisao/la:Znači Sahin na posudbu, kupiti Ramireza i Mertensa. Ukupan trošak tridesetak miliona (sa Borinijem 40) i borba za Ligu prvaka je realna.
Ne znam kako više niste ništa naučili. Kako je borba za LP realna? City i United su miljama ispred Liverpoola, Chelsea ima nevjerovatnu ekipu i dalje se pojačavaju i jedino bi Di Matteo mogao zeznuti stvari, Arsenal je također napravio fenomenalan posao. Mislim da bi i oni ove sezone mogli biti itekako konkurentni za titulu. Tottenham je također ispred Liverpoola. Liverpool nema kvalitet, nema širinu u ekipi. Pogledaj City, United, Chelsea pa i Arsenal. Svi oni mogu igrati bez par prvotimaca i bez problema se to može nadoknaditi. Liverpoolu ako ne igraju najvažniji igrači (kao što je bio slučaj sa Lucasom pa i Suarezom), problem za problemom.

Reina van forme, zamjenu na poziciji lijevog beka nemaju, u veznom redu nedostaje jedan pravi razigravač (Gerrard iz najboljih dana), krila nemaju. Rasulo totalno. Možda sam ja previše kritičan i pesimističan, ali ja zaista ne mogu ni da zamislim način na koji bi Liverpool na kraju sezone ušao među top 4, pa čak i među prvih 5 ekipa (čak i da dovedu ta tri igrača).
FK Pjetlovi

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 06 avg 2012, 20:34

reds je napisao/la:
Desmond je napisao/la:Znači Sahin na posudbu, kupiti Ramireza i Mertensa. Ukupan trošak tridesetak miliona (sa Borinijem 40) i borba za Ligu prvaka je realna.
Ne znam kako više niste ništa naučili. Kako je borba za LP realna? City i United su miljama ispred Liverpoola, Chelsea ima nevjerovatnu ekipu i dalje se pojačavaju i jedino bi Di Matteo mogao zeznuti stvari, Arsenal je također napravio fenomenalan posao. Mislim da bi i oni ove sezone mogli biti itekako konkurentni za titulu. Tottenham je također ispred Liverpoola. Liverpool nema kvalitet, nema širinu u ekipi. Pogledaj City, United, Chelsea pa i Arsenal. Svi oni mogu igrati bez par prvotimaca i bez problema se to može nadoknaditi. Liverpoolu ako ne igraju najvažniji igrači (kao što je bio slučaj sa Lucasom pa i Suarezom), problem za problemom.

Reina van forme, zamjenu na poziciji lijevog beka nemaju, u veznom redu nedostaje jedan pravi razigravač (Gerrard iz najboljih dana), krila nemaju. Rasulo totalno. Možda sam ja previše kritičan i pesimističan, ali ja zaista ne mogu ni da zamislim način na koji bi Liverpool na kraju sezone ušao među top 4, pa čak i među prvih 5 ekipa (čak i da dovedu ta tri igrača).
-------------Reina-------------
Glen--Skrtel--Agger--Enrique

-----Gerrard-Lucas-Sahin-----

Mertens---------------Ramirez
------------Suarez--------------

City je, više manje, ostao isti kao i prošle sezone, dakle pojedinačno jak k`o zemlja, slab timski i na treneru.
United nije zakrpio poziciju playmakera i mislim da će imati problema sa tim.
Chelsea se strašno pojačao i po meni prvi favorit za osvajanje lige.
Tottenham najvjerovatnije ostaje bez Modrića, a već su ostali bez Redknappa. Neće se baš lako prilagoditi na taj potpuno drugačiji stil vođenja ekipe.
Arsenal neće pretjerano jači ući u sezonu.
Tako da mislim da ova postava Liverpoola može konkurisati za 4. mjesto.
Newcastle je dosta lošiji bio jako blizu. Uz malo sreće, kojoj je krajnje vrijeme da se vrati na Anfield, možemo do tog plasmana. Naravno, mora da se ispuni uslov da ekipa izgleda ovako ili slično, a ne ukazuje baš mnogo stvari da će se to desiti.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 avg 2012, 20:36

Što bi rekao brat Fera, da je ostati u Ligi. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 avg 2012, 20:50

@Desmond prije svega i sam znaš da nema od toga ništa. Dakle, Liverpool neće dovesti te igrače. Možda jednog, ali teško. Ali kao što rekoh, čak i da dovede to je opet slabo. Ipak, nećemo šta bi bilo - kad bi bilo. Trenutno stanje pokazuje da je Liverpool daleko od te borbe za LP.

City će u svakom pogledu biti jači nego prošle sezone. Kako god, oni će biti ispred Liverpoola, kao i United. Ta muka oko playmakera se povlači već par sezona pa United opet krpi tu poziciju i konkurentan je za sve trofeje. Chelsea jeste strašno jak, ali vidjet' ćemo da li će se sva pojačanja prilagoditi. Di Matteo je imao dosta sreće prošle sezone. Nekako sam skeptičan po pitanju njegovog uspijeha na klupi Chelsea. Ipak, opet će sigurno biti ispred Liverpoola.
Doveli Girouda, Podolskog i Cazorlu. Nije otišao niko od važnijih igrača. Kako da ne budu dosta jači? :roll:

Eto nek' Tottenham bude iza Liverpoola, opet skoro nemoguća misija (realno).
FK Pjetlovi

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 06 avg 2012, 21:02

nismo mi nemoguca misija,uvijek se moze ja mislim da nisu potrebne zvjezde da bi uspjeli(pogledaj samo arsenal prosle sezone)ako se ovi nasi prilagode BR-u mozemo mi u top 4.Potrebno je samo da konstantno uzimamo 3 boda od tzv malih ekipa,totenham ce biti u top 4,a mislim da arsenal nece.ovo ce biti jedna od najlosijih sezona arsenala.a mi nemamo losu ekipu samo treba downinga,carrolla,hendersona natjerati da igraju najbolje sto znaju i to je to.Bellamya trebamo zadrzati.moze on jos dosta utakmica igrati u prvih 11.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 06 avg 2012, 21:02

reds je napisao/la:@Desmond prije svega i sam znaš da nema od toga ništa. Dakle, Liverpool neće dovesti te igrače. Možda jednog, ali teško. Ali kao što rekoh, čak i da dovede to je opet slabo. Ipak, nećemo šta bi bilo - kad bi bilo. Trenutno stanje pokazuje da je Liverpool daleko od te borbe za LP.

City će u svakom pogledu biti jači nego prošle sezone. Kako god, oni će biti ispred Liverpoola, kao i United. Ta muka oko playmakera se povlači već par sezona pa United opet krpi tu poziciju i konkurentan je za sve trofeje. Chelsea jeste strašno jak, ali vidjet' ćemo da li će se sva pojačanja prilagoditi. Di Matteo je imao dosta sreće prošle sezone. Nekako sam skeptičan po pitanju njegovog uspijeha na klupi Chelsea. Ipak, opet će sigurno biti ispred Liverpoola.
Doveli Girouda, Podolskog i Cazorlu. Nije otišao niko od važnijih igrača. Kako da ne budu dosta jači? :roll:

Ma znam da neće biti ništa od toga, nego ja onako, šta bi bilo kad bi bilo :).
Giroud, Podolski su više nekako da pojačaju klupi. Cazorla je također dosta nedokazan.
Jači jesu, ali ne drastično. Pa sa onakvom postavom vidim šansu da sa njima i Tottenhamom vodimo borbu za 4. mjesto. Ali pošto će nam, kako stvari stoje, i dalje u prvih 11 igrati Downing, Carroll, Adam... onda nam je 6. mjesto plafon.

youngredcomps je napisao/la:nismo mi nemoguca misija,uvijek se moze ja mislim da nisu potrebne zvjezde da bi uspjeli(pogledaj samo arsenal prosle sezone)ako se ovi nasi prilagode BR-u mozemo mi u top 4.Potrebno je samo da konstantno uzimamo 3 boda od tzv malih ekipa,totenham ce biti u top 4,a mislim da arsenal nece.ovo ce biti jedna od najlosijih sezona arsenala.a mi nemamo losu ekipu samo treba downinga,carrolla,hendersona natjerati da igraju najbolje sto znaju i to je to.Bellamya trebamo zadrzati.moze on jos dosta utakmica igrati u prvih 11.
Ne znam gdje nađeš toliki optimizam. :)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 avg 2012, 21:08

Desmond je napisao/la:Giroud, Podolski su više nekako da pojačaju klupi. Cazorla je također dosta nedokazan.
Jači jesu, ali ne drastično. Pa sa onakvom postavom vidim šansu da sa njima i Tottenhamom vodimo borbu za 4. mjesto. Ali pošto će nam, kako stvari stoje, i dalje u prvih 11 igrati Downing, Carroll, Adam... onda nam je 6. mjesto plafon.
A ta klupa je izuzetno važna. Nema šanse da RvP (ukoliko ostane) ponovi onakvu sezonu. A kada na klupi imaš itekako kvalitetne zamjene onda ti šanse za uspijeh rastu. Giroud + Podolski = 15-tak golova sigurno. Cazorla je sjajan igrač. Uostalom zar su Ramirez i Mertens dokazani? Ne bih baš rekao.
youngredcomps je napisao/la:nismo mi nemoguca misija,uvijek se moze ja mislim da nisu potrebne zvjezde da bi uspjeli(pogledaj samo arsenal prosle sezone)ako se ovi nasi prilagode BR-u mozemo mi u top 4.Potrebno je samo da konstantno uzimamo 3 boda od tzv malih ekipa,totenham ce biti u top 4,a mislim da arsenal nece.ovo ce biti jedna od najlosijih sezona arsenala.a mi nemamo losu ekipu samo treba downinga,carrolla,hendersona natjerati da igraju najbolje sto znaju i to je to.Bellamya trebamo zadrzati.moze on jos dosta utakmica igrati u prvih 11.
Naravno da nisu potrebne zvijezde da bi se ostvario uspijeh, ali jeste kvalitet, što Liverpool nema. ;)

Ali dobro. Svako ima svoje mišljenje. Ja sam svoje rekao, vi isto. Pa ćemo vidjeti. Nadam se da ćete vi biti upravu.
FK Pjetlovi

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 06 avg 2012, 21:09

Nemoj da je budem upravu, naje*at ćemo :lol:

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 06 avg 2012, 21:52

pa ko je to arsenalu dao kvalitet prosle sezone.(osim van persia i vermalena)nisu imali igraca da valja.pa su ljudi jedno vrijeme sve redom pobjedjivali,niko im nista nije mogao.potrebno je samo da pobjedjujemo one male ekipe,jer u odnosu na njih imamo taj kvalitet
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 06 avg 2012, 21:56

youngredcomps je napisao/la:pa ko je to arsenalu dao kvalitet prosle sezone.(osim van persia i vermalena)nisu imali igraca da valja.pa su ljudi jedno vrijeme sve redom pobjedjivali,niko im nista nije mogao.potrebno je samo da pobjedjujemo one male ekipe,jer u odnosu na njih imamo taj kvalitet
Arteta, Koscielny, Song, Rosicky, Walcott, Sagna, Chamberlain

Ove godine Arsenal ima minimalno TOP 4, minimalno. Pokušajte u borbi sa Chelseajem i Tottenhamom za 4 mjesto.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 06 avg 2012, 22:00

youngredcomps je napisao/la:pa ko je to arsenalu dao kvalitet prosle sezone.(osim van persia i vermalena)nisu imali igraca da valja.pa su ljudi jedno vrijeme sve redom pobjedjivali,niko im nista nije mogao.potrebno je samo da pobjedjujemo one male ekipe,jer u odnosu na njih imamo taj kvalitet
Ja bih prije svega još dodao Koscielnya, Sagnu i Artetu. Walcott je također imao fin učinak. Rosicky je bio poprilično dobar u drugom dijelu sezone. Dakle, bilo je igrača koji su odigrali dobro.
FK Pjetlovi

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 06 avg 2012, 22:20

Desmond je napisao/la:
reds je napisao/la:@Desmond prije svega i sam znaš da nema od toga ništa. Dakle, Liverpool neće dovesti te igrače. Možda jednog, ali teško. Ali kao što rekoh, čak i da dovede to je opet slabo. Ipak, nećemo šta bi bilo - kad bi bilo. Trenutno stanje pokazuje da je Liverpool daleko od te borbe za LP.

Ma znam da neće biti ništa od toga, nego ja onako, šta bi bilo kad bi bilo :).
Giroud, Podolski su više nekako da pojačaju klupi. Cazorla je također dosta nedokazan.

Ne znam gdje nađeš toliki optimizam. :)

Neka je borini provjeren igrač sa kojim se napada vrh lige ..ne lupetajte bzvz ,jesam navijač arsenala al objektivno gledano sa ovim kadrom koji imate i dalje niste konkurentni za prve 4 pozicije ,racunajte da se 5 klubova sigurno bori za ta mjesta City,Utd,Arsenal,Chelsea i Totenham a pored njih sigurno Newcastle iz prikrajka koji se pokazao prosle sezone a nisu imali ni jedan odlazak znacajan tako da sa ovim pojacanjima su itekako i oni ajmo reć moguća pomutnja ..realno liverpool ili mora dovesti par jako dobrih pojacanja il da im ekipa poludi ,druge nema

Still negotiating with Liverpool for extending his own deal with them, currently lasting until June 2014, Danish international centre-back Daniel Agger (27) is now a primary target for Arsenal, whose management are ready to make an attempt for signing him. Barcelona FC and Manchester City are keen on former Brondby player as well

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 06 avg 2012, 22:22

reds je napisao/la:
Ja bih prije svega još dodao Koscielnya, Sagnu i Artetu. Walcott je također imao fin učinak. Rosicky je bio poprilično dobar u drugom dijelu sezone. Dakle, bilo je igrača koji su odigrali dobro.
a vidi zar mi nemamo ove godine slicne igrace.vermalen-agger,koscielny-skrtel,sagna-glen,arteta-lucas,RVP-Sule.Pa neka sad neko kaze da je bolji stoperski par vermalen i kosc. od aggera i skrtela,al ove godine cemo mi tek vidit sta nam znaci carroll,jer sad ima konkurenciju i tek sad ce davati 100% svojih mogucnosti.ja bi smio glavu dati da ce dati 10 + golova ove sezone,downinga samo treba gurati na desno krilo i pustiti ga da suta...i golovi ce dolaziti sami mislim a i vrijeme je da liverpool podje napredovati i nadam se da je bas to ova sezona

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.