FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
prvih 11 koji ce uglavnom igrati na proljece ce biti gotovo isto, jer se nije mnogo trgovalo, odlaskom Ganceva jasno je da ce Vasilic biti u prvom timu, dok cinjenica da je Nyema potpisao na samo pola godine, njemu obezbjeđuje klupu...ne ocekujem da ce Stanceski bio odmah dio prvih 11, zbog propustenih priprema u Puli, ali ce kako prvenstvo bude odmicalo sigurno dobivati vise sanse, a standardan ce postati u europskim utakmicama, u paru bi treabali igrati Savic-Svraka...a napad
sigurno Lazo, a ako zelimo nesto vise u europskim utakmicama, podjednaku sansu moraju dobivati i ovi rezervni napadaci...

Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.
Bajro se vraća u formu.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Meni nesto draza cinjenica da je Nikolic zabio 2X, nekako sam misljenja da bi sa njim mogli dobiti napadaca na duze staze, koji moze samo biti bolji pod Amarovom palicom s obzirom da je prilicno mlad.Tokom priprema strucni stab imao je za njega samo rijeci hvale...nekako sam siguran da ce i dobiti priliku u toku ove polusezone...ellaxaz je napisao/la:Bajro se vraća u formu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
super je ovo jer je drugi tim pobjedio...borba za pozicijepile87 je napisao/la:Meni nesto draza cinjenica da je Nikolic zabio 2X, nekako sam misljenja da bi sa njim mogli dobiti napadaca na duze staze, koji moze samo biti bolji pod Amarovom palicom s obzirom da je prilicno mlad.Tokom priprema strucni stab imao je za njega samo rijeci hvale...nekako sam siguran da ce i dobiti priliku u toku ove polusezone...ellaxaz je napisao/la:Bajro se vraća u formu.

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Borba, borba nego staSeyo_TM je napisao/la:super je ovo jer je drugi tim pobjedio...borba za pozicije

pile87 je napisao/la: Meni nesto draza cinjenica da je Nikolic zabio 2X, nekako sam misljenja da bi sa njim mogli dobiti napadaca na duze staze, koji moze samo biti bolji pod Amarovom palicom s obzirom da je prilicno mlad.Tokom priprema strucni stab imao je za njega samo rijeci hvale...nekako sam siguran da ce i dobiti priliku u toku ove polusezone...
Ja bih volio da na proljeće bude više utakmica koje će krenuti u tom smjeru (da bi mali Nikolić mogao dobiti više šanse, bar na domaćem terenu). Značilo bi mu to.

Za Bajru kažem onako, iz navike,

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
kako nije...malo je ovakvih u zivotupile87 je napisao/la:Borba, borba nego staSeyo_TM je napisao/la:super je ovo jer je drugi tim pobjedio...borba za pozicijesto je danas lijep i suncan dan

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 17 feb 2011, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
3 gola primit od drugoligasa i nije neka utjeha 

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Sto bi rekao jedan veliki bosanski mislioc j.e.b.e.s tonick je napisao/la:3 gola primit od drugoligasa i nije neka utjeha

Zadnja izmjena: pile87, dana/u 17 feb 2011, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
ima li neko provjerenu info. u kolko igramo s olimpicom?
ahapile87 je napisao/la:Sto bi rekao jedan veliko bosanski mislioc j.e.b.e.s tonick je napisao/la:3 gola primit od drugoligasa i nije neka utjeha

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Pile je li ono prvih 10 godina najteze?
Znas kako kazu: kako komeSeyo_TM je napisao/la:Pile je li ono prvih 10 godina najteze?

malo mi ih je i zao, pogotovo za 7 dana 

hajde taj optimizam podjelite sa sirim ljudskim masama
Seyo_TM je napisao/la:malo mi ih je i zao, pogotovo za 7 dana

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Samo se ti smjeskaj mislim da cemo morati organizovati cjelonocnu skupstinu po uzoru na proslu s onim zutim picem od jecma nadam se da cemo ovaj put imati i razlog vise da nazdravljamoboccaccio je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:malo mi ih je i zao, pogotovo za 7 dana
![]()
![]()
...............
![]()
![]()

Zadnja izmjena: pile87, dana/u 17 feb 2011, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
pile87 je napisao/la:Samo se ti smjeskaj mislim da cemo morati organizovati cjelonocnu skupstinu po uzoru na prosli tu nadam se da cemo ovaj put imati i razlog viseboccaccio je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:malo mi ih je i zao, pogotovo za 7 dana
![]()
![]()
...............
![]()
![]()
Sto mi se cini da nisam jedini koji se smjeska ovde

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
bice da smo vesela nacijaboccaccio je napisao/la:
Sto mi se cini da nisam jedini koji se smjeska ovde...a ja kontam da cemo bas imati o cemu i da cemo imati razlog vise za tu cjelonocnu skupstinu
![]()

-
- Kontakt:
26.02.2011. (subota) u 19.00 satiAmar TM'87 je napisao/la:ima li neko provjerenu info. u kolko igramo s olimpicom?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.