Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
đe ce picka s Lazijem :cool:

Derby della Lanterna, drugi po redu najveci gradski derbi u Italiji, pocinje za par minuta :cool:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo kad se sjetim da je Cairo odbio 70M+ Niang, za ovog panja.Lillard je napisao/la:Ovaj Belloti nekad bio kao jak napadač

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Najnesretniji tim u ligi:

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Sarri 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
pristavi ga Chievo, al primjetno je da nema agresivnosti u igri smecara, ne mogu nametnuti tempo, sto je vjerovatno odraz umora... biti ce tesko ovo preokrenut, jer Chievo je sam po sebi defanzivna ekipa, ili bolje reci klub, to im je utkano u DNK kluba i za divljenje je kako oni s malim budzetom uvijek ostaju u Serie A
Čujem da je neki penal poklonjen Napoliu, ali nema forumaša. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Najljepši fudbal Italije a možda i Evrope i ove godine osvojit će KITUlu
Ove godine ni umor ne moze biti vadiona, ispali davno iz kupa i.evrope
Dzaba
Ove godine ni umor ne moze biti vadiona, ispali davno iz kupa i.evrope
Dzaba
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- tuzlak1987
- Kontakt:
Napoli svakako citavo proljece ocajno igra, samo sto su uzeli neke bodove gdje nisu trebali po igri. Sada to stize na naplatu.
Mertens i Insigne dodatno iritiraju sa svojim nemogucim pokusajima, lete u oblacima.
Mertens i Insigne dodatno iritiraju sa svojim nemogucim pokusajima, lete u oblacima.
opa, evo gol-a, sad ce navalit... Chievo je samo na ovaj nacin i mogao primit gol
Ako osvoje scudetto, osvojili su ga ovdje. Prestali ovi igrati u zadnje 4 minute.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
a grob te jeb'o, kako se prepadose pobjede, pa i remija :tokralju:
Kojeg godine? Ovo je kupovanje vremenaPogba je napisao/la:Ako osvoje scudetto, osvojili su ga ovdje. Prestali ovi igrati u zadnje 4 minute.

Max Allegri
Poklon penal, gledao vise puta na eon-u.Pogba je napisao/la:Čujem da je neki penal poklonjen Napoliu, ali nema forumaša.

licemjeri

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Današnji zaključak: kome sudije poklone više penala će osvojit titulu, a ko manje puta pogodi okvir gola (mi ili Roma) će uletit u CL.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Fantastican gol Kalinica.
Realno Lazio je zaslužio CL, igrački kadar im je dosta iza Rominog, Interovog i Milanovog a igra i rezultati bolji, čak su i u Evropi napravili dobar rezultat. S druge strane, Roma i Inter se ne takmiče ko će biti bolji nego ko će biti manje loš.
realno, ne znam cemu ovakav komentar Oddo-a, zaista nisam primijetio da su osteceni
pokusat cu doci do detalja :mrgreen:
pokusat cu doci do detalja :mrgreen:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.