FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 02 nov 2014, 10:42

Sinoć su odigrali možda i najbolju utakmicu dosad samo jedina zamjerka je loša realizacija.Ne pamtim kad smo se ovako ispromašivali kao sinoć, istina i Roman je skinuo dosta zicera al' morali smo in ispratiti sa više golova u mreži.

Benatia veoma dobar bio bi i odličan da nije zaspao kod gola Reusa ali tu dio krivice snosi i Alaba koji nije pokrio Aubameyanga i dozvolio mu da neometano centrira.

Ribery je svojim ulaskom preokrenuo rezultat vidi se da mu još fali par utakmica da ufati pravu formu.

Moram pohvaliti i Bernata momak igra kao da je 10g u Bayernu a kupljen za 15mil plus mlad igrač.Dok je npr Utd za beka istresao 45 mil koji grije klupu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 02 nov 2014, 10:48

Bernat je odlican, na pocetku ke steko dok nije svario ono sto Pep hoce od njega. To je kad trener kupuje prema svojim potrebama a ne prena prilikama. Jos, igramo igru koja njemu odgovara, da igramo na primjer onaj smor onda ni upola ne bi bio efikasan i dobat. On i Alaba samo zele trku i tu su najjaci. Vidjelo se protiv HSVa gdje su isti igrali bas onako kako nama odgovara.

Sad Roma, ako budemo zadrzali ovaj momentum ne znam kako treba odigrati Roma da nas pobjedi. Nadam se pobjedi i ovjeri prvog mjesta.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 02 nov 2014, 12:30

https://www.youtube.com/watch?v=2XYZ4tUN3nw

FC Bayern Munich vs AS Roma: Robben i Strotman Live with fans

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 02 nov 2014, 12:52

Sinoc se od prve minute vidjela zelja da se nakanta i pobijedi BvB,gorili su na terenu i sva sreca,pa nisu pregorili :D
Problem je sto lopta nije htjela u gol.
Weidenfeler uopste nije bio toliko dobar,koliko su ga dobrim nasi napravili.
U onoj prilici kad ga Muller pogodi u kopacku pomislio sam da ne mozemo dat gola kad bismo igrali do sutra,jednostavno nece,pa nece.

I nemate pojma koliko mi je drago sto Lewa proslavi gol :D
Haman one price kako navija za Bayern nisu suplje :D

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 02 nov 2014, 12:58

Ja Bgm ne svrsavam na ovu pobjedu,mnogi su pobjedjivali jadni Dortmund ove sezone,nista novo...Jednostavno ne mogu svariti ovoliku neefikasnost,oba gola koja smo dali su zasluzeni naravno ali "na guzove" sto bi se reklo.Napravimo 2-3 pasa dodjemo do gola i onda zajebancija :facepalm:

Pogledajte malo efikasnost Reala :kafa:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 nov 2014, 13:14

sekerbay je napisao/la:u bayi igraju top igraci; svi su krema svjetskog fudbala, ali je king riberi jos jednu stepenicu iznad.
toliko je dobar da u ovako jakom bayi pravi razliku.
Ma kao što sam i ja rekao u komentaru na ovaj susret: Ribery je gigant.. :cool: Jednostavno treba pogledati koliko njegovo prisustvo na terenu znači, koliku pometnju stvara. Ribery ga zna i zabiti, jučer ga nije zabio, ali ono što on radi je više od zabijanja golova. On stvara rupe u odbrani, on promiješa odbrane, on sa 2 poteza unese preokret. Robben je sjajan, ali nikad ne treba zanemariti Riberyja, koji je isto presudan faktor. Bez Riberyja Bayern u najvećim utakmicama ne bi bio ovako jak. Često se zaboravi da je baš Ribery asistirao za pogodak Robbena i u finalu LP 2013. godine.
A ono što na malom prostoru Ribery s loptom može, slabo ko može. :cool:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 02 nov 2014, 13:36

thulkazal je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=2XYZ4tUN3nw

FC Bayern Munich vs AS Roma: Robben i Strotman Live with fans

:D cool intersantno ,ali mi eho ide na zivce pa nisam imao zivaca sve do kraja saslusati. :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 02 nov 2014, 13:38

Nepamtim kad sam gledo jedan tim da je onoliko zicera promasim, nastranu pobjeda al igra je maestralna, jednostavnost sutevi pasova ma sve djeluje fantasticno.
Bez roberija ovaj Bayern bi bio samo dobra ekipa al ovaj dvojac je cudo i bojim se pomisli sta kad odu, dali sinan ima kvalitet da jednog zamjeni dali treba draxlera kupiti dali je on mozda zamjena drugo ja nemam pojma, samo sam siguran tesko nama kad ovaj dvojac ode u penziju!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 02 nov 2014, 13:56

autogol je napisao/la:Ja Bgm ne svrsavam na ovu pobjedu,mnogi su pobjedjivali jadni Dortmund ove sezone,nista novo...Jednostavno ne mogu svariti ovoliku neefikasnost,oba gola koja smo dali su zasluzeni naravno ali "na guzove" sto bi se reklo.Napravimo 2-3 pasa dodjemo do gola i onda zajebancija :facepalm:

Pogledajte malo efikasnost Reala :kafa:

Ovo u zadnje vreme nije tolko lose ,ali ova igra mora se jos vise podici do proljeca, kao sto kazes gledaj real i njihovu efikasnost ,a kojim slucajem ako se sretnemo onakvi promasaji ce se protiv hale iz madrida skupo naplatiti .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 nov 2014, 15:50

Ne bih da se neko naljuti ali ste stvarno dosadni s tim Realom.

De da se mi sretnemo s njima pa cemo onda diskutovati o njihovoj efikasnosti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 02 nov 2014, 15:58

Omerbavarac je napisao/la:Ne bih da se neko naljuti ali ste stvarno dosadni s tim Realom.

Slazem se

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 02 nov 2014, 16:32

Omerbavarac je napisao/la:Ne bih da se neko naljuti ali ste stvarno dosadni s tim Realom.

:thumbup:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 02 nov 2014, 16:36

@autogol Ne mozes ti tako Borusiu poredit, pogledaj je u LP pa reci onda. Kada igraju sa nama uvijek je to na dosta vecem nivou. Stvar prestiza. A ako ces tako pisati o Realovoj igri imas njihovu temu pa svrsavaj tamo. Ne zamjeri al ne mogu podnijeti to poređenje.

Usput... lijepo pogledati da su skoro svi Bundesligasi vodeci u grupama.
slika
slika
Mia San Mia

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 02 nov 2014, 16:39

Pošto je prošlo dva mjeseca od povrede Badstubera koliko odprilike će oporavak trajati. Prve prognoze su bile oko 3 mjeseca hoćemo li ga vidjeti više prije zimske pauze?

I kakve su šanse da Javi zaigra u drugom dijelu sezone?

Klare

Post Postao/la Klare » 02 nov 2014, 17:45

Izgleda da secera vise nema, imamo samo ovu blijedu kopiju sekerbya koji pise kad vjetar dune, i napise svega jednu recenicu. :damn:

Necemo zaboraviti ni njegovog pajdu. :facepalm:

Pobijedismo jedva nekako i sta se desi :arrow:

dese se hvalospjevi na racun nikog drugog do samog Pepa. :oops:

Hvale ga, niko drugi do ljubitelji njegove frisko obrijane cele. :thumbdown:

Pokazao i dokazao jos jednom da lijeka pravog za kontrase jos nema,
a ko zna hoce li tu formulu ikad uspjeti i sastaviti. :think:

U prvoj polutki smo se preznojavali da dodjemo u priliku, a Dortmund opusteno ceka i bode. :|

U drugoj su zuti fizicki pali, opala je i koncentracija, Humels(citaj glava ekipe) izasao, Subotic(citaj promaja) usao, i sve receno... ;)

Sve to stoji da je Benatija zvijer, i stvarno jeste :!: , da imamo najbolju ekipu na svijetu, ali definisan sistem nemamo, a nazalost to je i najvaznije! :!:

Reala sa debelim Karlom nikada pobijediti necemo :!: ,
a pitanje kako bi u LP protiv ovog Dortmunda prosli. :?:

Pepom nimalo nisam zadovoljan, stoperi idu daleko naprijed, ne rotira dovoljno, opet cemo u martu pasti,
a zbunjeno mahanje ni on sam ne razumije... :lolno:

Sta radi sa Alabom, to je za plakati... :x

Real je fantastican, fenomenalan, gledam njihovu formaciju sa cetvoricom veznjaka, ma fantasticno, ostaje nam da gledamo i da se divimo, a nama za muku ostaje Pep i cetiri beka. :puke:

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 02 nov 2014, 18:16

Bravo! Jesi razmisljao da se prijavis na ZMBT?

:D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 nov 2014, 19:39

slika :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 02 nov 2014, 21:01

Klare je napisao/la:Izgleda da secera vise nema, imamo samo ovu blijedu kopiju sekerbya koji pise kad vjetar dune, i napise svega jednu recenicu. :damn:

Necemo zaboraviti ni njegovog pajdu. :facepalm:

Pobijedismo jedva nekako i sta se desi :arrow:

dese se hvalospjevi na racun nikog drugog do samog Pepa. :oops:

Hvale ga, niko drugi do ljubitelji njegove frisko obrijane cele. :thumbdown:

Pokazao i dokazao jos jednom da lijeka pravog za kontrase jos nema,
a ko zna hoce li tu formulu ikad uspjeti i sastaviti. :think:

U prvoj polutki smo se preznojavali da dodjemo u priliku, a Dortmund opusteno ceka i bode. :|

U drugoj su zuti fizicki pali, opala je i koncentracija, Humels(citaj glava ekipe) izasao, Subotic(citaj promaja) usao, i sve receno... ;)

Sve to stoji da je Benatija zvijer, i stvarno jeste :!: , da imamo najbolju ekipu na svijetu, ali definisan sistem nemamo, a nazalost to je i najvaznije! :!:

Reala sa debelim Karlom nikada pobijediti necemo :!: ,
a pitanje kako bi u LP protiv ovog Dortmunda prosli. :?:

Pepom nimalo nisam zadovoljan, stoperi idu daleko naprijed, ne rotira dovoljno, opet cemo u martu pasti,
a zbunjeno mahanje ni on sam ne razumije... :lolno:

Real je fantastican, fenomenalan, gledam njihovu formaciju sa cetvoricom veznjaka, ma fantasticno, ostaje nam da gledamo i da se divimo, a nama za muku ostaje Pep i cetiri beka. :puke:

:thumbup: senjor klare slazem se apppsolutno appsolutno :!:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 02 nov 2014, 22:14

:eh: :eh: :eh:

Sta to radi sa Alabom?
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 02 nov 2014, 22:48

U derbiju 18.kola amateri porazeni u Würzburgu od Wurzburger Kickersa 1:0.Trenutno smo 3.na ljestvici sa osam bodova zaostatka za amaterima 1860 Münchena i devet za Wurzburger Kickersom.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.