Ibra otkrio što mu je sve smetalo u Barçi
Bivši napadač Barcelone izjavio je kako se njegov bivši trener nije mogao nositi sa njegovom originalnom osobnošću te kako je odbijao razgovarati s njim većinu vremena provedenog na Camp Nouu.
Švedska zvijezda je 2009. godine kompletirala 70 milijuna eura vrijedan transfer u Barcelonu, no već iduće godine je prešao u AC Milan tijekom glasina o neslaganju sa Guardiolom.
Od tada je izrazio nezadovoljstvo Guardiolinim vodstvom, a sada tvrdi kako se Španjolac nije mogao nositi sa njegovom originalnom osobnošću. Također je rekao:
-Kada sam tek došao, Guardiola mi je rekao da Barcelonini igrači ne voze brze automobile; da su zadržali skroman profil ljudi. Tražio je od mene da budem samo običan čovjek. Ali ja sam Zlatan. Volim biti drugačiji, originalan. Guardiola to nije mogao prihvatiti.
-Kada god sam ulazio u našu kantinu, on bi je napustio. Kada je prolazio kraj mene u hodniku, gledao je u pod. On nije čovjek. On može biti najbolji trener na svijetu, ali nije me briga za to. Jedan dan, poludio sam na njega u svlačionici. No čak i tada nije razgovarao sa mnom.
Ibrahimović, koji sada igra u PSG-u, progovorio je o Barceloninim zvijezdama, Andresu Iniesti i Lionelu Messiju, te o njihovim ležernim stavovima. Ibrahimović kaže:
-Nemojte me krivo shvatiti; volim Messija i Iniestu. To što oni mogu napraviti s loptom je nevjerojatno.
Ali oni su tako razumni i tihi. Oni uvijek naprave ono što im se kaže i nikad se ne žale ni na što.
toliko o mesijevoj arogantnosti u svlacionici barce,ako bi ko mogo popljuvat messija i kompaniju onda je to ibra ,kad on koji nema dlake na jeziku kaze ovako onda nema vise price .
al ne marca i as kazu drugacije

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA