Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Re: Chat
Mogao bi se i koji kredit dignuti ako je vec rat u najavi...easy money
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sjećaš li se jaja u prahuJohnCleese je napisao/la: ↑24 apr 2024, 19:56Pozelio sam mlijeka u prahu ali onog sto je bilo dzabalane sto me othranilo.
Ovo sad sto se moze kupiti nije ni blizu isto![]()

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Mama pravila majonezu od jaja u prahukraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2024, 19:58Sjećaš li se jaja u prahuJohnCleese je napisao/la: ↑24 apr 2024, 19:56Pozelio sam mlijeka u prahu ali onog sto je bilo dzabalane sto me othranilo.
![]()

- JohnCleese
- Kontakt:
I sad ih podrigujemkraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2024, 19:58Sjećaš li se jaja u prahuJohnCleese je napisao/la: ↑24 apr 2024, 19:56Pozelio sam mlijeka u prahu ali onog sto je bilo dzabalane sto me othranilo.
![]()
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Pašteta od graha, šnicla od krompira, ikar, slani keks u kanti itd.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Chat
Ja pola rata jeo Kinder jaja
Prije rata babo imao radnju i tokom rata lagano nam donosio robu koju je pred rat sklonio u stranu...

Prije rata babo imao radnju i tokom rata lagano nam donosio robu koju je pred rat sklonio u stranu...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Pita od zare

- kraljttbvb
- Kontakt:
Bio je i onaj slatki keks isto u kanti.
Taj keks je bio pravo dobar

- JohnCleese
- Kontakt:
Ove godine ce pscenica i kukuruz roditi kao nikad, ali necemo imati gdje samljet, nijednog mlina 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
da je prodavao po 2000% marzi, mogao si danas biti vlasnik Binga i umjesto kraljbvb biti kraljdobrihcijenakraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:02Ja pola rata jeo Kinder jaja![]()

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Išao ko halva sa mlijekom u prahu.kraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:04Bio je i onaj slatki keks isto u kanti.
Taj keks je bio pravo dobar![]()
Eurokrem Euro crn ko bitumen, onda kafa od ječma i sl.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Leca nas je spasila u ratu.
Btw. Ja sam obozavao pouljiti krisku hljeba i mljevena crvena paprika odozgo
Btw. Ja sam obozavao pouljiti krisku hljeba i mljevena crvena paprika odozgo
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 24 apr 2024, 20:10, ukupno mijenjano 2 puta.
- Marsal
- Kontakt:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- kraljttbvb
- Kontakt:
To si u pravu, ali nije htio biti ratni profiter.GefufnaII je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:05da je prodavao po 2000% marzi, mogao si danas biti vlasnik Binga i umjesto kraljbvb biti kraljdobrihcijenakraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:02Ja pola rata jeo Kinder jaja![]()
Prije rata babo imao radnju i tokom rata lagano nam donosio robu koju je pred rat sklonio u stranu...![]()
Zato je zaradio nakon rata i za sebe i za djecu, ja sam ti BH Leorey

HahahahaGefufnaII je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:05da je prodavao po 2000% marzi, mogao si danas biti vlasnik Binga i umjesto kraljbvb biti kraljdobrihcijenakraljttbvb je napisao/la: ↑24 apr 2024, 20:02Ja pola rata jeo Kinder jaja![]()
Prije rata babo imao radnju i tokom rata lagano nam donosio robu koju je pred rat sklonio u stranu...![]()

Kinder jaje se istopi u ruci kao sladoled, ali kod kralja rok trajanja bio 2 godine

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- numanumaye22
- Kontakt:
I ja sam jeo kinder jaja tad al u gradicu pored Stuttgarta
I cuj sta smo jeli, ko sad bolju kvalitetu jedemo, sve sto ne valja sutne se u trece zemlje svakako. Kreni od auta pa na dalje do hrane.
Treba se neko zaletit pa provjerit koje meso jedemo i koliko godina staro posto krava i obradjivanja zemlje skoro da i nema kod nas vise
I cuj sta smo jeli, ko sad bolju kvalitetu jedemo, sve sto ne valja sutne se u trece zemlje svakako. Kreni od auta pa na dalje do hrane.
Treba se neko zaletit pa provjerit koje meso jedemo i koliko godina staro posto krava i obradjivanja zemlje skoro da i nema kod nas vise
- kraljttbvb
- Kontakt:
I čim su nas sve gadjali.
Posebno ove što su bili na prvoj liniji.
Bojni otrovi i slični fazoni, uopste nije čudno kad sad vidiš da uglavnom umiru ljudi od 55-60 godina

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.