FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Treba pohvaliti Kobiljara, svi smo ga pljuvali. Baš je živnuo.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- ElCartel11
- Kontakt:
Čestitke momcima na pobjedi!
Pisao sam prije, da ce biti velika razlika ove sezone kad na klupi budemo imali Ikica, Dzafica, Suljica, Catakovica, Avrama... Ulaze svjezi, igraci na vec umornu odbranu protivnika, a kvalitetom nisu nista slabiji od onih koje mjenjaju. Zamislite, da smo ganjali rezultat danas, a sa klupe ti ulaze Cmilja, Bagaric, Hebib, Krle, pa ne bi ga do sutra dali.
Sad nam je najprece, da se polako vrate Anicic i Drobarov. Njih 2 bi trebala biti taj stoperski par. Nadam se, da ce biti oba spremna vec za iducu tekmu. Odbrana jedino izgleda amaterski, ali kao sto kazem sa ovom 2 bi to trebalo biti na jednom visem nivou. Mujakic nije za prvih 11, a jos manje je Djokanovic za stopera. Primamo bas glupe golove sto nije uredu.
Lijepo ovo sve za sad izgleda
Pisao sam prije, da ce biti velika razlika ove sezone kad na klupi budemo imali Ikica, Dzafica, Suljica, Catakovica, Avrama... Ulaze svjezi, igraci na vec umornu odbranu protivnika, a kvalitetom nisu nista slabiji od onih koje mjenjaju. Zamislite, da smo ganjali rezultat danas, a sa klupe ti ulaze Cmilja, Bagaric, Hebib, Krle, pa ne bi ga do sutra dali.
Sad nam je najprece, da se polako vrate Anicic i Drobarov. Njih 2 bi trebala biti taj stoperski par. Nadam se, da ce biti oba spremna vec za iducu tekmu. Odbrana jedino izgleda amaterski, ali kao sto kazem sa ovom 2 bi to trebalo biti na jednom visem nivou. Mujakic nije za prvih 11, a jos manje je Djokanovic za stopera. Primamo bas glupe golove sto nije uredu.
Lijepo ovo sve za sad izgleda

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dudic svaku izmjenu pogodio, kapu skidam. Sirina sa klupe strasna, jbt ulaze Avram, Dzafic, Ikic itd. Suljic mi je pojeo kilu zivaca sa peglanjem i Mujakic sa par amaterskih reakcija. Ostalo ce se manje-više vremenom uigrati i ispraviti.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nadam se da ce se u prvenstvu ubrzo njih dvojica tu blindirati i da ih NATO nece pomjeriti, osim vanrednih okolnosti poput povreda i kartona. U prvim rundama kupa, mogu Trako i Mujakuć tu uletiti.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 23:53Mislim da neće više biti jeftinih golova kad zaigraju Aničić i Drobarov.
Samo da napomenem onog samozdravlje i pitar6785 i još par ne mogu da se sjetim da se sagnu Ahmetoviću.
Jesu trovali kerovi cijelo ljeto
Jesu trovali kerovi cijelo ljeto
Jedina negativna stvar u ovome sistemu jeste, sto bar ja ne vidim je nacin izbacivanja i uvodjenja akademaca u prvi tim. Trenutno ni jedan nema prostora ovdje
-
- Kontakt:
prezadovoljan sam,ne pamtim ovu sinergiju a postar sam,što je najbolje od svega ima još dosta prostora za napredak,e neka sam i ovo doživio
VVVBK
VVVBK
- napoleon72
- Kontakt:
Ja kad sam pisao da ce Dzafic izbacit Suljica iz prve postave, pametnjakovici me napadose, kae "ima Fedja neograniceno povjerenje u Suljica, dao mu je traku". Fedja nije Husref a Suljic nije Krste pa da vjeruju jedan drugom do te mjere, kod Fedje se igrac koji melja loptu i ima potez viska nece puno naigrat taman bio Robben licno. Ja Suljicu dajem jos tri ovakve utakmice dok Dzafic uleti u optimalnu formu, i adio Asmire.
Jedino sto Suljic ima je fkt strasan osjecaj za gol, nadje se nekako u gol sansi i zabije, al je izuzetno iritantan igrac za gledanje.
Jedino sto Suljic ima je fkt strasan osjecaj za gol, nadje se nekako u gol sansi i zabije, al je izuzetno iritantan igrac za gledanje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Curguz: "Ova utakmica je trkacki bila iznad naseg nivoa"
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 31 jul 2022, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Nema puno prostora za kritikovanje al Suljić igra mahalski, troši se bezveze. Malo jednostavnije da igra bio bi duplo opasniji i efikasniji. Sto neko rece iritira njegova igra, zamahuje, pa vrati se pa stane pa laznjak i naravno onda ga odnese neko u duelu.
Bit će polako, ne sumnjam ja u to da će se i oni gurati u igru, sezona je tek počela, treba uhvatiti ritam sa onih "prvih 11", uigrati čitavu ekipu maksimalno pa onda u vatru gurati i akademce. Još će tu biti i kartona i svega pa će dobivati priliku, nećemo se mi ko klub sad osloniti na ove starije jer trenutno nastojimo da akademci igraju. Sve će to doći na svoje nadam se

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Posjed lopte - 63%
Udarci - 18
Korneri - 14

Udarci - 18
Korneri - 14

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svaka ti dala druže!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Mene u prvom dijelu iznerviralo stalno vraćanje lopte, raja na tribini poludila više. Bili smo mi i u prvom poluvremenu dobri, samo smo se nafulali pravo.
Drugo poluvrijeme odlično, strašno dobra trka, presing i odlične izmjene Dudića.
Što se tiče igrača, Čataković je katastrofalan, da ne kažem šta pogrdnije. Hajde vidjećemo da li je to do pozicije, ali lik je toliko mrtav i anemičan, da je to za nepovjerovati. Otkako je došao, mene ničim nije oduševio. Dal ima strašan dodir i brzinu, ali mu je decision making horor. Također, Suljić s svojim peljanjem mi toliko ide na qurac i nikako to da promijeni ili umanji.
Ova pojačanja su strašna. Čirjak fenomenalan, kao i Ikić, Musa i Džafić. Tačno se čovjek ne može odlučiti ko je najbolji, ali vrijeme će pokazati. Kod Čirjaka toliko osjećaja za igru, toliko trke i borbenosti, toliko je dobar tehnički, pravi onaj univerzalac. Ovakvog igrača nismo imali od Crepulje. Musa bolesno dobar, konačno strašan bek. Jeste da je pogriješio kada smo primili gol, ali nebitno, sve ostalo je bilo odlično. Džafić će biti pravo dobro pojačanje, ima top u nozi.
Koja razlika je u ovoj brzoj i jakoj ekipi naspram one dizelaško-polumrtvačke škvadre. Što momci iznad rekoše, dovoljno ti je vidjeti kakvu širinu samo imamo, pa ti večeras ulaze Ikić, Džafa, Avramovski i Ahmo.
Svaka čast svima. Puno je pozitivnih stvari, biće to sve bolje i bolje. Samo dati punu podršku kao večeras i biće sve dobro. Odlična atmosfera i posjeta, svaka čast. Idemo dalje.
Drugo poluvrijeme odlično, strašno dobra trka, presing i odlične izmjene Dudića.
Što se tiče igrača, Čataković je katastrofalan, da ne kažem šta pogrdnije. Hajde vidjećemo da li je to do pozicije, ali lik je toliko mrtav i anemičan, da je to za nepovjerovati. Otkako je došao, mene ničim nije oduševio. Dal ima strašan dodir i brzinu, ali mu je decision making horor. Također, Suljić s svojim peljanjem mi toliko ide na qurac i nikako to da promijeni ili umanji.
Ova pojačanja su strašna. Čirjak fenomenalan, kao i Ikić, Musa i Džafić. Tačno se čovjek ne može odlučiti ko je najbolji, ali vrijeme će pokazati. Kod Čirjaka toliko osjećaja za igru, toliko trke i borbenosti, toliko je dobar tehnički, pravi onaj univerzalac. Ovakvog igrača nismo imali od Crepulje. Musa bolesno dobar, konačno strašan bek. Jeste da je pogriješio kada smo primili gol, ali nebitno, sve ostalo je bilo odlično. Džafić će biti pravo dobro pojačanje, ima top u nozi.
Koja razlika je u ovoj brzoj i jakoj ekipi naspram one dizelaško-polumrtvačke škvadre. Što momci iznad rekoše, dovoljno ti je vidjeti kakvu širinu samo imamo, pa ti večeras ulaze Ikić, Džafa, Avramovski i Ahmo.
Svaka čast svima. Puno je pozitivnih stvari, biće to sve bolje i bolje. Samo dati punu podršku kao večeras i biće sve dobro. Odlična atmosfera i posjeta, svaka čast. Idemo dalje.

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Burberry46
- Kontakt:
Mi smo Sarajevo izvolite se braniti 
Samo naprijed Dudicu, atmosfera odlicna. Zadrzati ovu posjetu

Samo naprijed Dudicu, atmosfera odlicna. Zadrzati ovu posjetu
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Upravo ovo što sam boldirao. Jednostavno moćno Sarajevo još kad se vrate Aničić i Drobarov pa da ne primamo jeftine golove to će bit top.ElCartel11 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 00:12Čestitke momcima na pobjedi!
Lijepo ovo sve za sad izgleda![]()
Samo dolaziti na domaće tekme u ovom broju ako smo danas mogli pa što to ne bi mogli svaku?