FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Astren
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Astren » 01 nov 2014, 22:29

Treba napomenuti da i ovog Subotića Karma yebe neumoljivo već duži period. :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 nov 2014, 22:30

thulkazal je napisao/la:Par kornera ...
Ah ti korneri su stara boljka, to i Peponja ne može da svari. Doduše kao i njegovi prethodnici. :mrgreen:
Mahana nam je to i to veeelika. :(
Vom Jäger zum Gejagten

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 01 nov 2014, 22:39

Bas kad smo prosli put dali gol s kornera?
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 01 nov 2014, 22:40

Prekidi su engima, ništa od njih, a Guardiola tome posvećuje trećinu vremena u pripremi svake utakmice. Kako branjenje prekida, tako napadački.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 01 nov 2014, 22:42

geronimo je napisao/la:
Ah ti korneri su stara boljka, to i Peponja ne može da svari. Doduše kao i njegovi prethodnici. :mrgreen:
Bio je one sezone kada se uzela LP dobar ucinak ;)
One prije toga nista nije valjalo iz prekida uopste.

nego meni se cini da je Muller nekoga izvozao veceras posteno :D

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 01 nov 2014, 22:45

Astren je napisao/la:Treba napomenuti da i ovog Subotića Karma yebe neumoljivo već duži period. :D
Isto kao i BvB kao kolektiv ... Do unošenja u facu Robbenu Dortmund je u par onih godina kod osvajanja BL u svakom rezultatu protiv Bayerna gdje se lomilo imao fortunu na svojoj strani ... Sa unošenjem stvari se obrću ...
geronimo je napisao/la:
Pa danas je Bayern imao 10tak kornera, ja mislim da je samo jedan bio gol šansa i to možda griješim jer ne mogu se sjetiti da li je bio ubačaj iz igre ili korner... Ostalo jedno veliko ništa, ni zaprijetili na gol ... Opet kada pogledaš i nema nekog velikog broja odličnih skakača, 3-4 u vrh glave da budu na terenu ... Prije su tu bili Bastian i Martinez pa taj broj bude na pola ekipe ...

Ali ajd nema veze dok je ovako direktna igra i dok nema peljanja u pasu ne može se na tome ni prigovoriti mada u LP se gleda i sitnica a i "teže", čvršće su utakmice gdje baš korneri-prekidi dolaze do izražaja ... Neka samo dobro brane kornere, prekide a u napadu će ući ...
Bilall je napisao/la: nego meni se cini da je Muller nekoga izvozao veceras posteno :D
U toj akciji bio je i Sokrat ... Zavidna tehnika Mullera :D
[youtube][/youtube]

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 nov 2014, 23:07

Cestitke momcima na pobjedi. Od pocetka utakmice smo igrali dobro i vecinom kontrolisali stvar. Cak i kada smo primili gol to nije izgledalo tako lose na terenu. U drugom poluvremenu smo pokazali moc i zasluzeno slavili. Zao mi je samo sto smo primili gol, Neuer ce morati cekati neku novu priliku za rekord.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 01 nov 2014, 23:20

Igru pisi bodove pisi :mrgreen:

Nakon 10.kola ispred Dortmunda +17 uz gol razliku 23:3.U kupu dvije lagane gostujuce pobjede i protivnik drugoligas u 1/8 finala.U Ligi prvaka 3 tekme 3 pobjede uz gol razliku 9:1.Not bad :kafa:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 01 nov 2014, 23:44

Bas se Muller poceo kurchiti...Nikad on nije ovoliko upuštao u ovakve driblinge...Mozda samo jos u onoj prvoj sezoni pod LVG...Još ga drzi ona forma sa WC

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 nov 2014, 00:07

gerdmuller je napisao/la:Igru pisi bodove pisi :mrgreen:
Dobar, dobar..... :D :D

Prezadovoljan sam utakmicom, čak i nemam ništa da kritikujem. Ne znam kako pronađoste bilo šta za kritiku.
Ovu utakmicu treba kao prvo posmatrati kao derbi, pa onda treba uzeti u obzir da Dortmund ima dosta metoda da odigra protiv nas najbolje. E kada se sve to sabere, pa kada još shvatimo da je pobjeda protiv Dortmunda nakon dugo vremena ostvarena nakon što smo otišli u zaostatak od 0:1 (prethodnih par pobjeda su sve bile utakmice u kojima smo poveli), onda se mora dati najviša ocjena.

Ribery je danas još jednom pokazao svoju veličinu, da je jednostavno veličanstvo, kralj, car, gigant. Jednostavno je pokazao se najjačim, u trenutku kada je pomalo pao u sjenu, zbog pojedinih drugih igrača poput Robbena ili Xabi Alonsa. Riberyja je ta povreda odvukla sa terena, bacila malo u pozadinu, ali koliko je bitan i koliki je genije, to je u ovoj tako bitnoj utakmici pokazao. Samo njegovo prisustvo na terenu je dovelo do pometnje kod protivnika. Učešća je imao u prvom golu, a za drugi je itekako zaslužan (na njemu skrivljen penal). Bio je rastrčan, trudio se, odmah donijeo tu brzinu više u našoj igri.

Robben dobi priliku konačno opet da puca penal (zbog toga što je prvi izvođač Muller prije toga napustio igru) i u velikom je maniru iskoristi.

Benatia je zvijer, zvijer, zvijer......Fantastičan čovjek. Zakasnio je kod primljenog gola, ali Bože moj. Niko nije savršen... :) Nakon toga je odigrao fantastičnu utakmicu. Agresivnost, borba, odlučnost, jak, tehnički potkovan, uključuje se prema naprijed - Mehdi ima sve. Samo kada bi se ovi svi u medijima dogovorili da li je Mehdi ili Medhi, sve bi bilo riješeno.... :D

A prekide nisam puno ni primječivao ko slabost, jer je ovo sve ostalo bilo vrlo dobro. Kod prekida, tačnije kornera mislim da smo bar 2 puta zaprijetili preko Benatije, kada su njegovi udarci završavali pored gola.
Za prekide fali npr i jedan Mandžo....A taj segment bi se mogao poslije nekad popravit, povratkom određenih igrača...
Moram spomenut i lijep gol Lewe, iako sam skoro pomislio da će imat jedan od onih svojih crnih dana kada nemoguće fula, ali ga je zabio u velikom stilu. I generalno , posebno danas i u utakmici u Rimu mi je jako dobro izgledao, u Gladbachu nešto slabije...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 nov 2014, 00:41

Svaka čast momcima, volim napominjati neke stvari, tako da ću to uraditi i ovaj put.

Bayern igra bez Generala, Badstuber-a, Thiaga, Ribery-a (tek se vratio), Javi-a.

Ekipa koja može uzeti sve titule ove sezone, Bože zdravlja.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 nov 2014, 00:55

Pep pita Mullera ko ce izvest penal :D
Tomica odgovara : Arjen :D

https://www.facebook.com/video.php?v=78 ... =2&theater

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 nov 2014, 01:01

Šta ti je karma, koliko su samo ismijavali Robben-a, a sada im sve to vraća, ;)

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 02 nov 2014, 01:06

geronimo je napisao/la:
Vala i moglo bi se svariti sto nemamo u ofanzivi dobre kornere, mada dok je Buyto bio u punoj snazi znao je zaprijetiti s prve stative :D, ali što slabo branimo kornere , to je već problem. Nou Camp 1999. , finale dahoam 2012. su samo najbolnije kornerske rane, a brat bratu mogao bih sad iz mjesta da nabrojim još pet golova koje smo u jako bitnim utakmicama primali nakon udaraca iz ugla.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 nov 2014, 01:12

Cestike na zasluzenoj pobjedi...
Bayern je u svim segmentima igre bio bolji protivnik i jedino sto se moze zamjeriti igracima je slaba realizacija.

Ovo je za Bayern bila i sa psiholoskog aspekta vazna pobjeda, jer u slucaju da su izgbili vecina navijaca i medija bi krenula sa pricom da su ti rekordi i titule uzalud kada ne mogu pobjediti glavnog konkurenta itd itd., i mislim da bi takve tvrdnje unijele nemir medju igrace.

PS: Ne mogu zamisliti kako ce Bayern tek izgledati kada se vrate Schweini, Martinez i Thiago :o :o :o
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 02 nov 2014, 03:33

Nikad ovako moderan, atraktivan, brz, i pametan fudbal nismo igrali. Guardiola je doktor veliki, sezona nije ni još počela i mi ovako igramo. :opaopa: :bih:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 02 nov 2014, 03:36

Nerminovic je napisao/la:Nikad ovako moderan, atraktivan, brz, i pametan fudbal nismo igrali. Guardiola je doktor veliki, sezona nije ni još počela i mi ovako igramo. :opaopa: :bih:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da...:-) ja se isto ne sjecam da smo imali ovoliko sansi prije u utakmicama. Sve mogu povkerovati ali da ne igramo vise onaj smor od igre ne mogu. Mislio sam dok je Pepa smarat ce nas sa posjedom i kruzenje, djavola, sad smo puno, puno direktniji i to za ne povjerovat.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 02 nov 2014, 09:10

anelbavarac je napisao/la:Pep pita Mullera ko ce izvest penal :D
Tomica odgovara : Arjen :D

https://www.facebook.com/video.php?v=78 ... =2&theater

Ovo je dokaz koliko je u ekipi zdrava atmosfera i koliko je Pep odličan u stvaranju tog timskog duha i pravilnog odnosa... Jedna potpuno netipična scena.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 nov 2014, 09:55

Izgleda da je Pep imao plan Mullera ponovo vratiti u igru da izvede penal no ovaj je rekao da to uradi Robben. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 02 nov 2014, 10:02

u bayi igraju top igraci; svi su krema svjetskog fudbala, ali je king riberi jos jednu stepenicu iznad.
toliko je dobar da u ovako jakom bayi pravi razliku.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.