Monflis,Newcastle,Liverpool,PSV,Inter,Twente i totenham lazio vise od 10 kornera
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jedan ludi listic.
Monflis,Newcastle,Liverpool,PSV,Inter,Twente i totenham lazio vise od 10 kornera
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Partizan - Neftchi 1
Anzhi daje gol
Young Boys daje gol
Hapoel TA - Atl. Madrid tžk1 (tim sa vise zutih kartona)
Fenerbahce - Marseille tk1 (tim sa vise kornera)
Inter - Rubin tk1
Kvota: 12,37
Anzhi daje gol
Young Boys daje gol
Hapoel TA - Atl. Madrid tžk1 (tim sa vise zutih kartona)
Fenerbahce - Marseille tk1 (tim sa vise kornera)
Inter - Rubin tk1
Kvota: 12,37
SAMO ČELIK !
http://pokit.org/get/?97c37c1de0aadf98b ... 95abeb.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
neka lafo sigurica na petaka
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
trener levantea kaze da mu je EL u drugom planu, ali da se nece lako predati, dok je helsingborg prekinuo seriju od 5 poraza uzastopnih pobjedom u proslom koluMoggiano je napisao/la:http://pokit.org/get/?97c37c1de0aadf98b ... 95abeb.jpg
Za zivot cijeli!
a yebiga svako govori kao nije u planu EL,vidjet cemo..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:trener levantea kaze da mu je EL u drugom planu, ali da se nece lako predati, dok je helsingborg prekinuo seriju od 5 poraza uzastopnih pobjedom u proslom koluMoggiano je napisao/la:http://pokit.org/get/?97c37c1de0aadf98b ... 95abeb.jpg
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Ne smijemo si dozvoliti luksuz da zaboravimo naše prioritete, a to je ove sezone samo Primera. Ja sam svjestan da su i navijači i igrači uzbuđeni radi Europske lige, ali moramo biti oprezni kako nam se to ne bi osvetilo u prvenstvu.Moggiano je napisao/la:a yebiga svako govori kao nije u planu EL,vidjet cemo..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:trener levantea kaze da mu je EL u drugom planu, ali da se nece lako predati, dok je helsingborg prekinuo seriju od 5 poraza uzastopnih pobjedom u proslom koluMoggiano je napisao/la:http://pokit.org/get/?97c37c1de0aadf98b ... 95abeb.jpg
jedino totenhem sa avb zeli da opet osvoji EL prema najavama, ali opet imaju protivnika koji ima sve 3 pobjede u italiji i plus i oni ne zanemaruju ovu EL
partizan bi isto mogao doci 1 danas, ne igra gostima stoper junuszada koji je igrao sve utakmice do sada i to im je veliki hendikep i jos jedan odbrambeni igrac bertucci, sto znaci da gosti imaju dosta problema sa povredama iako su u utorak dosli u bg i zele da sotvare dobar rezultat
a lyon nam ima vaznu utakmicu za vikend sa lilleom, pa je moguce da budu u mislima u lillu vec, iako su u strasnoj formi ove godine, 4 1 0 do sad
Za zivot cijeli!
neću stići na one u 7, pa ću igrati samo ovo :

FORZA MARŠAL !!!
@ maniac 87
Ja ti samo kazem kako se radi u tom krugu,ne pricam o ljudima koji furaju za 1,2 km
TI udri po svome ,pisi analize do sutra i gledaj na povrede,to ne fura u ovome svijetu,koji se zove kocka"(bate,cluj).
Plan se pravi na 7 dana,a ne iz dana u dan(kladionicki savjet)...
Ja ti samo kazem kako se radi u tom krugu,ne pricam o ljudima koji furaju za 1,2 km
TI udri po svome ,pisi analize do sutra i gledaj na povrede,to ne fura u ovome svijetu,koji se zove kocka"(bate,cluj).
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
furam koliko imam, ne idem preko nikada, razumijes sta hocu da ti kazemlumani je napisao/la:@ maniac 87
Ja ti samo kazem kako se radi u tom krugu,ne pricam o ljudima koji furaju za 1,2 km![]()
meni je ovaj nacin uspjesan, ali sto ne znaci da i ja ne ponovim parove u koje sam sto posto siguran da ce dobiti, ali jednostavno to nije nacin, jer kad te obori na jednom listicu, automatski povlaci za sobom jos listica, ukoliko se to fura u toms svijetu koji se zove kocka, yebo ti taj svijet, nije mi cilj da padnem na sto vise listica, nego da dobijem na sto vise, igram dan po dan, nekad odigram i sedmicni, al vrlo rijetko i opet ti kazem uspjesan je nacin mog analiziranja, gledanja ko je povrijedjen i tako to, naravno nekad bude prodatih meceva na teniskim terenima, ali to ej visa sila na koju ja ne mogu uticati
Za zivot cijeli!
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:furam koliko imam, ne idem preko nikada, razumijes sta hocu da ti kazemlumani je napisao/la:@ maniac 87
Ja ti samo kazem kako se radi u tom krugu,ne pricam o ljudima koji furaju za 1,2 km![]()
meni je ovaj nacin uspjesan, ali sto ne znaci da i ja ne ponovim parove u koje sam sto posto siguran da ce dobiti, ali jednostavno to nije nacin, jer kad te obori na jednom listicu, automatski povlaci za sobom jos listica, ukoliko se to fura u toms svijetu koji se zove kocka, yebo ti taj svijet, nije mi cilj da padnem na sto vise listica, nego da dobijem na sto vise, igram dan po dan, nekad odigram i sedmicni, al vrlo rijetko i opet ti kazem uspjesan je nacin mog analiziranja, gledanja ko je povrijedjen i tako to, naravno nekad bude prodatih meceva na teniskim terenima, ali to ej visa sila na koju ja ne mogu uticati
ja samo kazem
Najbolji nacin koji je jos preostao za prevarante je' oba daju gol'Leeds united ti u tom segmentu donosi lovu)...Puno srece .
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Stutgart
Bilbao
Tvente oba daju
uplata 50
Bilbao
Tvente oba daju
uplata 50
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Suttgart-Steaua obje ekipe zabijaju 1,75
Stuttgart je najneefikasnija ekipa Bundeslige, u problemima, losoj formi.
Fali nekoliko standardnih defanzivaca, Hoogland, Tasci, Molinaro...
Nema Kuzmanovica, Audela.
Trener je pod pritiskom, ukoliko izgubi vjerovatno mu slijedi otkaz.
Morace napasti kod kuce. Steaua skoro kompletna, fali samo Tanase.
Rastereceni dolaze pomrsiti racune favoriziranom domacinu.
Steaua moze do gola pogotovo uz izostanke u zadnjoj liniji Stuttgarta, a domaci svakako da su sposobni zabiti i vise od jednog gola, jer ipak imaju Ibisevica, Hajnala, Harnika, Okzakija, Cacaua, Gentnera...igraju kuci.
Djeluje smijesno da kuci jos nisu uspjeli zabiti gol u Bundesligi.
Twente-Hannover obje ekipe zabijaju 1,60
Stuttgart je najneefikasnija ekipa Bundeslige, u problemima, losoj formi.
Fali nekoliko standardnih defanzivaca, Hoogland, Tasci, Molinaro...
Nema Kuzmanovica, Audela.
Trener je pod pritiskom, ukoliko izgubi vjerovatno mu slijedi otkaz.
Morace napasti kod kuce. Steaua skoro kompletna, fali samo Tanase.
Rastereceni dolaze pomrsiti racune favoriziranom domacinu.
Steaua moze do gola pogotovo uz izostanke u zadnjoj liniji Stuttgarta, a domaci svakako da su sposobni zabiti i vise od jednog gola, jer ipak imaju Ibisevica, Hajnala, Harnika, Okzakija, Cacaua, Gentnera...igraju kuci.
Djeluje smijesno da kuci jos nisu uspjeli zabiti gol u Bundesligi.
Twente-Hannover obje ekipe zabijaju 1,60
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Emir ZENICA je napisao/la:Stutgart
Bilbao
Tvente oba daju
uplata 50
Sto si ti stao na noge,jel' to dilas pa si pun k'o brod
- Emir ZENICA
- Kontakt:
3 dana mi prolazilo sta sam odigrao,a i prodalo se par stvari pa se imaSA1946 je napisao/la:
Sto si ti stao na noge,jel' to dilas pa si pun k'o brod![]()
![]()
Volim te Celik ! ! !
FC Kopenhagen - Molde 20.9. 19:00 1 1,65
Fenerbahce - Marseille(zg) 20.9. 19:00 2-3 1,90
Napoli - AIK Stockholm(zg) 20.9. 19:00 3+ 1,55
Plzen - A.Coimbra 20.9. 19:00 1 1,70
Udinese - Anzhi M. 20.9. 19:00 2 2,45
Maribor - Panathinaikos 20.9. 21:05 1X 1,48
kvota: 29.95
Fenerbahce - Marseille(zg) 20.9. 19:00 2-3 1,90
Napoli - AIK Stockholm(zg) 20.9. 19:00 3+ 1,55
Plzen - A.Coimbra 20.9. 19:00 1 1,70
Udinese - Anzhi M. 20.9. 19:00 2 2,45
Maribor - Panathinaikos 20.9. 21:05 1X 1,48
kvota: 29.95
Emir ZENICA je napisao/la:3 dana mi prolazilo sta sam odigrao,a i prodalo se par stvari pa se imaSA1946 je napisao/la:
Sto si ti stao na noge,jel' to dilas pa si pun k'o brod![]()
![]()
Samo meni u nedjelju posl'o laznu dojavu.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Jarane ne znam jel bila dojava ili ne,pa i ja sam 100 km nisam imao 3 dana sta jest hahahahhahSA1946 je napisao/la:
Samo meni u nedjelju posl'o laznu dojavu.![]()
![]()
Volim te Celik ! ! !
Proso i Mancester kakve su prognoze za ostale utakmice ?BelminM23 je napisao/la:PSG-DYNAMO 1
REAL-MANCHESTER 1
DORTMUND-AJAX 1
MANCHESTER-GALATASARAY 1
NAPOLI-AIK 1
LEVERKUSEN-METALIST 1
LYON-SPARTA 1
Kvota 18.95
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kolega gromovniče
, mislim da Leverkusen neće proći. Ne znam zašto to mislim, možda jer sam igrao X. Metalist inače odličan u Europi, dok mi Leverkusen ne ulijeva povjerenje i inače, a kamoli danas.
Hayley <3
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Pazite se večeras ovih 'jakih' ekipa.
Vjerovali ili ne,mnogima od njih ništa ne znači EL.
Sve i da je osvoje,mogu na kraju biti u minusu.
Liverpool je bez Gerarda i Suareza,Napoli igra sa drugom postavom,za Atl. Madrid ne igra Falcao,kao ni 5-6 ostalih prvotimaca.
Oprobajte na ove i 'ž' liga,njima je ovo prava prilika.
Vjerovali ili ne,mnogima od njih ništa ne znači EL.
Sve i da je osvoje,mogu na kraju biti u minusu.
Liverpool je bez Gerarda i Suareza,Napoli igra sa drugom postavom,za Atl. Madrid ne igra Falcao,kao ni 5-6 ostalih prvotimaca.
Oprobajte na ove i 'ž' liga,njima je ovo prava prilika.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.