Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

RA.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la RA. » 04 avg 2012, 14:53

fera je napisao/la:al nebitno jel fake ili ne cim krenu ove slike ovako da se pojavljuju znaci da tu ima nesto...
slika

znaci bice nesto 8-) 8-)

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 04 avg 2012, 15:12

I J. Cole hitno treba da ide preplacen je totalno a nista korisno ne radi..

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 04 avg 2012, 15:52

RA. je napisao/la:
fera je napisao/la:al nebitno jel fake ili ne cim krenu ove slike ovako da se pojavljuju znaci da tu ima nesto...
slika

znaci bice nesto 8-) 8-)
ovo su dresovi iz prošle sezone nema od njega nista :D :lol:
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 04 avg 2012, 17:00

Pozz raja nije mi bilo par dana. Ako moze neko da stavi link od utakmice proziv Gomela da pogledam. I ima li ista oko transfera ?
Nad nama nebo ima da gori!

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 04 avg 2012, 17:22

Paper Talk | Liverpool plotting summer move for FC Porto winger Christian Atsu!
Mlad momak, ima nade za njeg.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 04 avg 2012, 17:50

BR kaze da ce pokusati dovesti na posudbu KAKU,ADEBAYORA,DAVIDA VILLU, a Nuria sahina zeli kupiti kao i joe alena(zavrsetak transfera se ocekuje pocetkom sljedece sedmice).
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 04 avg 2012, 18:22

SGLS je napisao/la:PRESTANITE SATIM AQVILANIEM VIŠE MAJKETI MILE OTIŠAO ČOVJEK SRETNO MU RIJEŠILI SMO SE PLATE 100 000 PA MAKAR ZA NJEGA 1M DOBILI :!: :!: :!: :!: :!:

SA TIM* 8-)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 04 avg 2012, 18:23

Alvaro Pereira's agent says his client could leave Porto this summer. Liverpool, Chelsea and Tottenham are reportedly interested.

Jesmo navalili na ove Urugvajce.. Lijevi bek a moze i lijevo krilo.. Mozda Rodgers ne vidi Enrikea u svojoj ekipi.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 04 avg 2012, 18:45

Dajte momci lakse malo ba neki ovdje vec otpisuju trenera radi igre protiv nekog Gomela bitno je da se pobijedi pa bar to bilo i naguzove .. Mi bar pobijedimo za razliku od nekih ''plavaca'' :D Brighton 3 : 0 Chelsea :D Sto se tice novih igraca i pojacanja neka dovedu Ramireza , i Sahina i Adebayora na posudbu i nekog rezervnog beka za Enrikea :D a za ovog Pereiru smo mi bili zainteresovani i nakon SP2010 :D
Tako blizu, a tako daleko.

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 04 avg 2012, 18:47

youngredcomps je napisao/la:BR kaze da ce pokusati dovesti na posudbu KAKU,ADEBAYORA,DAVIDA VILLU, a Nuria sahina zeli kupiti kao i joe alena(zavrsetak transfera se ocekuje pocetkom sljedece sedmice).
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Kome kaže??????

Od ovih je realan, nažalost, samo Joe Allen. Kaka je odavno propao, Adebayor ima nerealno veliku platu, a ovo za Villu je smiješno. Mogli bi i Messija na posudbu tražiti :lol: :lol: :lol: .

E kad bi ovaj Sahin došao kako bi to dobro bilo. On je novi Xabi Alonso. Teško...
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 avg 2012, 20:15

RA. je napisao/la:
slika

znaci bice nesto 8-) 8-)
bravo, svaka ti cast. nemoj zaboraviti staviti svoj post i na temu najsmjesniji postovi.
You are someone else I am still right here

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 04 avg 2012, 20:54

znaci u Liverpool jos stizu samo Alen i mozda neko krilo ,sta se desava sa Aggerom kazu neki da je Barca zainteresovana za njeg

-----------------Reina-------------------
-Johnson--Skrtel-Agger--Enrique-
----------------Lucas---------------
---------Adam----Gerrard-----------
-Downing-------------------Suarez-
--------------Carrol-----------------

Ili Suarez u napad ,a Belamy na krilo ;)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 04 avg 2012, 20:58

fera je napisao/la: bravo, svaka ti cast. nemoj zaboraviti staviti svoj post i na temu najsmjesniji postovi.
sve za tebe :D

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 04 avg 2012, 21:01

Desmond je napisao/la:
youngredcomps je napisao/la:BR kaze da ce pokusati dovesti na posudbu KAKU,ADEBAYORA,DAVIDA VILLU, a Nuria sahina zeli kupiti kao i joe alena(zavrsetak transfera se ocekuje pocetkom sljedece sedmice).
Kome kaže??????

Od ovih je realan, nažalost, samo Joe Allen. Kaka je odavno propao, Adebayor ima nerealno veliku platu, a ovo za Villu je smiješno. Mogli bi i Messija na posudbu tražiti :lol: :lol: :lol: .

E kad bi ovaj Sahin došao kako bi to dobro bilo. On je novi Xabi Alonso. Teško...
uzmi malo ti trazi po netu sta ima,nemoj samo iz glave govoriti ovaj ce doci onaj nece,i nisam ja izmislio ovo kad nesto napisem imam dokaz da nije iz moje glave.http://www.thisisanfield.com/2012/08/li ... oan-moves/" onclick="window.open(this.href);return false; uzmi nekad procitaj,gdje si ti procito da ce doci messi na posudbu.odg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 avg 2012, 21:06

Ako je istina da Rodgers ganja dvije 'zvijezde' na posudbu onda bi jedan od igraca mogao biti Kaka. Koliko znam, u jako dobrim odnosima je sa Mourinhom, a nekolicini njegovih igraca je potrebna minutaza. Sahin je najblizi Arsenalu, Kaka bi mogao u Liverpool, zasto da ne. :D

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 04 avg 2012, 21:42

youngredcomps je napisao/la:
Desmond je napisao/la:
Kome kaže??????

uzmi malo ti trazi po netu sta ima,nemoj samo iz glave govoriti ovaj ce doci onaj nece,i nisam ja izmislio ovo kad nesto napisem imam dokaz da nije iz moje glave.http://www.thisisanfield.com/2012/08/li ... oan-moves/ uzmi nekad procitaj,gdje si ti procito da ce doci messi na posudbu.odg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma znam da nije iz tvoje glave. Izvini ako si tako shvatio. Ali realno ovo sa ove stranice su gluposti. Zašto bi David Villa bio poslan na posudbu? Tu stvarno ne vidim mogućnost, ne samo za Liverpool, nego i za bilo koji drugi klub.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 04 avg 2012, 21:49

zasto da ne ima 30-31 god i pored messia nece igrati sigurno,a kaka bi mogao bas iz razloga koji je naveo @OTNYS.a i sahin bi mogao doci jos nista nije zavrseno sa arsenalom,a ja bi i kupio kaku,dao bi i 20 mil.bolje kaku sa 30 god. nego allena sa 22(prodajopm dresova cemo mi zaraditi pola ulozenog od kake)

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 04 avg 2012, 22:02

youngredcomps je napisao/la:zasto da ne ima 30-31 god i pored messia nece igrati sigurno,a kaka bi mogao bas iz razloga koji je naveo @OTNYS.a i sahin bi mogao doci jos nista nije zavrseno sa arsenalom,a ja bi i kupio kaku,dao bi i 20 mil.bolje kaku sa 30 god. nego allena sa 22(prodajopm dresova cemo mi zaraditi pola ulozenog od kake)
Pa Barca igra 433 i vjerovatno ce igrati u napadu messi,Alexis i Villa.Zasto bi davali PRVOTIMCA na posudbu?
To su ciste nebuloze.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 avg 2012, 22:23

kao sto jimmy rece rodgersova veza sa mourinhom moze biti veoma vazna
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 04 avg 2012, 22:35

Carlo je napisao/la:kao sto jimmy rece rodgersova veza sa mourinhom moze biti veoma vazna
i bas zato mislim da imamo ako nista iste sanse kao i i arsenal u vezi sahina,a i kaka nije za odbacit

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.