fera je napisao/la:al nebitno jel fake ili ne cim krenu ove slike ovako da se pojavljuju znaci da tu ima nesto...

znaci bice nesto

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
fera je napisao/la:al nebitno jel fake ili ne cim krenu ove slike ovako da se pojavljuju znaci da tu ima nesto...
ovo su dresovi iz prošle sezone nema od njega nistaRA. je napisao/la:fera je napisao/la:al nebitno jel fake ili ne cim krenu ove slike ovako da se pojavljuju znaci da tu ima nesto...
znaci bice nesto![]()
Mlad momak, ima nade za njeg.Paper Talk | Liverpool plotting summer move for FC Porto winger Christian Atsu!
SGLS je napisao/la:PRESTANITE SATIM AQVILANIEM VIŠE MAJKETI MILE OTIŠAO ČOVJEK SRETNO MU RIJEŠILI SMO SE PLATE 100 000 PA MAKAR ZA NJEGA 1M DOBILI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
youngredcomps je napisao/la:BR kaze da ce pokusati dovesti na posudbu KAKU,ADEBAYORA,DAVIDA VILLU, a Nuria sahina zeli kupiti kao i joe alena(zavrsetak transfera se ocekuje pocetkom sljedece sedmice).
bravo, svaka ti cast. nemoj zaboraviti staviti svoj post i na temu najsmjesniji postovi.RA. je napisao/la:fera je napisao/la:al nebitno jel fake ili ne cim krenu ove slike ovako da se pojavljuju znaci da tu ima nesto...
znaci bice nesto![]()
sve za tebefera je napisao/la: bravo, svaka ti cast. nemoj zaboraviti staviti svoj post i na temu najsmjesniji postovi.
uzmi malo ti trazi po netu sta ima,nemoj samo iz glave govoriti ovaj ce doci onaj nece,i nisam ja izmislio ovo kad nesto napisem imam dokaz da nije iz moje glave.http://www.thisisanfield.com/2012/08/li ... oan-moves/" onclick="window.open(this.href);return false; uzmi nekad procitaj,gdje si ti procito da ce doci messi na posudbu.odgDesmond je napisao/la:youngredcomps je napisao/la:BR kaze da ce pokusati dovesti na posudbu KAKU,ADEBAYORA,DAVIDA VILLU, a Nuria sahina zeli kupiti kao i joe alena(zavrsetak transfera se ocekuje pocetkom sljedece sedmice).![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kome kaže??????
Od ovih je realan, nažalost, samo Joe Allen. Kaka je odavno propao, Adebayor ima nerealno veliku platu, a ovo za Villu je smiješno. Mogli bi i Messija na posudbu tražiti![]()
![]()
.
E kad bi ovaj Sahin došao kako bi to dobro bilo. On je novi Xabi Alonso. Teško...
Ma znam da nije iz tvoje glave. Izvini ako si tako shvatio. Ali realno ovo sa ove stranice su gluposti. Zašto bi David Villa bio poslan na posudbu? Tu stvarno ne vidim mogućnost, ne samo za Liverpool, nego i za bilo koji drugi klub.youngredcomps je napisao/la:uzmi malo ti trazi po netu sta ima,nemoj samo iz glave govoriti ovaj ce doci onaj nece,i nisam ja izmislio ovo kad nesto napisem imam dokaz da nije iz moje glave.http://www.thisisanfield.com/2012/08/li ... oan-moves/ uzmi nekad procitaj,gdje si ti procito da ce doci messi na posudbu.odgDesmond je napisao/la:youngredcomps je napisao/la:BR kaze da ce pokusati dovesti na posudbu KAKU,ADEBAYORA,DAVIDA VILLU, a Nuria sahina zeli kupiti kao i joe alena(zavrsetak transfera se ocekuje pocetkom sljedece sedmice).![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kome kaže??????
Od ovih je realan, nažalost, samo Joe Allen. Kaka je odavno propao, Adebayor ima nerealno veliku platu, a ovo za Villu je smiješno. Mogli bi i Messija na posudbu tražiti![]()
![]()
.
E kad bi ovaj Sahin došao kako bi to dobro bilo. On je novi Xabi Alonso. Teško...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa Barca igra 433 i vjerovatno ce igrati u napadu messi,Alexis i Villa.Zasto bi davali PRVOTIMCA na posudbu?youngredcomps je napisao/la:zasto da ne ima 30-31 god i pored messia nece igrati sigurno,a kaka bi mogao bas iz razloga koji je naveo @OTNYS.a i sahin bi mogao doci jos nista nije zavrseno sa arsenalom,a ja bi i kupio kaku,dao bi i 20 mil.bolje kaku sa 30 god. nego allena sa 22(prodajopm dresova cemo mi zaraditi pola ulozenog od kake)
i bas zato mislim da imamo ako nista iste sanse kao i i arsenal u vezi sahina,a i kaka nije za odbacitCarlo je napisao/la:kao sto jimmy rece rodgersova veza sa mourinhom moze biti veoma vazna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.