Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Andy odigrao sjajan meč, na momente je podsjetio na onog starog. Jeste protivnik bio truba, ali Andy je sve stizao kao nekad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovaj wimbledon je apsolutno najgori turnir za pratiti,kad god prebacim cerada preko terena.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Hocel se igrqti Wimbldon ove godine znal iko, pitam za prijatelja 
- Felixians4
- Kontakt:
Konačno Novak savladan od Miloša Raonica
Savršenstvo Novaka u prvom setu
- BosniaBoston
- Kontakt:
Thomson ima strasan servis
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Brutalno precizan i još nezgodan za čitat.
Zaslužio je set
Odlican mec stvarno, Jordan je zasluzio da uzme set i da malo produzi mec, bas igra fin tenis na travi, vidi se da zna igrati na ovoj podlozi
Bas dobra provjera za Novaka vec u drugom kolu, kazem ja da uopste nema lagan zrijeb kako se pisalo prije turnira
Bas dobra provjera za Novaka vec u drugom kolu, kazem ja da uopste nema lagan zrijeb kako se pisalo prije turnira
Ispade favorit Korda 

Wolf bi danas mogao dobiti Bublika, 2,70 kvota.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne može ovaj mrtvac dobiti Džumhura a kamoli nekog ozbiljnijeg igrača. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čekao sam 38+ gemova za dobru lovu. Lik je takva smlata od tenisera da nije uspio Bublika isprovocirati da mu pokloni jedan set. Kada te Bublik dobije, a da se nije oznojio tokom meča onda ti govori da se trebaš zapitati da li se trebaš baviti tenisom.
Mene je zajebalo to što sam obojicu gledao u prvom kolu, Wolfu sve prolazilo, sprdao se sa Couacaudom. Kontam odigraće bar približno, ali kurko.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja najviše odigrao iz razloga jer svi znamo da je Bublik takav igrač da često pukne i pokloni set/meč pa sam se nadao tome da će pokloniti set.Virtu4l je napisao/la: ↑06 jul 2023, 14:40Mene je zajebalo to što sam obojicu gledao u prvom kolu, Wolfu sve prolazilo, sprdao se sa Couacaudom. Kontam odigraće bar približno, ali kurko.
Ovaj Zhang je odličan igrač i zasluženo se drži na trenutnom mjestu rang liste. Mislim da će do kraja ove sezone još napredovati.
Stan na Novaka.
Koliko mi žao bi zbog Domija jučer, kakva bi to pobjeda bila. Nadamo se na US Openu povoljnijem žrijebu i drugoj sedmici.
Veseli povratak Virtula na tenisku temu

Koliko mi žao bi zbog Domija jučer, kakva bi to pobjeda bila. Nadamo se na US Openu povoljnijem žrijebu i drugoj sedmici.
Veseli povratak Virtula na tenisku temu

Hajmo Andy po preokret šampiončino metalna
Ovo je meč na jednu lopticu za sada. Strašno dobar meč. 
Hajmo Andy po set sad

Hajmo Andy po set sad

Ovo je tenis u pravom smislu te rijeci, igra koja je maestralna s obje strane, ali i atmosfera. Trese se sve ybt.
Najbolji mec na Wimbledonu dosad.
Najbolji mec na Wimbledonu dosad.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.