Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 22 sep 2013, 16:54

25-1 u udarcima. :oops:

Neko će debelo nastradati kad otčepi. 8-)
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 22 sep 2013, 16:58

Joj, joj, joj, nezadovoljan sam završnicom. Ne može ovo ovako, 30 šuteva jedan gol. :mrgreen:

A nama uvijek patnja kući protiv ovih ekipa, previše nonšalancije u drugom poluvremenu posebno Teveza i Pogbe.

Odbrana mi je labava, treba Ogboni još vremena da se uigra.

Samo nek' smo pobijedili nakon dva loša rezultata.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 22 sep 2013, 16:58

Jesam li ja dobro vidio ili smo mi imali preko 20 udaraca direktno na gol :shock:

I na kraju nam ljudi zabise iz jednog jedinog suta ... joj kurate srece.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 22 sep 2013, 16:59

najbitnija su 3 boda

Forza Juve

bitno je da je Nando zabio za samopouzdanje, a procepit ce negdje k'o sto kaze Pogba i neko ce nastradati
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 22 sep 2013, 17:00

Pobjedi se ne gleda u zube, mada je mogla biti ubjedljivija, ali nije ni važno na kraju.

Dosta dobro prvo poluvrijeme, u drugom rutinski manje-više i to je to. Grande Juve!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 22 sep 2013, 17:01

I opet, Nando De Colo slika

Ne postoji ništa što me moglo ovako usrećiti, zanemarit ću što smo u posljednja 2 meča dali 2 gola iz 50 udaraca prema golu, samo neka je on zabio, majstorčina. 8-)

#MaxOUT

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 22 sep 2013, 17:04

Osim što je Llorente zabio fakat je odlično odigrao, Isla također polako podiže formu, mada ova Verona nije neki realan pokazatelj.

Konačni rezultat današnjeg susreta apsolutno nerealan. Vidjet ćemo u srijedu protiv Chieva kako će to izgledati.

Neka se i Marchisio vratio.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 sep 2013, 17:08

mora se konkretizovati ovakva igra da bi dobila visoku ocjenu. Vezni red nam je malo pao u formi, sad samo napadaci daju golove a oni su zastekali. Nikako dva dobra da sastavimo.
Pirlo je i dalje u kriticnoj formi i igra definitivno ispasta. Da je proslogodisnji napad na djelu i ove sezone, to bi cirkus bio. Ali sad kako ostaviti Pirla na klupi u Italiji, to je vec posebno pitanje.

Ekipa sa Ljorenteom i Islom kuci protiv bunkera djeluje dobro. Ljorente je kao stvoren za ovakve tekme, a odmah i Tevez cvjeta. Samo mislim da igramo sa previse igraca nazad, Ogbona je danas bio visak. Djovinko/ Vucinic bi u ovakvim tekmama trebali igrati od prve minute uz 2 napadaca, a Vidal mozda na mjestu Pirla. Moze on to odigrati.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 22 sep 2013, 17:14

Tvrdo.

Storari - solidan na golu, kurate sreće da primi onaj jedan
Bonucci - dobar bio, postavljao se i gradio, imao jednu asistenciju
Barzagli - lav danas, odličan dobri stari Andrea
Ogbonna - ima još prostora za napredak, imao odličnih rješenja, u jednom momentu onu presječe pa izađe u napad... biće dobro pojačanje
Pirlo - umor i slabija forma dosta, ovo je najslabiji Pirlo u ove 2,5 godine kako je u Juveu
Pogba - odličan, ima tu još bubica koje bi se dale korigovati, opasniji kad je rokne sa veće udaljenosti nego kad je bliže, mora u nekim momentima biti konkretniji
Vidal - naš mali ratnik, nije baš najsigurnije krenu u bitku, što je vrijeme odmicalo sve je bio bolji
Isla - može bolje, često se rotirao sa Vidalom tamo desno
Asamoah - jednom bi mogao i prestati sa onim silnim biciklima i driblinzima od kojih mu se zamanta u vugla
Tevez - odličan, klasa i trka, super je odigrao i dao gol
Llorente - dok je imao snage bio više nego solidan, ima tu još mjesta za napredak ali i on će biti veliko pojačanje, kada ne ide glava-tup i laganini

Marchisio - drago mi je što se oporavio, došao u pravo vrijeme da osnaži konkurenciju na srdini terena
Vučinić - odličan fudbaler ali ga j.ebe nonšalancija balkanska + crnogorska
Giovinco - solidan bio ono malo što je odigrao

Ukupan utisak je osmica. Nezgodno je igrati protiv ekipa koje se zatvore sa 9 igrača i čekaju kontru. U prevelikoj želji da se što brže zabije i stoperi su izlazili dosta visoko, lopta je kružila, šutalo se i probavalo ali sve je završavalo blokovima i odbranama golmana. Poslije primljenog gola ekipa je brzo uzvratila, onaj vanserijski potez i gol Teveza je vratio samopouzdanje. Treba nam takvih momenata, klasa kad dođe do izražaja.

Idemo dalje, Chievo neće biti nimalo lagan protivnik, imamo odmornog Lichta i Chiellinija tu, za nadati se da će se silni šutevi isplatiti.

FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 22 sep 2013, 17:16

ultrasstyle_tz je napisao/la:mora se konkretizovati ovakva igra da bi dobila visoku ocjenu. Vezni red nam je malo pao u formi, sad samo napadaci daju golove a oni su zastekali. Nikako dva dobra da sastavimo.
Pirlo je i dalje u kriticnoj formi i igra definitivno ispasta. Da je proslogodisnji napad na djelu i ove sezone, to bi cirkus bio. Ali sad kako ostaviti Pirla na klupi u Italiji, to je vec posebno pitanje.

Ekipa sa Ljorenteom i Islom kuci protiv bunkera djeluje dobro. Ljorente je kao stvoren za ovakve tekme, a odmah i Tevez cvjeta. Samo mislim da igramo sa previse igraca nazad, Ogbona je danas bio visak. Djovinko/ Vucinic bi u ovakvim tekmama trebali igrati od prve minute uz 2 napadaca, a Vidal mozda na mjestu Pirla. Moze on to odigrati.
Sve 5.

Ali, hajde da zanemarimo rezultat jer je često znao zavarati i kada visoko pobijedimo.

U normalnim okolnostima bi Veronu nafilovali sa 4-5 golova, a ovo će se vratiti, puno je bitnija igra.
Ogbonna će stasati, ima vremena, na početku sezone je bio stoper sa najboljom formom, sada se malo boji, ali kao što je slučaj sa Nandom, i on će procvjetati, samo pozitivno treba uzeti iz ovog meča.

I da, Pirlo treba biti najveći prioritet, on se mora pronaći i to je najveći problem, niti je to Nando, Gio ili neko treći, a odbrana kada dostigne peak, to će biti bedem.

Ali Andrea ne može na klupu, to znamo, u Italiji je to tako, ali bolje je da najbolje sačuva za drugi dio sezone i LP ako to već nije sada slučaj.

EDIT: Slušam intervju Teveza, kaže da nije navikao da se stvori toliko buke i priče kada Juve kiksa, ne može da vjeruje čovjek kako se od svega pravi tragedija. :mrgreen:

Ali svaka čast, pokazuje klasu gdje god da ide.

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 22 sep 2013, 17:55

Šampion šampionski.

Neopisivo mi je drago zbog Llorentea, kao da sam ga ja zabio. Očekujem ga opet protiv Chieva.

Drago mi je i da se Claudio napokon vratio, nadam se da će u Srijedu opet početi umjesto Pirla.

Conte ih naribao poslije Danaca i danas opet kidaju na terenu, odlična utakmica.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 22 sep 2013, 18:03

Jao kako mi je bilo drago kad ga Llorente utrpa :D
Opet ista glupost, jeftin gol nakon jednog suta, kao protiv Danaca, al ovaj put smo brzo nadoknadili.
Nekako nemamo ni srece, kako samo ona Tevezova lopta seta po liniji :?
Tevez je masina 8-)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 22 sep 2013, 18:04

Kralj lavova. 8-)

slika

Conte kaže da je bio dobar, ali da mora napredovati, često sam znao čuti ove izjave od COntea gdje malo pohvali igrača, a odigra maestralno, no dobro, vjerovatno ne želi tenziju i kada je neko odličan, ali i kada ga nema.
Kaže da će i dalje biti rotacija, Tevez je po njemu za sada nezamjenjiv, ali kako kaže, morat će i on odmarati ili će u bolnicu čovjek. :mrgreen:

#MaxOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 22 sep 2013, 18:05

Fernando i zasluzuje da pocne protiv Chieva. Bilo bi veoma glupo da odmara tu utakmicu nakon ovakve igre danas.

On i Tevez odgovaraju jedan drugom u svakom smislu.

Sto se tice ostatka ekipe, Licht ce se vratiti u prvu postavu 99% ... dok ce Ogbonna na klupicu lagano. Daje mu Conte polijepo prostora, s obzirom na to koga imamo na tim pozicijama.

Najvise mi zao Asamoe, koji se evo i drugu sezonu u nizu gubi na onoj poziciji. Ne moze, jednostavno nije njegovo da igra beka i to je to. Kud ne moze kako Islu prebaciti na tu poziciju .. mozda bi je mogao pokriti bolje nego brat Kwadwara.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 22 sep 2013, 18:07

Teveza bih ja odmorio protiv Chieva, Vidala isto tako, šepa mi pomalo. :D

Izvesti kombinovani tim, pa ako krene po zlu ubaciti najbolje.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 sep 2013, 18:14

poradit na pristupu i ulasku u utakmicu takodjer, treca tekma gdje ne igramo nista dok ne primimo prvi go.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 sep 2013, 18:15

iskreno, osim gola ja nista kvalitetno kod Llorentea nisam vidio.. gol je dobar, ali je ono prije svega odlicna asistencija, a ostatak utakmice i traljavi sutevi su bili ocajni..

prva je tekma doduse, ali da je neko drugi dao gol ne bi se toliko pricalo niti velicala partija..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 sep 2013, 18:26

pa dobro i jest biblijsko cudo sto su Tevez i Pogba uzivali koliko god su htjeli prostora na 16 metara i mogli da rade sta hoce u zoni suta. To je doslo samo od sebe i nema veze sa kretanjem Ljorentea, odvlacenjem 2 igraca u peterac i otvaranjem prostora za igrace iz drugog plana :D ..slucajno je i to sto kad igraju Vucinic/Djovinko/Kvaljarela (koji svi vole sic po loptu i igrat u par metara gdje i Tevez) odmah nestane tog prostora i odmah djeluje kao da nas i nema u 16 metara, a protivnicka odbrana zbijena.
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 22 sep 2013, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 22 sep 2013, 18:26

Italia je napisao/la:iskreno, osim gola ja nista kvalitetno kod Llorentea nisam vidio.. gol je dobar, ali je ono prije svega odlicna asistencija, a ostatak utakmice i traljavi sutevi su bili ocajni..

prva je tekma doduse, ali da je neko drugi dao gol ne bi se toliko pricalo niti velicala partija..
ma kako god da odigra za neke nije dobro jer je on " španska ubleha"...bilo je i grešaka al brate njegov gol nam pobjedu donese

PeteDunham
Kontakt:

Post Postao/la PeteDunham » 22 sep 2013, 18:27

Bravo Nando!

Dobar tandem u napadu sa Carlosom, imam osjećaj da ga Nando zabija Realu za pobjedu :D
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!

There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.