Već sam se složio i to nije problem, al' ti i M4kaveli stalno potencirate na neku lošu stvar u klubu, omalovažavate kad stignete itd.Pa ovdje dođe više Scumovaca i Gunnera koji daju iskreno mišljenje i savjet, al' ti jok, bitno je samo ocrniti, popljuvati i nešto slično.Saurman je napisao/la:BeyKopites je napisao/la:Saurman je napisao/la:Stvarno je žalosno gledati transfer politiku Liverpoola sviježi primjer je Aquilani kojem će platiti da ode iako je koštao 20 mil a Carrolla da ne spominjem kao ni ostale.U poslijednih 5 godina uloženo astronomskih 281 mil £ a rezultat svega je osvojen carling kup.
Zaista nesposobni ljudi vode klub, ne znam šta radi ovaj blesavi vlasnik zar ne vidi u kakvom je stanju klub.
Nije da se ne slažem s tobom, mislim da će se svako složiti da je transfer politika loša.
Stvar je u tome da eto nekim slučajem sam duže vrijeme pratio forum prije nego sam se priključio i nikad ništa nisi lijepo rekao za ovaj klub...Bilo je situacija kada si bio upravu, al' ti to uglavnom ocrniš, dodaš po koji "epitet", znači šta god se desi ideš u krajnost.
Ako ti već nije stalo do kluba, a smatram da nije, onda ovakvi tvoji komentari stvarno nisu potrebni, jer ovo je čista provokacija.
Kad neko drugi napiše ovo što sam ja napisao onda nema provokacije ali je meni momentalno prišiješ bez razlogaI sam znaš da sam upravu.
Nije problem kritikovati nešto što nije dobro, al' je problem što ti ne voliš Liverpool pa to kritikovanje ti ne dođe kao nešto dobronamjerno.Po meni je to provokacija.Kako bi mene npr. doživjeli navijači Bayerna da odem sad tamo i počnem provocirati i pljuvati zbog dominacije Dortmunda iako je meni totalno svejedno ko će osvojiti Bundesligu.
Hajde da ne idemo više dalje s ovim samo eto čisto mi je zasmetalo.